- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
0,02 bnb olunca tlye çevirebiliyorsunuzBende tl ile işlem yapıyorum
Bnb alıp sattım birkaç kere
Hesabimda küsuratli bnb var nasıl yapcam ki onu tl ye çevirmek lazım
Sat deyince o bakiyeyi almamış bırakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0,02 bnb olunca tlye çevirebiliyorsunuzBende tl ile işlem yapıyorum
Merhaba ,0,02 bnb olunca tlye çevirebiliyorsunuz
Anladim canim binance de bazen fiyat anlik güncellendigi için para tutari değişebiliyor o yuzden emir verirken %100 e tekrar tıklayıp tutardan emin olup oyle emir veriyorum benBende tl ile işlem yapıyorum
Biraz küsürat kalıyor ne yazık ki yine de, ama şöyle bişey var bnb binance'ın kendi parası olduğu için yaptığın tüm işlemlerden kalan ufak küsüratları bnb ye çevirmene imkan tanıyor, böyle böyle bnb birikip 0,02 ye ulaşınca tr'ye çevirebiliyorsunuz. Sonra piyasalar-->spot piyasalar-->fiat piyasalar kısmında bnb/try gelirseniz oradan al-sat yapabilirsiniz.Merhaba ,
Binance uygulamasını kullanıyorum, yeni olduğum için al sat dışında pek bilgim yok
Bnc yi tl ye hangi adimlarla cevirebilirim rica etsem bana tarif edermisiniz
Küsurat olmaması için ne yapabilirim?
Teşekkür ederim,Biraz küsürat kalıyor ne yazık ki yine de, ama şöyle bişey var bnb binance'ın kendi parası olduğu için yaptığın tüm işlemlerden kalan ufak küsüratları bnb ye çevirmene imkan tanıyor, böyle böyle bnb birikip 0,02 ye ulaşınca tr'ye çevirebiliyorsunuz. Sonra piyasalar-->spot piyasalar-->fiat piyasalar kısmında bnb/try gelirseniz oradan al-sat yapabilirsiniz.
Edit: binance global için diyorum tabi, ama tr binancede de benzer şekildedir zaten orada çok az para birimi var bnb/try hemen bulursunuz.
Ne kadar düşerse alirsinAnladim canim binance de bazen fiyat anlik güncellendigi için para tutari değişebiliyor o yuzden emir verirken %100 e tekrar tıklayıp tutardan emin olup oyle emir veriyorum ben
Bunarada bnb yi 1685 ten 15 tl karla verdim alttan almayi bekliyorum
Rica ederim, yeni kullandıysanız karışık gibi gelebilir ama birkaç güne alışırsınız çok rahat bir borsaTeşekkür ederim,
Doge almıştım ondan kalanda var hepsini bnb yapıp sonra çevirmeye çalışayım yazdignz adımlarla bnm ki binance tr değil
Gündüz 1300 lere kadar düştü izliyorum canim1400-1500 bandına düşse yine alirimNe kadar düşerse alirsin
Bende takipteyimGündüz 1300 lere kadar düştü izliyorum canim1400-1500 bandına düşse yine alirim
Siz hangi coinleri takip ediyorsunuz ?Rica ederim, yeni kullandıysanız karışık gibi gelebilir ama birkaç güne alışırsınız çok rahat bir borsa
Bende chz ve dogede zarardayim epey bakalımBende takipteyim
Chzde bi miktar tersteyim satmıyorum onu
Açıkçası ben de yeni sayılırım coin dünyasında o yüzden aldıklarıma pek güvenmeyin diye baştan uyarayım :))Siz hangi coinleri takip ediyorsunuz ?
Bende yeniyim uygulamayı bile tam anlamıyla öğrenemedim henüz,Açıkçası ben de yeni sayılırım coin dünyasında o yüzden aldıklarıma pek güvenmeyin diye baştan uyarayım :))
Al-sat yapmıyorum ben nmr, ltc, dash, trb, ogn, xlm, sxp, trx ve avax aldım yaza kadar tutacağım. Çok büyük hareket olanları satarım ancak.
Chz yi 039 dan almistimBende chz ve dogede zarardayim epey bakalım
Oo bereketini gör Arkadaşım dolar olarak mı tl olarak mı aldın chz ? Ben de bugün alayım fırsat yakalayınca diyorum .36 dan aldigim chz yi 40 a verdim 1150 kar
Tl canim 10 binlik almistimOo bereketini gör Arkadaşım dolar olarak mı tl olarak mı aldın chz ? Ben de bugün alayım fırsat yakalayınca diyorum .