• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

dun nıhat hatıpoglu "haram" dıyemıyorum ama "caız" de dıyemıyorum dedı

uzak durmanızı ısterım dedı
Evet google da o da çıktı karşıma. Nurettin yıldız mıydı o doğru bulmamış. Cübbeli ahmet hoca da elimize bile alamıyoruz yahudi oyunu demiş. Yani sence bu borsaya benziyor mu? Bi de biz bu kazandıpımız parayı TL olarak banka hesabımıza aktarabiliyoruz dimi?

Evet google da o da çıktı karşıma. Nurettin yıldız mıydı o doğru bulmamış. Cübbeli ahmet hoca da elimize bile alamıyoruz yahudi oyunu demiş. Yani sence bu borsaya benziyor mu? Bi de biz bu kazandıpımız parayı TL olarak banka hesabımıza aktarabiliyoruz dimi?

Valla benim fikrim kendime :)

Kazandığın parayı tl olarak aktarabilirsin

Hee ne dicektim, ziraatla vakıf 7/24 işlem dediği, ziraatten gece gündüz istediğim zaman bianceye aktarım yaptıpımda şak diye binance hesabıma mı geçiyor?

😬😹😹
331CBD35-96CE-4ACC-8D28-78CBB1AC7B38.png

Bu arada ben 5-6 yıl önce ziraat bankasından hesap açtırmıştım. Kartım duruyo hâlâ. Geçerliliğini yitirmez dimi 😀😀 hiç kullanmadım. Geçen mobil indirdim işlem yapamadım, muhtemelen telefonum kayıtlı diil. Müşt hizm arıcam.

Kızlar yine ben 😀
Saçma bi soru sorucam kusura baknayın ama olsun sormalıyım
Mesela altn aldım diyelim vergisiyle 5 TL ye
6 ya sattıpımda 1 TL kazanıyorum yaa işte bu mantıkta soru sorucam. Bu soruyla özdeştirir misiniz?
5 TL ye coin aldım ve 6 TL oldu
1 TL kazandım
Öyle bir şey mi kazanmak?
Öyle merak ediyorum ki

Kızlar yine ben 😀
Saçma bi soru sorucam kusura baknayın ama olsun sormalıyım
Mesela altn aldım diyelim vergisiyle 5 TL ye
6 ya sattıpımda 1 TL kazanıyorum yaa işte bu mantıkta soru sorucam. Bu soruyla özdeştirir misiniz?
5 TL ye coin aldım ve 6 TL oldu
1 TL kazandım
Öyle bir şey mi kazanmak?
Öyle merak ediyorum ki

Evet (küçük kesinti var sadece alırken de satarken de )

yesa yesa doge 1 Şuan 3 TL küsürlerde. Doğru anlamışım dimi? Bir diğer sorum da bunların hiç komple batma özelliği var mı?

Back