• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Kızlar baksanıza; ben nasıl sade anlatıyorum 😀
1-Papara hesabına normal banka hesabımdan eft yaptım
2- para aktarımı olunca da, biance hesabıma girip, paparadaki TL yi oraya aktarıcam
3ncü adım; bianceye aktarılmış TL ile alış yapıcam

bence doğru 😀 bana böyle basit anlatsanıza 😀😀😀 ben bu olayı bilince böyle anlatırım
İsterseniz binanceden tl karşılığı kadar dolar alıp dolarla da işlem yapabilirsiniz.

Binance Tr yi indirin uygulamadan.

paparada mı duruyor para
İndirdim çoktan
Oraya paparadan aktarıcam güya
Papara sıkça sorulanlara baktım
Şu şu bankalar dışında sadece eft saatleri diyor. Ya da kolay adresle işte. Öğlene kadar paparaya bankamdan para gitmezse bu işi bırakçam valla

İndirdim çoktan
Şu şu bankalar dışında sadece eft saatleri diyor. Ya da kolay adresle işte. Öğlene kadar paparaya bankamdan para gitmezse bu işi bırakçam valla
Hangi banka bilmiyorum sizinki ama ben garanti ille istediğim saatte gönderiyordum hemen yansıyordu papara da.

Ben papara da sıkıntı yaşıyordum. çekim emri gönderildi diyordu. Ama papara da para görünmüyordu. Çekme işlemi için söylüyorum.
ama papara dan binanceye gönderildiğinde bir sıkıntı olmuyordu. Binance Tr ile Binance globalin cüzdanlarını birleştirdim. Komisyon kesilmeden. Daha rahat paramı çekiyorum
Ben binanceden hiç çekim yapamadım. 2fa hatası veriyor hep. Sizde oldumu öyle Bi durum

Ben papara da sıkıntı yaşıyordum. çekim emri gönderildi diyordu. Ama papara da para görünmüyordu. Çekme işlemi için söylüyorum.
ama papara dan binanceye gönderildiğinde bir sıkıntı olmuyordu. Binance Tr ile Binance globalin cüzdanlarını birleştirdim. Komisyon kesilmeden. Daha rahat paramı çekiyorum
+1 bence de bu en güzeli hem hızlı hem komisyonsuz

İndirdim çoktan
Binance tr kullanacaksanız parayı direkt banka hesabından gönderin.Papara %1 komisyon keser hem binance trde para yatırmak için papara yokki direkt banka hesabınıza yönlendiriyor.

Win almıştım azıcık yükseldi sattım kurtulmak için çünkü yüksekten almıştım.
Aave aldım zararına sattım.
Doge rvn avax var elimde sarış emilerini girdim. Resmen kazançlar kuruş kuruş

Hot ve bttden kazandığımı kazanmak istiyorum. Bir onu bir bunu alıp satıyorum mayın gibiyim:KK70:

2binin 7bin olduğu günleri özledim:KK70:

İkametgah belgesini yükleyemedim yalnız ondan mıdır. Ekran görüntüsü alıyorum olmuyor adres dosyasını nasıl Yüklediniz

Win almıştım azıcık yükseldi sattım kurtulmak için çünkü yüksekten almıştım.
Aave aldım zararına sattım.
Doge rvn avax var elimde sarış emilerini girdim. Resmen kazançlar kuruş kuruş

Hot ve bttden kazandığımı kazanmak istiyorum. Bir onu bir bunu alıp satıyorum mayın gibiyim:KK70:

2binin 7bin olduğu günleri özledim:KK70:
Dogeyi kaçtan almıştınız. Dün baya bir yükseldi.

Back