coin alım satımı(binance-btc turk)

Bankadan aktarım nasıl yapılıyor? Uygulamayı indirdim de kayıt olmadım daha. Bitcoının hesabına nasıl yolluyoruz?

ucukgenclik Merhaba , hatirliyor musun beni bilmiyorum? Borsaya küçük bir meblağla girdim , borsa düştü ilk zararı yaşamış bulunmaktayım önceki sayfaları atlaya zıplaya gelirken grafikleri okuduğunu gördüm ne diyorsun dahada düşer mi? Suan genel bi düşüş var gibi geldi bana ama hiç bilgim yok ben bu denizde debeleniyorum bitcoinde bu ürkekligimden suanlik beklemede .

Konu sahibi kusuruma bakmiyorsundur umarım bitcoin konunda borsa soruyorum , konunuzu okuyorum ama şuan bitcoini beklemeye aldım cesaret şart

Kısa öz hala sıkıntı. Küresel gerginlik var. Faiz kararı sonucu belki gene birileri yer değiştirir. Satış yeriz.

Selam çözdünüz mü sistemi
Şöyle, btt türk mü ondan; ikamet istedi diye kayıt olmadım, diğeri binance olan; defalarca denedim, en alttaki “kaydol” bi türlü aktif olmadı. Bi fikrin var mı? Sen hangisine kayıtlısın bu arada? İkamet neden isteniyor?

Ben binancedeyim. Siz niye ikamete bu kadar taktınız ki her alışveriş sitesinde yazıyoruz zaten. Daha kötüsünü söyleyim kimliğin fotosunu yüklememizi de istiyorlar hatta ve hatta elinde binance yazılı kağıdı tutup foto çekinip yüklememizi de istiyorlar

Kişisel bilgilerinizi paylaşma konusunda çok hassassanız yol yakınken vazgeçin
Vazgeçmicem aklıma benim de geldi, alış veriş sitesine de adresi veriyoruz ama niye, adresimize gelecek diye . Burada neden verdiğimizin mantığını kuramadım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…