Bnb mi almistin canim hayırlı olsun bak ben de gece korktum alamadim trene binemedimBen 1628 tl ye almıştım dün, 1700 satış emri verip uyudum 1800e tırmanmış neredeyse
50 tl kâr ettim
Simdi 1900 lerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnb mi almistin canim hayırlı olsun bak ben de gece korktum alamadim trene binemedimBen 1628 tl ye almıştım dün, 1700 satış emri verip uyudum 1800e tırmanmış neredeyse
50 tl kâr ettim
Chiliz 1 tl yi bulur ileride diyorlar katılıyor musunuz? Benimki onda duruyor bayağıdır pusuya yatmış bekliyorum
Toplamda 300 tl kâr ettim kızBnb mi almistin canim hayırlı olsun bak ben de gece korktum alamadim trene binemedim
Simdi 1900 lerde
Toplamda 300 tl kâr ettim kız
Kumarbazlari geçtim 2 lira kâr ediyorum 5 lira zarar
Sağ ol canım benimallah bereket versin
yok kız kumar olurmu borsa sonuçta kripto para borsası
Hem sabir hemde nasip diyorum ben ..Herkes bir anda dalmaya başladı kızlar bu ise dikkat etmek lazım. Ben de iki gün önce bir şey aldım zarardayım olsun beklerim. 19 ocakta almıştim 3 gün sonra sattım. 19 şubatta bir baktım 25 katından fazla çıkmış. Sinir bozucu şeyler sanırsın cebimden kaybetmişim gibi kızdım. 50binlik almıştım. 75 olunca çıktım. Sabir işi bu ya...
Yok tabii ki. Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun durumuna düşülmez umarım. Bu ara baya iyi gitti çünkü ve yeni yeni girenlerde hep böyle olacakmış gibi bir algı var. Şimdi bir düzeltme yapılıyor sanırım. Bakalım herkes için hayırlı kazançlar olsun.Hem sabir hemde nasip diyorum ben ..
Çünkü bekliyorum bazen düşüyor bazen de çıkıyor bir garantisi yok, gerçekten sınır bozucu katiliyorum
Allah arttırsın canim 1000 leri bulur insallah karlarinSağ ol canım benim
Neredeyse 1 hafta olcak 300 tl çok komik oldu ama onuda kaybetmezsem inşallah
Herkes bir anda dalmaya başladı kızlar bu ise dikkat etmek lazım. Ben de iki gün önce bir şey aldım zarardayım olsun beklerim. 19 ocakta almıştim 3 gün sonra sattım. 19 şubatta bir baktım 25 katından fazla çıkmış. Sinir bozucu şeyler sanırsın cebimden kaybetmişim gibi kızdım. 50binlik almıştım. 75 olunca çıktım. Sabir işi bu ya...
Inşallah canımAllah arttırsın canim 1000 leri bulur insallah karlarin
Sonuna kadar katılıyorumSabir işi tabiki ve kaybedeceğinde üzülecegin paralarla yapilmamasi gerekiyor.
Tabikide tüm paran gidedebilir,2-3 katına katlanadabilir.
İnsanlarin son dönemde sizin tabirinizle bu piyasaya dalmaya baslamasi artık ülkedeki ayyuka çıkmış olan kötü ekonomi,enflasyon, aldigimiz maaşın zorunlu ihtiyaçlara bile ancak yetmesi ve daha sayılabilecek bir cok sebepten dolayidir.
Allah herkese yardım etsin.Hepimiz aynı gemideyiz.
Hayırlısı olsun hakkımızdaYok tabii ki. Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun durumuna düşülmez umarım. Bu ara baya iyi gitti çünkü ve yeni yeni girenlerde hep böyle olacakmış gibi bir algı var. Şimdi bir düzeltme yapılıyor sanırım. Bakalım herkes için hayırlı kazançlar olsun.
Tabii ki paramızi katlamak için giriyoruz. Benim dediğim birden yığılma oldu, geçen bakkala gittim orda da konuşuyorlardı:) Dikkat etmek lazım diye ondan diyorum. Zaten dikkat etmeliyiz de çifte dikkat iyidir. Piyasayı iyi okumak lazım.Sabir işi tabiki ve kaybedeceğinde üzülecegin paralarla yapilmamasi gerekiyor.
Tabikide tüm paran gidedebilir,2-3 katına katlanadabilir.
İnsanlarin son dönemde sizin tabirinizle bu piyasaya dalmaya baslamasi artık ülkedeki ayyuka çıkmış olan kötü ekonomi,enflasyon, aldigimiz maaşın zorunlu ihtiyaçlara bile ancak yetmesi ve daha sayılabilecek bir cok sebepten dolayidir.
Allah herkese yardım etsin.Hepimiz aynı gemideyiz.
Evet orasi doğru valla herkesin dilinde dünkü duzeltmeden beri hepsi yesilde olmasina rağmen bugün alim yapmadim.Tabii ki paramızi katlamak için giriyoruz. Benim dediğim birden yığılma oldu, geçen bakkala gittim orda da konuşuyorlardı:) Dikkat etmek lazım diye ondan diyorum. Zaten dikkat etmeliyiz de çifte dikkat iyidir. Piyasayı iyi okumak lazım.
Bende gece eth aldim bi tane dayanamadıkBnb aldım biraz beklemedeyim
Gece emir verip uyumuştum 1700 den almış bnb yi ,Bende gece eth aldim bi tane dayanamadık