- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 33
Bol kazanclarin olsun. Biz btcturke devam ediyoruz. Normal zamanda sorun yok ama mesela gecen elon muskin btc tweetinin ardindan bi tikaniklik olustumerhaba bende bu yönde çok fazla şikayet okudum kullanıcıları zarar ettirdiğine dair.
bu yüzden binance den hesap açtım direkt.
şükür herhangi bir sorun yaşamadım 2-3 haftadır kullanıyorum.
şu an verdiğim emirlerin gerçekleşmesini bekliyorum :)
sağolun hepimize bol kazançlar olsun :)Bol kazanclarin olsun. Biz btcturke devam ediyoruz. Normal zamanda sorun yok ama mesela gecen elon muskin btc tweetinin ardindan bi tikaniklik olustu
Merhaba
Merhaba
Binance kullanmaya devam ediyor musunuz
Btcturk pro bna cok karısık geldı musterı hızmetlerı ıle yazıstım verdıklerı cevaplar yetersızdı guvenemedım
Binance kullanıyorsanız yorum alabılırmıyım
Doge de alım zamanı bence suan ben elımdekılerı cıkarttım
34 ten aldım bende beklemedeyimDoge de alım zamanı bence suan ben elımdekılerı cıkarttım(ytd)
Dün geceden beri takip ediyorum 0,35 di dün bugün 0,36 oldu . Bekledigim bi para var o gelince gireyim diyorum34 ten aldım bende beklemedeyim
Altin benide yakti 8500 zararla çıktım coinlere daldim.Dün geceden beri takip ediyorum 0,35 di dün bugün 0,36 oldu . Bekledigim bi para var o gelince gireyim diyorum
Altında çok tersteyim cokk
Ben altının çıkacağına inanıyorum zararına satmam bnm zararım cokk büyük olur satarsamAltin benide yakti 8500 zararla çıktım coinlere daldim.
Bes fonlarim altinda ama onlari da degistircem
Ben dun 34 kurustan aldığımı 37 kirisa bozdum 5500 tl lik almistim 488 tl kar verdi.3bin civarında da 38 kuruştan almistim onuda bu aksam gene 40 kurustan bozdu 188 de o kar birakti.Bin bereket versin totalde 3800 gibi bi karim var 2 haftadir bu coinleri al sat yapıyorumBen altının çıkacağına inanıyorum zararına satmam bnm zararım cokk büyük olur satarsam
Dego kuruş olarak artıyo, nasıl kar etcez bundan 1000 tane filan alsam 1 krş da 10 lira kâr oluyo
Peki emir vererek mi satıyorsun yoksa anlık mi alsat yapiyosunBen dun 34 kurustan aldığımı 37 kirisa bozdum 5500 tl lik almistim 488 tl kar verdi.3bin civarında da 38 kuruştan almistim onuda bu aksam gene 40 kurustan bozdu 188 de o kar birakti.Bin bereket versin totalde 3800 gibi bi karim var 2 haftadir bu coinleri al sat yapıyorum
Dün gece almisti 34 ten canim bu akşam bozduPeki emir vererek mi satıyorsun yoksa anlık mi alsat yapiyosun
Ben dün akşam 0,35 gördüm bugün çok takip etmedim ama 0,36 oldu bi ara galiba emir verip beklemek gerekiyor
Emir vererek mi bozuyorsunuz yoksa anlık mi takip ediyorsnzDün gece almisti 34 ten canim bu akşam bozdu
Valla kazandırıyor :)kızlar cidden kazandırıyor mu bu coin işleri
Emir veriyorum ben anlik cok zor iki bebisleEmir vererek mi bozuyorsunuz yoksa anlık mi takip ediyorsnz