O troll değilmiş ama galiba ya geleceğin doları fln diyolar ytdDogedeki artış sinir bozucu olmaya başladı bu nedir yaatroll coinin geldiği hale bak arkadaş...
Amacı projesi var mıdır olayı nedir bilmiyorum ama çok dalgası geçiyorO troll değilmiş ama galiba ya geleceğin doları fln diyolar ytd
Evet dalga geçildiğini bende biliyorum ama lost un dediğine göre btc den önce çıkmış bi coinmiş. Kriptoların babası diyorAmacı projesi var mıdır olayı nedir bilmiyorum ama çok dalgası geçiyor
Binance tr ve binance global de bu şekilde yapıyoruz zaten canımPapara yasaklanmış oluyor. Şimdi sizin yapacağınız işlem türk borsalarına banka yoluyla para yatırın. Herhangi bir coin alıp bunu binanceye gönderin. Orda işlemlerinize devam. Daha sonra gelip türk borsalarında TL’ ye çevirin. Bir nevi döviz bürosu gibi.
20 tl lik dogem vardı ah keşke 20 bin tl lik alaaydım. Yalnız hangi parayı 10 20 liralık aldıysam 100x fln yaptıAhh Doge seni sattığıma pişmanım uyku uyuyamıyorum koşuyor mübarekytd.
Evet dalga geçildiğini bende biliyorum ama lost un dediğine göre btc den önce çıkmış bi coinmiş. Kriptoların babası diyorben bilmiyorum duyduğum bu yani
Amin :)Anladim aynen oyle cok tesekkur ederim cevabin icin şansımız bol olsun o vakit
Kızlar gunaydın
Dün Btctürk pro uygulamasını kurup uyelik oluşturdum.Garanti baskasi hesabim var sadece ve para transferi nasil yapilir bilemedim.
Yardim edermisinizz
Tesekkür ederim bakiyorum hemenBu video iyi givi
Yiaaaaaa bu çok güzel
Bu video iyi givi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?