Bu sabah doge aldım.Hangisiyle işlem yapiyordun canim
benimde bir bilgim yoktu eşim sayesinde paribu yükledim .şimdi gözümü alamıyorum indi mi çıktı mı diyeValla böyle okudukça heveslenmiyor değilim.. ama pek bir bilgim yok bu konuda..
zararda ediliyor galiba karda..
bir güvenebilsem girsem mi aceps..
Binancede geçen hafta 10 bin çektim 25 gr bilezik aldim.onun parası ayrıydı coine karistirmayayim dedim.dün 800 tl cektim %1 komisyon ödeniyor.yine geçen hafta 1500 daha cekmistim.Benim eşimde baştan 2bin lira ile girdi. 1 yada 1.5 ay önce. Sonradan biraz daha ekledi şimdilik 1.500 tl kadar kârı var. Daha ogrenemedi hâla. O yüzden yüksek meblag yatirmaya korkuyoruz. Birde btc turk kullaniyor. Henuz para geri aktarma yapmadik. Komisyon falan ne kadar kesiyor bilmiyoruz yani
Maaşallah bol kazançlarDoge ve chz alip sattim şimdiye kadar
Ya ben btc ve paribuyu bilmiyorum sadece binance su an dünyanın en büyük kripto para borsası diye,bide btc ve paribuda fiyat arttıginda vs donmalar olup,kullanci zararina sebep oldu diye şikayet okudum ondan tercih etmedim.Binance yükledim bende acaba BtcTurk ve paribu dan farkı ne biliyormusunuz
Cok teşekkürler hepimiz kazanalim insallah :)Maaşallah bol kazançlar
Oyyy inşallahCok teşekkürler hepimiz kazanalim insallah :)
Kaç parayla giriş yapmıştın canımTelefon modeli yükseltmek istiyordum ama istediğim model 15 bin onun yerine 5 daha ekler bilezik yaparım dedim vazgeçtim
Ben ilk 7 binle girdim sonra 26 daha attim canim sonra arada cektiklerim oldu onceki mesajlarda yazdığım.2 parça pram dogede yuksekte takildi bozmadim su an 18 binle filan oynuyorumKaç parayla giriş yapmıştın canım
Birde grafikten çok anlayamadım ben , neye göre al sat yapiyosun getirisi çok iyi olmuş ytd olmadan bana da fikir verirmsn
Bende doge ve bnb aldim aynen yakaladık vallaCok guzel dustu her şey.
Btc de olan coinlerden hepsinden alip sepet yaptim
Bende doge ve bnb aldim aynen yakaladık valla