Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doge nin hacmine bakın. 10 milyonu buldu. Herkes elindekinden çıkıp oraya gitti galibaBen de doğurdum doğurucam halen yok o düşüyor bu çıkıyor derdindeyim
Evet doge uçtu ama elimdekileri de bırakamıyorum benDoge nin hacmine bakın. 10 milyonu buldu. Herkes elindekinden çıkıp oraya gitti galiba
şuan çok yüksek, gerçekten çok riskli.Evet doge uçtu ama elimdekileri de bırakamıyorum ben
Ben düşünce xrpye ekleme yaptım yine, kendisi benim bebeğim olur. Şu an tabi ki ne olacağı belli değil düşse de üzülmem beklerim. Tabi ki ytd2,50 tl gördü Doge.
hacmi çok yükseldi.
şuan çok yüksek, gerçekten çok riskli.
ben biraz aldım. Ama kaybedeceğimi göze aldığım bir parayla.
ytd.
Altan toplamakta mantıklıBen düşünce xrpye ekleme yaptım yine, kendisi benim bebeğim olur. Şu an tabi ki ne olacağı belli değil düşse de üzülmem beklerim. Tabi ki ytd
Sevgiyeyolculuk ve arkadaşlar....
Türk lirası yaa uygulamada
Ben bunu dolara çevirmeyince işlem mi yapamıyorum. Orayı anlamadım
Tamam sağol. Sonunda benim de uygulamamda TL m varbazı coınler tl ıle de alınabılıyor
bazıları ıse sadece dolarla
coın secıp bır bakın
Coinlerin yanında hangi birimle alınacağı yazıyor.Try usdt gibi.Sevgiyeyolculuk ve arkadaşlar....
Türk lirası yaa uygulamada
Ben bunu dolara çevirmeyince işlem mi yapamıyorum. Orayı anlamadım
Sağolll.Coinlerin yanında hangi birimle alınacağı yazıyor.Try usdt gibi.
Arkadaşlar genel bir fikir alıcam da
Tabi en son karar kişinindir ama bir derleme yapmak istiyorum. Coin diil tabi
Haram oldupunu düşünen var mı? Hani borsada, borsanın içeriğini bilmem nesini araştırıyosun, içini rahatlatıyorsun. Peki bu coini nasıl anlayacağız? Sanal para mı bu? Biraz mantıklı düşünürsek... günaha da girmek istemiyorum evet bi sürü günahlarımız var diyeceksiniz ama Allah korusun kumar veya faiz vb onlar daha çok farklı