Hayır bi de azimliyiz yani herşey düşüyor ama asla bırakmıyoruz, bu da başarı bence
İşte bunlar ruhhas tası olduğumuz için hepHahahah çok iyi dedin
Mesela benim motivasyonum hiç kaybolmuyor
Hep bi umut var içimdeeeeeee
Nasıl olsa yükselir diyeeeeeeeeee
Melodili oku haha
Ben dayanamadım zaten çıktım bunlardan, btt hot, dent üçü aynı coin resmenYeni yeni al-sat yapan arkadaşlara haddim olmayarak stop yükselterek devam edin demek istiyorum arkadaşlar :) gördüğüm kadarıyla çoğunluk doge, btt, hot, dent, chz alıyor ve hepsi de şişmiş coinler. En azından karınızı maximize etmiş olursunuz stoplu takip ederseniz.
win var bi de sanırım bunların arasında, o da hızlı çıkıp iniyor. hızlı yaşayıp genç ölecek coinlerden olacaklar diye korkuyorum :))Ben dayanamadım zaten çıktım bunlardan, btt hot, dent üçü aynı coin resmen
Win 2019da çok süründürmüş milletiwin var bi de sanırım bunların arasında, o da hızlı çıkıp iniyor. hızlı yaşayıp genç ölecek coinlerden olacaklar diye korkuyorum :))
Çok sağol az önce izlemeden yapmıştım :) kafama koydum ve yaptım video izlemeden. Yalnız ad soyad kısmı IBAN yazdıktan sora çıkmadı otomatik, ben de oraya hesap no mu ne onu yapıştırdım. Mesai saatlerinde anlıcaz artık geçti mi diye.Çok basit 3 dk lik video var
Ooo zahmet olmuşSizin için geçmişten hangi videoyu izlediğime baktım lütfen artık kaydolun Ben bu videoyu izleyerek yapmıştım çok güzel anlatıyor. Paparadan yapmadım ben bu şekilde daha kolayıma gelmişti. Belki papara daha rahattır kıyaslayamıyorum bilmediğim için.
Yine de uygulamaya girince çok karışık geliyo ya. Altın, döviz almaya benzemiyo ki kafamın karışması normal . Hatta bugün işterinde arkadaşa dedim. Uğraştım uğraştım çözemedim sildim uygulamayı diye, çözemezsin dedi ciddi şekilde ki bu insan borsadan da anlıyo. Sistem karmaşık biraz. Ben para kazansam bile kazancımı nasıl çözücem yaa sadelik yokRica ederim hangisi kolayınıza gelirse onu uygulayınyesa nın attığı video da kısaydı
İşte youtubedan videolar izlerseniz daha rahat kafanızda şekillenir. Biz burada yazıyoruz ama anlamamanız havada kalması normal sonuçta görsel anlatımda olduğu gibi olmuyor okuyarak.. Boş kaldıkça önünüze çıkan alım satım videoları izleyin oturacaktır.Yine de uygulamaya girince çok karışık geliyo ya. Altın, döviz almaya benzemiyo ki kafamın karışması normal . Hatta bugün işterinde arkadaşa dedim. Uğraştım uğraştım çözemedim sildim uygulamayı diye, çözemezsin dedi ciddi şekilde ki bu insan borsadan da anlıyo. Sistem karmaşık biraz. Ben para kazansam bile kazancımı nasıl çözücem yaa sadelik yok
Teşekkrler aynenİşte youtubedan videolar izlerseniz daha rahat kafanızda şekillenir. Biz burada yazıyoruz ama anlamamanız havada kalması normal sonuçta görsel anlatımda olduğu gibi olmuyor okuyarak.. Boş kaldıkça önünüze çıkan alım satım videoları izleyin oturacaktır.
Yine de uygulamaya girince çok karışık geliyo ya. Altın, döviz almaya benzemiyo ki kafamın karışması normal . Hatta bugün işterinde arkadaşa dedim. Uğraştım uğraştım çözemedim sildim uygulamayı diye, çözemezsin dedi ciddi şekilde ki bu insan borsadan da anlıyo. Sistem karmaşık biraz. Ben para kazansam bile kazancımı nasıl çözücem yaa sadelik yok
Onu mu denesem valla acayip karışık geliyor.Borsa için kullanılan uygulama (ki genelde banka hesabı oluyor ) bende bi de osmanlı yatırım var cooook basit
Coin başka bir şey onun uygulamasi daha karışık tabii ki
Ben papara da sıkıntı yaşıyordum. çekim emri gönderildi diyordu. Ama papara da para görünmüyordu. Çekme işlemi için söylüyorum.Kızlar baksanıza; ben nasıl sade anlatıyorum
1-Papara hesabına normal banka hesabımdan eft yaptım
2- para aktarımı olunca da, biance hesabıma girip, paparadaki TL yi oraya aktarıcam
3ncü adım; bianceye aktarılmış TL ile alış yapıcam
bence doğrubana böyle basit anlatsanıza ben bu olayı bilince böyle anlatırım
Ben nerde birleştireyim. Olmuyo yaa herkes yapamaz bu işiBen papara da sıkıntı yaşıyordum. çekim emri gönderildi diyordu. Ama papara da para görünmüyordu. Çekme işlemi için söylüyorum.
ama papara dan binanceye gönderildiğinde bir sıkıntı olmuyordu. Binance Tr ile Binance globalin cüzdanlarını birleştirdim. Komisyon kesilmeden. Daha rahat paramı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?