- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece btc 380 bin tl idi şuan 323 bin bi kaç saatte bile inanılmaz düşüş ve çıkışlar olabiliyor. Küçücük paralarla girme cesareti gösterebiliyorum şuan. Al sat yapmayıp alıp unutmak ne kadar mantıklı sizce ? Ripple için konuşuyorum.
Hmm simpsonslarda mı ne çıkmış ripple şu kadar olcak diye dün bi sayfada gördüm . Acaba btc gibi olur mu diye düşündüm. Sonuçta btc de yıllar önce 10 lira falanmışBelli olmaz dün mahkemesi var diye yükselme gösterdi ancak şu bi kaç gün hepsinde dalgalanma olur diye düşünüyorum ytd
ben hiç yapmadım canım hep papara üzerinden yatırıp çektimSelam kızlar bol kazançlarınız olsun
Sizlere bir şey sormak istiyorum, Binance de kredi kartı ile işlem yapıyor musunuz ?
Yani ben yeni kullanmaya başladım ama bir arkadaş ben kredi kartımı paylaşmıyorum dedi tereddüt ettim bende.
En güvenlisi bu sanırım dimi ? çok teşekkür ederim cevap içinben hiç yapmadım canım hep papara üzerinden yatırıp çektim
güvenmiyorsan sanal kart oluşturup para gönderebilirsin canım
kredi kartından para aktarmak için diyorsan aynen canım.kart bilgilerini paylaşmamış olursun kullandıktan sonra iptal edersin sanal kartıEn güvenlisi bu sanırım dimi ? çok teşekkür ederim cevap için
Bnb 'nin fiyatını gördün mü canimkredi kartından para aktarmak için diyorsan aynen canım.kart bilgilerini paylaşmamış olursun kullandıktan sonra iptal edersin sanal kartı
ne demek rica ederim.
görmem mi kuzumBnb 'nin fiyatını gördün mü canim
Çok teşekkür ederim.kredi kartından para aktarmak için diyorsan aynen canım.kart bilgilerini paylaşmamış olursun kullandıktan sonra iptal edersin sanal kartı
ne demek rica ederim.
Çok teşekkür ederim.
ETH alacağım ben hesap işini halledene kadar bin lira çıktı zaten
Evet güzel bu aralar, bir saat önce alsaydım şu an bin lira karım vardıbende lınk ve chz den çıkınca eth alacağım iyi dalgalanıyor
arkadaşlarımız kullanıyor hiç sorun yaşamadılar şimdiye kadar ama bilemiyorum tabi. Btctürk ten daha iyi ama benceBinance nin kendi kendine hesap sildiğini falan okudum şikayetvar da acaba öyle şeyler olur mu ki ?
Binance de Bnb yi tl ye çevirme işlemi yapabiliyormuyuzgörmem mi kuzum
Bende paralarimi chz ve linkten cikarinca düşünüyorumEvet güzel bu aralar, bir saat önce alsaydım şu an bin lira karım vardı
Bilmiyorum hic yapmadım canimBinance de Bnb yi tl ye çevirme işlemi yapabiliyormuyuz
Ben biraz bnb alıp sattım hesabim da küsurat bnb kaldi
Tl cinsinden işlem yapıyorum hepBinance de Bnb yi tl ye çevirme işlemi yapabiliyormuyuz
Ben biraz bnb alıp sattım hesabim da küsurat bnb kaldi
Bende tl ile işlem yapıyorumTl cinsinden işlem yapıyorum hep