coin alım satımı(binance-btc turk)

anladım. binance tr de globalin değil mi ona da güvenilir galiba. sadece tr uyg.kullansam olacak galiba, ordan oraya transfer yerine. bankadan tr.ye ordan kazandığımı bankaya geri çekerim.
sen aktif edebildin mi?
Edemedim valla

Kizlar wina attigim 5 bin 2 bin filan oldu
Chz de karim 20-30 binlerden 10binlere dustu parçalar halinde kar zarar ve kardan zararim var totalde anaparam uzerinden kardayim mesela chz yüklü miktarda 1tl civarlarindna almistim btt ayni sekilde 0,010 du aldim karim 20 bin civarında oldu simdin4 bin kardayim
Boga mi ayi mi bilmiyorum
Ne geldi basimiza
Bi ev alalim dedik
Vergi mi koymadilar,yasak mi koymadilar,dolandirip kaçan borsalar mi cikmadi

Tekrar yükselir bence de, benim derdim de ne kadar daha düşecek şu an beklemedeyim almadım bir şey.☺
Hani ben almadan çıkar da düşükten yakalayamazsam.

Ben stop koymuştum gece gitmiş ya... Şimdi de sattigimin 50 cent üstüne çıktı. Emir girip o fiyata düşerse alacagim bakalım da... Şu an uzaktan seyretmesi daha mantıklı gibi zaten.

Ben stop koymuştum gece gitmiş ya... Şimdi de sattigimin 50 cent üstüne çıktı. Emir girip o fiyata düşerse alacagim bakalım da... Şu an uzaktan seyretmesi daha mantıklı gibi zaten.
dr_yad
Binancetr kullanıyorum ve alıslarimi ne kadardan yaptigimi bulamadim.Stop emri icin de ona göre emir vermek istiyorum.
Binance kullanıyorsan yardimci olur musun?

dr_yad
Binancetr kullanıyorum ve alıslarimi ne kadardan yaptigimi bulamadim.Stop emri icin de ona göre emir vermek istiyorum.
Binance kullanıyorsan yardimci olur musun?
Aldigin coine tekrar alacak gibi gir en aşağıda emir geçmişi yaZan yer de görünür. Ya da sağ tarafta cüzdana basınca görünüyor. Stop içinde alım kısmindan yine limit yazan yere tıklayınca stop da yazacak oraya tıklayacaksın. Mesela 1 dolara aldın ve yüzde beş zararı göze aldın diyelim oraya 0,95 yazacaksın tetiklenme fiyatı. Altına da 0,93 yazacaksın mesela. Ama aralığı ne kadar uzun tutarsan stop daha iyi çalışır. Az koyarsan anı düşuslerde çalışmayabilir. Mesela 0,95 ve 0,92 koyulabilir.

Cok tesekkür ederim bakiyorum hemen

Ben win ve dentte kan ağlıyorum resmen kılıçlar girdi çıktı O nasıl düşüştür öyle tamamen sıfırlanacaklar zaar yakında

Bir kaç güne toparlar kesin . Çoğu hoca artık ayı sezonunun gelmeyeceğini söylüyor . Hatta bu düzeltmenin altlar için mega boğanın ayak sesleri diyorlar . Benim için rahat çok zararım var ama çok karla çıkacağım ,asla zararına satmayın ihtiyacınız yoksa satmadıkça zararda değilsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…