evelsi gece 0,38 den aldığım doge yi 0,42 den verdim demin 1460 tl karlaNe alıyorsun şimdi
Paribuda ki bittorrent aklımı celiyor
evelsi gece 0,38 den aldığım doge yi 0,42 den verdim demin 1460 tl karla
aslında chz bende isityorum almak ama korkuyorum da
paribu yok bende canım binanceden işlem yapıyorum
Bende sana dedim ben chz aldim bide link aldim ikisinden de tersteyimIyi kâr olmus
Chz müthiş düştü
Ben dün akşam 039 dan almıştım tabiki yine tersteyim
Az parayla girdim , kâr etsemde pek dişe dokunur cinsten olmuyor
Evet yapılıyorbinance'de tl ile işlem yapılabiliyor mu
Hadi hayırlısıBütün hepsini indirdim iyi miparibu BtcTurk binance takip ediyorum
Vakıf ve ziraat hesabınızdan binancetr ücretsiz aktarabilirsiniz 7/24, illa papara olmasına gerek yok. Oradan da parayı usdt falan çevirip (min 10 usdt) binance globale aktarırsınız. Tr olarak aktarılmıyor globale sanırım ama emin değilim.Arkadaşlar binance tr kullanan var mı aranızda ? Ripple için kullanmak istiyorum onda bulunuyor. En düşük komisyonlu binance diye duydum. Esas Binance ın kendisine direk türk hesaplarından para yatıramıyormuşuz. Papara hesabına yatırarak aktarınca da yüzde 1 komisyon yiyormuşuz. Ama binance tr direk hesaba havale kabul ediyormuş . Böylece papara komisyonunu ödemiyormuşuz.
Ana binance ın uygulamasının türkçe olmasına karşılık binancetr nin uygulaması ingilizce bunun nedenini de anlayamadım doğrusu . Binance tr hakkında bilgisi olanlardan görüşlerini bekliyorum
binance kullanıyorum ama tr değil papara dan transfer ediyorum canım.Arkadaşlar binance tr kullanan var mı aranızda ? Ripple için kullanmak istiyorum onda bulunuyor. En düşük komisyonlu binance diye duydum. Esas Binance ın kendisine direk türk hesaplarından para yatıramıyormuşuz. Papara hesabına yatırarak aktarınca da yüzde 1 komisyon yiyormuşuz. Ama binance tr direk hesaba havale kabul ediyormuş . Böylece papara komisyonunu ödemiyormuşuz.
Ana binance ın uygulamasının türkçe olmasına karşılık binancetr nin uygulaması ingilizce bunun nedenini de anlayamadım doğrusu . Binance tr hakkında bilgisi olanlardan görüşlerini bekliyorum
Hmm binance tr de tüm hesaplardan ziraate yatırılabileceği vakıfbank hesaplarına ise sadece vakıfbanktan para yatırılabileceğini açıklamışlar .Binance tr de direk yatırsam ripple a acaba bi fark olur mı ?Vakıf ve ziraat hesabınızdan binancetr ücretsiz aktarabilirsiniz 7/24, illa papara olmasına gerek yok. Oradan da parayı usdt falan çevirip (min 10 usdt) binance globale aktarırsınız. Tr olarak aktarılmıyor globale sanırım ama emin değilim.
Onu bilmiyorum malesefHmm binance tr de tüm hesaplardan ziraate yatırılabileceği vakıfbank hesaplarına ise sadece vakıfbanktan para yatırılabileceğini açıklamışlar .Binance tr de direk yatırsam ripple a acaba bi fark olur mı ?