Ben verdiğim emiri unutuyorum :) btc turkte emirle almaya alışmışım piyasadan almıyorum hiç. Mesela şu fiyata gelince alsin diye emir giriyorum, o fiyata gelmesi bazen uzun sürüyor, bildirim gelmediği için almış oluyor ben de gün içinde sürekli bakamiyorum is güç derken. Ben düşükten almışım ama haberim yok ve gun içinde anlik yükseldiğinde karı kaçırmış oluyorum. Daha çok takip etmek gerekiyor demek ki binancea alisana kadarBen direkt limit emir verip spot emirden gerçekleşip gerçekleşmediğini takip ediyorum bildirimi hiç duymadım ama zaten bildirimin çok etkisi olur mu ki, emire geldiğinde otomatik sepete eklemiyor mu bilemedim
Ben verdiğim emiri unutuyorum :) btc turkte emirle almaya alışmışım piyasadan almıyorum hiç. Mesela şu fiyata gelince alsin diye emir giriyorum, o fiyata gelmesi bazen uzun sürüyor, bildirim gelmediği için almış oluyor ben de gün içinde sürekli bakamiyorum is güç derken. Ben düşükten almışım ama haberim yok ve gun içinde anlik yükseldiğinde karı kaçırmış oluyorum. Daha çok takip etmek gerekiyo
Ben limit emir veriyorum piyasadan hiç denemedimBen verdiğim emiri unutuyorum :) btc turkte emirle almaya alışmışım piyasadan almıyorum hiç. Mesela şu fiyata gelince alsin diye emir giriyorum, o fiyata gelmesi bazen uzun sürüyor, bildirim gelmediği için almış oluyor ben de gün içinde sürekli bakamiyorum is güç derken. Ben düşükten almışım ama haberim yok ve gun içinde anlik yükseldiğinde karı kaçırmış oluyorum. Daha çok takip etmek gerekiyor demek ki binancea alisana kadar
Nasıl uyarı sesi veriyor ayarlamak mı gerekiyorÇok yanlış aldığında uyarı sesi veriyor kaçırma ve hemen satış emri koy sonra unut
Kârını görünce mutlu olursun
Mrb al sat yapmadan tek satışla kâr olur mu? Yeniyim deBinance dan hesap açtım eşimde acmisti dün denemelik 5 bin tl ile 4 kere al satta yaklasiy500 tl gibi bir kar etti ben henüz izlemedeyim
Tabiki olur anlik değişebiliyor fiyatlar alinti yaptığınız yorumumdaki zamanlar cok güzeldi şimdiki gibi degilMrb al sat yapmadan tek satışla kâr olur mu? Yeniyim de
arkadaşlar anlattı sağolsunlar, anlamaya çalışıyorum. Uygulanayı indirdim diyelim, bankamdan uygulamaya para aktarıcam, sora istediğim zaman anlık satıcam. Böyle dimi? Bi de en duyulan türleri diyelim. 1-000 TL lik aldım diyelim. Bi haftada kaç kâr ederim.?Tabiki olur anlik değişebiliyor fiyatlar alinti yaptığınız yorumumdaki zamanlar cok güzeldi şimdiki gibi degil
Evet anlık alım satım yapabiliyorsunuz 7/24. Hiçbir coinin net getirisi olmaz. 1 haftada bir bakmışsınız 100 tlniz bile kalmış olabilir.. Hep kâr diye bir şey yok yaniarkadaşlar anlattı sağolsunlar, anlamaya çalışıyorum. Uygulanayı indirdim diyelim, bankamdan uygulamaya para aktarıcam, sora istediğim zaman anlık satıcam. Böyle dimi? Bi de en duyulan türleri diyelim. 1-000 TL lik aldım diyelim. Bi haftada kaç kâr ederim.?
Peki 100 üm kaldı diyelim, paralar hep batıyo mu yoksa elimizdeki para azalınca bekleme şansı oluyor mu?Evet anlık alım satım yapabiliyorsunuz 7/24. Hiçbir coinin net getirisi olmaz. 1 haftada bir bakmışsınız 100 tlniz bile kalmış olabilir.. Hep kâr diye bir şey yok yani
Bekleyebilirsiniz. Binancede al sat için 10 dolar limiti var. 10 dolar altına düşmediği sürece satıp başka coin de alabilirsiniz, paranızı da çekebilirsiniz.Peki 100 üm kaldı diyelim, paralar hep batıyo mu yoksa elimizdeki para azalınca bekleme şansı oluyor mu?
Kotu oldugu kadar iyi yorumlari da var ben exen kullaniyorum ama bir ara btc turk te kullandim.Bir sikayetim olmadi.merhaba arkadaşlar binance den hesap açtım ancak doğrulaymadım henüz.Btc turk te de çok fazla şikayet vardı o yüzden hesap açmaya çekindim.Bu uygulamarı kullanan alım satım yapanlar tecrübelerinizi alabilirmiyiz
Teşekkürler ; video da izlicem evetBekleyebilirsiniz. Binancede al sat için 10 dolar limiti var. 10 dolar altına düşmediği sürece satıp başka coin de alabilirsiniz, paranızı da çekebilirsiniz.
Uygulamalı öğrenmeniz daha iyi olur. Videolarda anlatıyorlar nasıl işlem yapıldığını, burada anlattıklarımız askıda kalır.
Evet kısa vadeli aldıklarımda takip ediyorum mesela %20 kâr görünce satıp başka coine giriyorum ama henüz hiç para çekmedimTeşekkürler ; video da izlicem evet
Peki şunu merak ediyorum tabi garantisi yok da, sizin başınızaşöyle geldi mi hiç? Atıyorum 500 TL altında aldınız denemelik. Bir haftada azacık kâr edip çıktığınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?