Amin hep beraber isteklerimize kavuşacağımız karlar alırız insallahHepimize bol ve bereketli kazanc insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hep beraber isteklerimize kavuşacağımız karlar alırız insallahHepimize bol ve bereketli kazanc insallah
kesinlikle öyle hele bir de sen para yatırınca gör o heyecanıOfff insan kafayı yer yaaa anlık düşüp çıkıyor henüz para yüklemedim sadece içsel olarak coin seçtim takip ediyorum ama hastalık haline gelebilir
Halen sitenin sayfasını öğrenmeye çalışıyorum desem yahu biriniz Allah için öğretin bana şunu Binance yükledim piyasalar kısmından BNB den takip ediyorum doğrumudurkesinlikle öyle hele bir de sen para yatırınca gör o heyecanı
Burdan yazmamizla öğrenmek olmaz ki pratik olmali.Halen sitenin sayfasını öğrenmeye çalışıyorum desem yahu biriniz Allah için öğretin bana şunu Binance yükledim piyasalar kısmından BNB den takip ediyorum doğrumudur
YouTube videoları çok iyi uygulamalı gösteriyorlarHalen sitenin sayfasını öğrenmeye çalışıyorum desem yahu biriniz Allah için öğretin bana şunu Binance yükledim piyasalar kısmından BNB den takip ediyorum doğrumudur
Olacagini bilsem bende alacam ama bilemiyoruz ki kusum :)Günaydın kızlar
Chz 0'40 üstü olurmu sizce bugün
Dün gece 1700 e aldigim 2 tane bnb yi 2050 den bozdum 700 tl karla
Bende borsaya niyetlendim ama kendime guvenemedim canim su anda memnunum bakalımsüpersin yaaa bugün iyice bi öğreneyim bende gireceğim aynı zamanda borsadayım ben onunla güzel karlar elde ettim çok şükür ona halen devam ama haftasonunu boş geçirmek istemiyorum artık coin aklıma yatıyor
Oldu olduOlacagini bilsem bende alacam ama bilemiyoruz ki kusum :)
Borsayı merak ediyorum ben ,süpersin yaaa bugün iyice bi öğreneyim bende gireceğim aynı zamanda borsadayım ben onunla güzel karlar elde ettim çok şükür ona halen devam ama haftasonunu boş geçirmek istemiyorum artık coin aklıma yatıyor
Ben Osmanlı yatırımdan hesap açtım kontrollerim ordan investing var ama borsada sürekli al sat zararlı uzun vadeli alınlar kazanç sağlıyor sağlam firmaya yatırım gerekBorsayı merak ediyorum ben ,
Inceliklerini öğrenebileceğim site hesap vb biyer varmi
TeşekkürlerBen Osmanlı yatırımdan hesap açtım kontrollerim ordan investing var ama borsada sürekli al sat zararlı uzun vadeli alınlar kazanç sağlıyor sağlam firmaya yatırım gerek
Sattinmi chz yi :) hayırlı olsunOldu oldu
Iyiki emir vermişim
Zararı kapattık biraz
Zaten az parayla girdim onuda batırmayayım
0,40 a emir vermiştimSattinmi chz yi :) hayırlı olsun
Kiz biraz bekleyeydin bacim0,40 a emir vermiştim
Satılmış
0.39 dan yine aldım bakalım düştü ama
Zaten bu al sat ve beklememe yaktı beni saçmaladım dün akşam
Ne alıyorsun şimdiKiz biraz bekleyeydin bacim
Ben o firladigi geceden sonra almadim daha chZ