coin alım satımı(binance-btc turk)

Ben direkt limit emir verip spot emirden gerçekleşip gerçekleşmediğini takip ediyorum bildirimi hiç duymadım ama zaten bildirimin çok etkisi olur mu ki, emire geldiğinde otomatik sepete eklemiyor mu bilemedim
Ben verdiğim emiri unutuyorum :) btc turkte emirle almaya alışmışım piyasadan almıyorum hiç. Mesela şu fiyata gelince alsin diye emir giriyorum, o fiyata gelmesi bazen uzun sürüyor, bildirim gelmediği için almış oluyor ben de gün içinde sürekli bakamiyorum is güç derken. Ben düşükten almışım ama haberim yok ve gun içinde anlik yükseldiğinde karı kaçırmış oluyorum. Daha çok takip etmek gerekiyor demek ki binancea alisana kadar

Pazar günü yerlerde debeleniyor hepsi MITH koyduğum parayı eritiyor

Çok yanlış aldığında uyarı sesi veriyor kaçırma ve hemen satış emri koy sonra unut
Kârını görünce mutlu olursun

Ben limit emir veriyorum piyasadan hiç denemedim

Su an cok şükür ki chz ve btt de cok altlardan aldigim icin totalde kardan zarardayim.
Win dan ve son aldigim parca btt den anapara dan zararim var.Moraim cok bozuk degil
Btt de 2 binim 14 bin civarında oldu üstüne 5 daha ekledim o eklediğim 5 ten zarardayim
Win da da 5 binlik usdt almistim su an 2 binden fazla zararim

Bu ne ya piyasalar benim özel hayatımın çöküşüyle aynı gün çöktü ikisi de düzelmiyor

Tabiki olur anlik değişebiliyor fiyatlar alinti yaptığınız yorumumdaki zamanlar cok güzeldi şimdiki gibi degil
arkadaşlar anlattı sağolsunlar, anlamaya çalışıyorum. Uygulanayı indirdim diyelim, bankamdan uygulamaya para aktarıcam, sora istediğim zaman anlık satıcam. Böyle dimi? Bi de en duyulan türleri diyelim. 1-000 TL lik aldım diyelim. Bi haftada kaç kâr ederim.?

Evet anlık alım satım yapabiliyorsunuz 7/24. Hiçbir coinin net getirisi olmaz. 1 haftada bir bakmışsınız 100 tlniz bile kalmış olabilir.. Hep kâr diye bir şey yok yani

Evet anlık alım satım yapabiliyorsunuz 7/24. Hiçbir coinin net getirisi olmaz. 1 haftada bir bakmışsınız 100 tlniz bile kalmış olabilir.. Hep kâr diye bir şey yok yani
Peki 100 üm kaldı diyelim, paralar hep batıyo mu yoksa elimizdeki para azalınca bekleme şansı oluyor mu?

Peki 100 üm kaldı diyelim, paralar hep batıyo mu yoksa elimizdeki para azalınca bekleme şansı oluyor mu?
Bekleyebilirsiniz. Binancede al sat için 10 dolar limiti var. 10 dolar altına düşmediği sürece satıp başka coin de alabilirsiniz, paranızı da çekebilirsiniz.
Uygulamalı öğrenmeniz daha iyi olur. Videolarda anlatıyorlar nasıl işlem yapıldığını, burada anlattıklarımız askıda kalır.

Kotu oldugu kadar iyi yorumlari da var ben exen kullaniyorum ama bir ara btc turk te kullandim.Bir sikayetim olmadi.

Teşekkürler ; video da izlicem evet
Peki şunu merak ediyorum tabi garantisi yok da, sizin başınızaşöyle geldi mi hiç? Atıyorum 500 TL altında aldınız denemelik. Bir haftada azacık kâr edip çıktığınız oldu mu?

Evet kısa vadeli aldıklarımda takip ediyorum mesela %20 kâr görünce satıp başka coine giriyorum ama henüz hiç para çekmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…