- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Bende yeni girdim hobi niyetine hobi bugün oldu bana fobiYa niye herkes bana böyle yapıyor. Yeni başladım olamaz mı,Ben kendimi kaptıran biri diilim ki. Hevesimi kırmayın.
Siz youtubedan video hiç izlemiyor musunuz bunların cevaplarını vererek anlatıyorlar çok güzel bir şekilde. Üstelik maks. 10-15dklık videolar. Kayıt olma para yatırma o kadar zor değildi ya 3 gündür yapamadınız siz yazdıkça bana çok farklı bi siteye kaydolmaya çalışıyormuşsunuz gibi gelmeye başladı
Sağol.Papara ucresiz ama binanceye Papara üzerinden yaptigin transfer ve cektigin paralardan %1 komisyon ödersin canim
Valla baktım baktım anlamadımSiz youtubedan video hiç izlemiyor musunuz bunların cevaplarını vererek anlatıyorlar çok güzel bir şekilde. Üstelik maks. 10-15dklık videolar. Kayıt olma para yatırma o kadar zor değildi ya 3 gündür yapamadınız siz yazdıkça bana çok farklı bi siteye kaydolmaya çalışıyormuşsunuz gibi gelmeye başladı
Valla baktım baktım anlamadım
Çok basit anlatır mısınız yaa anlamazsam bi daha aynı şeyi sormam
Valla baktım baktım anlamadım
Çok basit anlatır mısınız yaa anlamazsam bi daha aynı şeyi sormam
Rica ederimSağol.
Haberde bitcoin rekor kırdı dedi. dip rekoru heraldeİsler kesat yav
Nerde günde 2-3 bin alan hamis
Haberde bitcoin rekor kırdı dedi. dip rekoru heralde
Fakirler ölsün diyoYok bi bitcoin yükselişte gibi alt coinler kan ağlıyor
Ben şubatta girdim kripto borsasına o hafta bi yataya bağladı daha da düzelmedi :)) meşhur espriyi yapacam mecbur, benim yüzümden kızlar özür :)İsler kesat yav
Nerde günde 2-3 bin alan hamis
Bitcoin düşünce de altlar kan ağlıyorYok bi bitcoin yükselişte gibi alt coinler kan ağlıyor
Ben şubatta girdim kripto borsasına o hafta bi yataya bağladı daha da düzelmedi :)) meşhur espriyi yapacam mecbur, benim yüzümden kızlar özür :)
Bitcoin düşünce de altlar kan ağlıyor
Hayır bi de azimliyiz yani herşey düşüyor ama asla bırakmıyoruz, bu da başarı benceBorsaya girdiğimizden beri de kırmızı görüyoruz mihail var bi şeyler de hadi hayırlısı hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?