coin alım satımı(binance-btc turk)

Gece btc 380 bin tl idi şuan 323 bin bi kaç saatte bile inanılmaz düşüş ve çıkışlar olabiliyor. Küçücük paralarla girme cesareti gösterebiliyorum şuan. Al sat yapmayıp alıp unutmak ne kadar mantıklı sizce ? Ripple için konuşuyorum.

Selam kızlar bol kazançlarınız olsun :KK200:
Sizlere bir şey sormak istiyorum, Binance de kredi kartı ile işlem yapıyor musunuz ?
Yani ben yeni kullanmaya başladım ama bir arkadaş ben kredi kartımı paylaşmıyorum dedi tereddüt ettim bende.

Gece btc 380 bin tl idi şuan 323 bin bi kaç saatte bile inanılmaz düşüş ve çıkışlar olabiliyor. Küçücük paralarla girme cesareti gösterebiliyorum şuan. Al sat yapmayıp alıp unutmak ne kadar mantıklı sizce ? Ripple için konuşuyorum.

Belli olmaz dün mahkemesi var diye yükselme gösterdi ancak şu bi kaç gün hepsinde dalgalanma olur diye düşünüyorum ytd

Belli olmaz dün mahkemesi var diye yükselme gösterdi ancak şu bi kaç gün hepsinde dalgalanma olur diye düşünüyorum ytd
Hmm simpsonslarda mı ne çıkmış ripple şu kadar olcak diye dün bi sayfada gördüm . Acaba btc gibi olur mu diye düşündüm. Sonuçta btc de yıllar önce 10 lira falanmış

Selam kızlar bol kazançlarınız olsun :KK200:
Sizlere bir şey sormak istiyorum, Binance de kredi kartı ile işlem yapıyor musunuz ?
Yani ben yeni kullanmaya başladım ama bir arkadaş ben kredi kartımı paylaşmıyorum dedi tereddüt ettim bende.
ben hiç yapmadım canım hep papara üzerinden yatırıp çektim
güvenmiyorsan sanal kart oluşturup para gönderebilirsin canım

ben hiç yapmadım canım hep papara üzerinden yatırıp çektim
güvenmiyorsan sanal kart oluşturup para gönderebilirsin canım
En güvenlisi bu sanırım dimi ? çok teşekkür ederim cevap için 🌹

1680e düşene kadar bekletti bekletti 1680 den ben aldım dip yaptı :KK70:

kredi kartından para aktarmak için diyorsan aynen canım.kart bilgilerini paylaşmamış olursun kullandıktan sonra iptal edersin sanal kartı
ne demek rica ederim. :KK200:
Çok teşekkür ederim.
ETH alacağım ben hesap işini halledene kadar bin lira çıktı zaten :KK70:

X