Ya işte ben satamıyorum yükselince şimdi satarım tam tersi uçar gider diye. Ama tam tersi oluyor hep. 5,50yi görüyor mesela satıp düşünce geri alsam diyorum ama yapmıyorum sonra 3,9a düşüyor mesela. Böyle böyle elimdekini artırırdım yani sayısını. ama ahh ahh.Bilin bakalım kim beklemekten sıkıldığı için elindeki neoyu sattı ve neo yükselişe geçti
Aynısı ıost ile bana olmuştuBilin bakalım kim beklemekten sıkıldığı için elindeki neoyu sattı ve neo yükselişe geçti
SağollEvet kısa vadeli aldıklarımda takip ediyorum mesela %20 kâr görünce satıp başka coine giriyorum ama henüz hiç para çekmedim
Ben de şu kadarı görse satıcam diyorum yaklaşıyor baya heyecanlanıyorum sonra düşüyor. Koşu bandında bile böyleyim ben yürüyüş yapıyım diyorum 30 dakika hedef koyuyorum illa tamamlıycamYa işte ben satamıyorum yükselince şimdi satarım tam tersi uçar gider diye. Ama tam tersi oluyor hep. 5,50yi görüyor mesela satıp düşünce geri alsam diyorum ama yapmıyorum sonra 3,9a düşüyor mesela. Böyle böyle elimdekini artırırdım yani sayısını. ama ahh ahh.
Polsa senin etherci çocuk zengin olmuş mu baktın mıBen de şu kadarı görse satıcam diyorum yaklaşıyor baya heyecanlanıyorum sonra düşüyor. Koşu bandında bile böyleyim ben yürüyüş yapıyım diyorum 30 dakika hedef koyuyorum illa tamamlıycam29 dakika olmaz yani tövbe
Baktım da profil resmî bile aynı heralde Zengin olsa profiline yansırdı diye düşünüyorum Allah bilir azıcık yükselince gaza gelip sattıPolsa senin etherci çocuk zengin olmuş mu baktın mı
Onu bilemez kimse hangi coine girip dipten mi tepeden mi alacaksin sansarkadaşlar anlattı sağolsunlar, anlamaya çalışıyorum. Uygulanayı indirdim diyelim, bankamdan uygulamaya para aktarıcam, sora istediğim zaman anlık satıcam. Böyle dimi? Bi de en duyulan türleri diyelim. 1-000 TL lik aldım diyelim. Bi haftada kaç kâr ederim.?
Aynisi dogede oldu banaBilin bakalım kim beklemekten sıkıldığı için elindeki neoyu sattı ve neo yükselişe geçti
Nasip olmayınca olmuyo demekki pizzacı adam misaliBaktım da profil resmî bile aynı heralde Zengin olsa profiline yansırdı diye düşünüyorum Allah bilir azıcık yükselince gaza gelip sattı
Dogecoin TL ile alınmıyormu. Alcam TL ile olmuyorAynisi dogede oldu bana2000 zararla ciktim bak 66 kuruslara geldi beklesem yükselmezdi diyorum
Binance globalde aliniyorDogecoin TL ile alınmıyormu. Alcam TL ile olmuyor
Bnb çok hızlı yükseliyorBitcoin 'e bende merak sardım ama hangisine para yatırmalı ?
Uyarı da var sol altta zil resmine basınca çıkarBen limit emir veriyorum piyasadan hiç denemedim
Binance miUyarı da var sol altta zil resmine basınca çıkar
Sapol :) anlaşıldı kendim yaşayıp görücem. Balıklama dalıcam valla amann.Onu bilemez kimse hangi coine girip dipten mi tepeden mi alacaksin sans
Bankadan aktarım nasıl yapılıyor? Uygulamayı indirdim de kayıt olmadım daha. Bitcoının hesabına nasıl yolluyoruz?Binance mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?