- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
Bnb çok hızlı yükseliyor
1. Play store a gidip bir uygulama seçilir (binance kullanan cok)
2. uygulamaya kayıt olunur kimlik resmi istiyor selfi istiyor bunlar sizin için okayse 3..maddeye gidin
3. Ben papara diye bir uygulama daha indirdim. Önce garanti bankasından paparaya para atıyorum.oradan da binance uygulamasına (direk bazi bankalardan da gönderiliyormuş sanırım tam bilmiyorum
4. Gelen para tl. Bunu dönüştür deyip dolara dönüştürüp işlem yapan çok. Tabii tl de de kalabilir size kalmış
5. Sonra alım satım kısmına gelip istediğiniz coin alıp satin
Bankadan aktarım nasıl yapılıyor? Uygulamayı indirdim de kayıt olmadım daha. Bitcoının hesabına nasıl yolluyoruz?
Kısa öz hala sıkıntı. Küresel gerginlik var. Faiz kararı sonucu belki gene birileri yer değiştirir. Satış yeriz.ucukgenclik Merhaba , hatirliyor musun beni bilmiyorum? Borsaya küçük bir meblağla girdim , borsa düştü ilk zararı yaşamış bulunmaktayım önceki sayfaları atlaya zıplaya gelirken grafikleri okuduğunu gördüm ne diyorsun dahada düşer mi? Suan genel bi düşüş var gibi geldi bana ama hiç bilgim yok ben bu denizde debeleniyorum bitcoinde bu ürkekligimden suanlik beklemede .
Konu sahibi kusuruma bakmiyorsundur umarım bitcoin konunda borsa soruyorum , konunuzu okuyorum ama şuan bitcoini beklemeye aldım cesaret şart
Krizleri fırsata çevirmeli öyleyseKısa öz hala sıkıntı. Küresel gerginlik var. Faiz kararı sonucu belki gene birileri yer değiştirir. Satış yeriz.
Güçlü ve malına sahip çıkan patronlarınkini toplamak lazım.Krizleri fırsata çevirmeli öyleyseeldeki hisselerden zarardayiz ama bu düşüşte iyi toplanır nassılsa yükselecek diyerekten
KesinlikleGüçlü ve malına sahip çıkan patronlarınkini toplamak lazım.
Ben sadece binance global kullanıyorum o istiyordu diğerlerini bilmiyorum
İstiyo demek, sağol.Ben sadece binance global kullanıyorum o istiyordu diğerlerini bilmiyorum
as canım hoşgeldinSlm kızlar
Selam çözdünüz mü sistemiSlm kızlar
Şöyle, btt türk mü ondan; ikamet istedi diye kayıt olmadım, diğeri binance olan; defalarca denedim, en alttaki “kaydol” bi türlü aktif olmadı. Bi fikrin var mı? Sen hangisine kayıtlısın bu arada? İkamet neden isteniyor?Selam çözdünüz mü sistemi
Hoşbulduk, nasıl gidiyor kazanças canım hoşgeldin
Ben binancedeyim. Siz niye ikamete bu kadar taktınız ki her alışveriş sitesinde yazıyoruz zaten. Daha kötüsünü söyleyim kimliğin fotosunu yüklememizi de istiyorlar hatta ve hatta elinde binance yazılı kağıdı tutup foto çekinip yüklememizi de istiyorlarŞöyle, btt türk mü ondan; ikamet istedi diye kayıt olmadım, diğeri binance olan; defalarca denedim, en alttaki “kaydol” bi türlü aktif olmadı. Bi fikrin var mı? Sen hangisine kayıtlısın bu arada? İkamet neden isteniyor?
Ben binancedeyim. Siz niye ikamete bu kadar taktınız ki her alışveriş sitesinde yazıyoruz zaten. Daha kötüsünü söyleyim kimliğin fotosunu yüklememizi de istiyorlar hatta ve hatta elinde binance yazılı kağıdı tutup foto çekinip yüklememizi de istiyorlar
VazgeçmicemKişisel bilgilerinizi paylaşma konusunda çok hassassanız yol yakınken vazgeçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?