Ytd tabii:)3-4 aydır elini çarptıgin artıyor nerdeyse ondan dedim. Normalde iyi tabii ama kaç kat artan var bir sürü. Tabii o artanlara da çok parayla girilmez. Bendekini de insanlar şimdi simdi konuşmaya başladı almaya daha çok başladı iyi bir şey mi bilmiyorum ama insanı kabız eden bir şey ya, görsen ne küfürler ediyorlar:) sxp var bende bu arada.
Boğada değil mi bayadır zaten.Nerde kaldı bu boğa yav
Ayı esir almış.Nerde kaldı bu boğa yav
Yok mega boğa gelecek diyorlar ya nisan ayında onu diyorjm. Sxp yi o benim dediğim uZun yıllar coin tutulmaz diyen kişi övüyordu bayaBoğada değil mi bayadır zaten.
Nisan 20 için tehlike çanları var biraz benim takip ettiğim durumlarda kripto piyasası için. Buna dikkat edin. Belki bundan sonra düşüşün etkisiyle ciddi hareketler olabilir.Yok mega boğa gelecek diyorlar ya nisan ayında onu diyorjm. Sxp yi o benim dediğim uZun yıllar coin tutulmaz diyen kişi övüyordu baya
Iste övmeye başladı birileri insanlar gelmeye almaya başladı ama kabız eder dedim ya coine sövüp duruyorlar:) ben ilk 1 doların altında iken aldım. Sattım sonra 2,70lerdeyken yine aldım. Ama aşırı hareketleri yok bunun şimdilik. Baya sabırlı olman gerek.Yok mega boğa gelecek diyorlar ya nisan ayında onu diyorjm. Sxp yi o benim dediğim uZun yıllar coin tutulmaz diyen kişi övüyordu baya
Mesela 2milyon yakım yaptılar gece. Eee zaten sayısı az bir şey bu. Hemen yakım yapılacakmış sabaha şöyle olacakmış diye duyan gelmiş almış. Yakım oldu diye niye bir anda artsın bu kadar bariz olamaz herhalde. Bugün de dünden de düşüktü biraz hay aldığım.aklima vs diyorlar. Ne zaman çıkacak bu diyorlar falan. Zaten belli olsa bir şeyler herkes hep kazanır.Yok mega boğa gelecek diyorlar ya nisan ayında onu diyorjm. Sxp yi o benim dediğim uZun yıllar coin tutulmaz diyen kişi övüyordu baya
Ooo 4 dolara çıkmış aslında baya güzel kazandırmışMesela 2milyon yakım yaptılar gece. Eee zaten sayısı az bir şey bu. Hemen yakım yapılacakmış sabaha şöyle olacakmış diye duyan gelmiş almış. Yakım oldu diye niye bir anda artsın bu kadar bariz olamaz herhalde. Bugün de dünden de düşüktü biraz hay aldığım.aklima vs diyorlar. Ne zaman çıkacak bu diyorlar falan. Zaten belli olsa bir şeyler herkes hep kazanır.
Benim elimdeki her coin 4 dolara çıksa zengin oluyorumIste övmeye başladı birileri insanlar gelmeye almaya başladı ama kabız eder dedim ya coine sövüp duruyorlar:) ben ilk 1 doların altında iken aldım. Sattım sonra 2,70lerdeyken yine aldım. Ama aşırı hareketleri yok bunun şimdilik. Baya sabırlı olman gerek.
Ama ben 2,80e yakındı aldığımda şu an 4,70lerde. Bakarsan iki katı değil. Tabii ki kârdayım ama aldigin yer de önemli. 15 centten aldım da 4 dolara çıkmadı ki:) bir de revize etmiyorum benim sayılmaz daha kârımOoo 4 dolara çıkmış aslında baya güzel kazandırmış
Aaa keşke 15 centten satmasaydınız o zaman çok güzel kar bırakırmışAma ben 2,80e yakındı aldığımda şu an 4,70lerde. Bakarsan iki katı değil. Tabii ki kârdayım ama aldigin yer de önemli. 15 centten aldım da 4 dolara çıkmadı ki:) bir de revize etmiyorum benim sayılmaz daha kârım
Yok 15 centten aldım da 4 dolara çıkmadı ki derken örnek verdim. Ben 95 centten almıştım sonra biraz kar yapıp sattım. Bir müddet sonra 2,80e yakından tekrar aldım. Ne zaman 15 centtir bu bilmiyorum. Ağustosta 5 dolarmış mesela. Ondan sonra düşmüş demek ki ama nereye kadar düşmüş bilmiyorum. Ytd:)Aaa keşke 15 centten satmasaydınız o zaman çok güzel kar bırakırmış
Aaaaa geri o kadar düşmüş he e o zaman uzun zaman tutmak hakkaten mantıksız gibi sanki bilemedimYok 15 centten aldım da 4 dolara çıkmadı ki derken örnek verdim. Ben 95 centten almıştım sonra biraz kar yapıp sattım. Bir müddet sonra 2,80e yakından tekrar aldım. Ne zaman 15 centtir bu bilmiyorum. Ağustosta 5 dolarmış mesela. Ondan sonra düşmüş demek ki ama nereye kadar düşmüş bilmiyorum. Ytd:)
Düşüşler oldu mu öyle bir düşüyorlar ki... gerçekten dikkatli olmak lazım yavaş yavaş anaparayi sonra yavaş yavaş karı almak lazım aslında ama insan ya ben satarım da yarın %50 artarsa falan diyor:)Aaaaa geri o kadar düşmüş he e o zaman uzun zaman tutmak hakkaten mantıksız gibi sanki bilemedim
Ekrana bakarken fenalaştım
Muhtemelen kepenkleri indirmiştir herkesEkrana bakarken fenalaştım
Biri twittera yazmış ki ; bu kriptodan millet nası para kazanıyo nerden geliyo bu değirmenin suyu diye düşünürdüm . Sonra btt aldım anladım ki değirmen benmişimMuhtemelen kepenkleri indirmiştir herkes
2021de piyasaya giriş yapan herkes potansiyel değirmenBiri twittera yazmış ki ; bu kriptodan millet nası para kazanıyo nerden geliyo bu değirmenin suyu diye düşünürdüm . Sonra btt aldım anladım ki değirmen benmişimbalinalaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?