Ben bugün işlem yapmaya başladım,Ben de chz aldım şuan çok artmış zamanla artar mı ki daha
Paribu kullanıyorum tl cinsinden işlem yapıyorumBinanceden almadiniz o zaman binance de tl cinsinden yok bende bnb ye filan cevirmekle ugrasmak istemiyorum
AnlıyorumParibu kullanıyorum tl cinsinden işlem yapıyorum
Günaydın canım,Günaydın arkadaşlar 38 den aldigim dogeye 45 emir verip uyumuştum gece yukselirse diye.37 lere düşmüş 40 a emir versem sabah 540 tl ile bozup alttan bi daha alabilirdim.Kısmet değilmiş
Giriş yapılmıyor muParibu çöktü mü noldu ya işlem yapamıyorum
40 verdiğim emiri bozmus demin simdi 41kusurlerde karimizi aldik düşüşü bekliyoruzGünaydın canım,
Bende 0.41 den chz aldım 0.42 satış verdim çıkmadı bidha0.37 lerde sürünüyor
Paribu bilmiyorum canim binance den işlem yapıyorum benParibu çöktü mü noldu ya işlem yapamıyorum
Doge elonun twittlerine rağmen artmıyor artık az önce twit attı doge ile ilgili çok az arttı ,benim elimde de var satıp kurtulacağım .
En son 12 saat once twit atmis elon
Doge dimi40 verdiğim emiri bozmus demin simdi 41kusurlerde karimizi aldik düşüşü bekliyoruz
Evet canimDoge dimi
Anladım canimDaha doğrusu birinin twitine cevap yazmış . Çocuklar için bilgisayarda doge üreteceğim falan yazmış 1 saat önce . Biraz arttı twitten sonra . Sonra tekrar düştü .
Hareketli olduğu zamanlarda alsat yapmaya çalışıyorum ama bazen tıkanıyorEvet canim
Hangisiyle işlem yapiyordun canimHareketli olduğu zamanlarda alsat yapmaya çalışıyorum ama bazen tıkanıyor
Giriş yapılmıyor mu
Şimdi oldu sanırım ani bir yüklenme yüzünden.Ben girip işlem yapabiliyorum paribuda .