Rippleım var ama düşüyorRipple’ı olanlar takip etsin, kırılımı kaçırmayınytd
Tam kırdı derken btc bozduRippleım var ama düşüyor
Edemedim vallaanladım. binance tr de globalin değil mi ona da güvenilir galiba. sadece tr uyg.kullansam olacak galiba, ordan oraya transfer yerine. bankadan tr.ye ordan kazandığımı bankaya geri çekerim.
sen aktif edebildin mi?
Ben bu olaylar cikinca öğrendim böyle bir borsa olduğunuThodex te yatırımı olan yoktur umarım. Çok Üzüldüm 31 bin kişi varmış.
Çılgınlar gibi düşüyor her şeyTam kırdı derken btc bozdu
3 kurus kar etmek icin girdigim isten zarardayimCoinler kan ağlıyor
Aynen oyle ana paralar da hep dipte bi chz var o zaten dipte biraz zor toparlancaklar gibi3 kurus kar etmek icin girdigim isten zarardayimgözlerime inanamadim bugun hepten dip.
Ayagimin tozuyla ilk tecrübem olacakti benim elimde kaldiAynen oyle ana paralar da hep dipte bi chz var o zaten dipte biraz zor toparlancaklar gibi
Bende onu merak ediyorum en azindan zararimi kurtarsin satayim hemenAyagimin tozuyla ilk tecrübem olacakti benim elimde kaldi
Aldigim degerleri yeniden görür mü daha once bu sekilde oldu mu tecrübeli arkadaslar engin tecrübeleriyle bir aydinlatsa..
Ben stop koymuştum gece gitmiş ya... Şimdi de sattigimin 50 cent üstüne çıktı. Emir girip o fiyata düşerse alacagim bakalım da... Şu an uzaktan seyretmesi daha mantıklı gibi zaten.Kizlar wina attigim 5 bin 2 bin filan oldu
Chz de karim 20-30 binlerden 10binlere dustu parçalar halinde kar zarar ve kardan zararim var totalde anaparam uzerinden kardayim mesela chz yüklü miktarda 1tl civarlarindna almistim btt ayni sekilde 0,010 du aldim karim 20 bin civarında oldu simdin4 bin kardayim
Boga mi ayi mi bilmiyorum
Ne geldi basimiza
Bi ev alalim dedik
Vergi mi koymadilar,yasak mi koymadilar,dolandirip kaçan borsalar mi cikmadi
Ben stop koymuştum gece gitmiş ya... Şimdi de sattigimin 50 cent üstüne çıktı. Emir girip o fiyata düşerse alacagim bakalım da... Şu an uzaktan seyretmesi daha mantıklı gibi zaten.
Aldigin coine tekrar alacak gibi gir en aşağıda emir geçmişi yaZan yer de görünür. Ya da sağ tarafta cüzdana basınca görünüyor. Stop içinde alım kısmindan yine limit yazan yere tıklayınca stop da yazacak oraya tıklayacaksın. Mesela 1 dolara aldın ve yüzde beş zararı göze aldın diyelim oraya 0,95 yazacaksın tetiklenme fiyatı. Altına da 0,93 yazacaksın mesela. Ama aralığı ne kadar uzun tutarsan stop daha iyi çalışır. Az koyarsan anı düşuslerde çalışmayabilir. Mesela 0,95 ve 0,92 koyulabilir.dr_yad
Binancetr kullanıyorum ve alıslarimi ne kadardan yaptigimi bulamadim.Stop emri icin de ona göre emir vermek istiyorum.
Binance kullanıyorsan yardimci olur musun?
Cok tesekkür ederim bakiyorum hemenAldigin coine tekrar alacak gibi gir en aşağıda emir geçmişi yaZan yer de görünür. Ya da sağ tarafta cüzdana basınca görünüyor. Stop içinde alım kısmindan yine limit yazan yere tıklayınca stop da yazacak oraya tıklayacaksın. Mesela 1 dolara aldın ve yüzde beş zararı göze aldın diyelim oraya 0,95 yazacaksın tetiklenme fiyatı. Altına da 0,93 yazacaksın mesela. Ama aralığı ne kadar uzun tutarsan stop daha iyi çalışır. Az koyarsan anı düşuslerde çalışmayabilir. Mesela 0,95 ve 0,92 koyulabilir.
Ben win ve dentte kan ağlıyorum resmen kılıçlar girdi çıktıKizlar wina attigim 5 bin 2 bin filan oldu
Chz de karim 20-30 binlerden 10binlere dustu parçalar halinde kar zarar ve kardan zararim var totalde anaparam uzerinden kardayim mesela chz yüklü miktarda 1tl civarlarindna almistim btt ayni sekilde 0,010 du aldim karim 20 bin civarında oldu simdin4 bin kardayim
Boga mi ayi mi bilmiyorum
Ne geldi basimiza
Bi ev alalim dedik
Vergi mi koymadilar,yasak mi koymadilar,dolandirip kaçan borsalar mi cikmadi
Wina cok pismanimBen win ve dentte kan ağlıyorum resmen kılıçlar girdi çıktıO nasıl düşüştür öyle tamamen sıfırlanacaklar zaar yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?