coin alım satımı(binance-btc turk)

kesinlikle öyle hele bir de sen para yatırınca gör o heyecanı 😃
Halen sitenin sayfasını öğrenmeye çalışıyorum desem yahu biriniz Allah için öğretin bana şunu Binance yükledim piyasalar kısmından BNB den takip ediyorum doğrumudur

Dün gece 1700 e aldigim 2 tane bnb yi 2050 den bozdum 700 tl karla 🙏🏻

süpersin yaaa bugün iyice bi öğreneyim bende gireceğim aynı zamanda borsadayım ben onunla güzel karlar elde ettim çok şükür ona halen devam ama haftasonunu boş geçirmek istemiyorum artık coin aklıma yatıyor

süpersin yaaa bugün iyice bi öğreneyim bende gireceğim aynı zamanda borsadayım ben onunla güzel karlar elde ettim çok şükür ona halen devam ama haftasonunu boş geçirmek istemiyorum artık coin aklıma yatıyor
Bende borsaya niyetlendim ama kendime guvenemedim canim su anda memnunum bakalım

Borsayı merak ediyorum ben ,
Inceliklerini öğrenebileceğim site hesap vb biyer varmi

Borsayı merak ediyorum ben ,
Inceliklerini öğrenebileceğim site hesap vb biyer varmi
Ben Osmanlı yatırımdan hesap açtım kontrollerim ordan investing var ama borsada sürekli al sat zararlı uzun vadeli alınlar kazanç sağlıyor sağlam firmaya yatırım gerek

YouTube da Tuncay Turşucu videolarını izleyebilirsiniz güzel anlatıyor sistemi Yeni başlayanlar için bölüm 1 itibariyle

X