- 1 Eylül 2014
- 25.906
- 30.321
- 798
- 35
ne kadar kazandınız peki şimdiye dek ortalamaValla kazandırıyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar kazandınız peki şimdiye dek ortalamaValla kazandırıyor :)
Kızkardeşim de 44 den almis ben bugün chz almıyorum izlemedeyimBen chz aldım,
Tabiiki zarardayım
Elimi neye atsam kuruyor
Masallah süperNeo almıştım 280 civarı 2 gün önce 5000 bine 1000 kar yaptı
4 bin civarında ama altindan 8500 zararla cikip gedigim için kar diyemiyorum zararimi tazmin etmem lazımne kadar kazandınız peki şimdiye dek ortalama
bende hic bilmediğim için girmiyordum 2017 den beri bu ay eşim söyledi kendine hesap açtı benide ikna etti:)Valla böyle okudukça heveslenmiyor değilim.. ama pek bir bilgim yok bu konuda..
zararda ediliyor galiba karda..
bir güvenebilsem girsem mi aceps..
Evet 2 gün önce 5000 bin tl ye neo almıştım . Hatta şimdi 1500 kar oldu ama satmadım çünkü neo daha da artacakmış .Masallah süper
Ben hiç almadım tl cinsinden mi aldınız
ne kadar sürede 4000 kar ettiniz4 bin civarında ama altindan 8500 zararla cikip gedigim için kar diyemiyorum zararimi tazmin etmem lazım
Binanceden almadiniz o zaman binance de tl cinsinden yok bende bnb ye filan cevirmekle ugrasmak istemiyorumEvet 2 gün önce 5000 bin tl ye neo almıştım . Hatta şimdi 1500 kar oldu ama satmadım çünkü neo daha da artacakmış .
Bu ay basladimne kadar sürede 4000 kar ettiniz
Bende satış emri verdim 0.40 olur sanırımKızkardeşim de 44 den almis ben bugün chz almıyorum izlemedeyim
10 binlik dogecoin almistim 39 dan 40a verdim 266 tl karla
Simdi 38 e emir verdim
Bende baktım.burada okuyuncaBinanceden almadiniz o zaman binance de tl cinsinden yok bende bnb ye filan cevirmekle ugrasmak istemiyorum
Doge geçen haftalar çok hareketliydi sonra duruldu canimBende satış emri verdim 0.40 olur sanırım
Küçük başladım çok beklemek istemiyorum al sat yaptım 50 tl bile kazanamadım daha
Dogecoin hareketlimi gün içinde al sat için, ben bugün takip etmedim onu
Ben bugün doge dan giriş yapacaktım chz aklımı celdiDoge geçen haftalar çok hareketliydi sonra duruldu canim
Ah elon reizzz
Ben bugün doge dan giriş yapacaktım chz aklımı celdi
0.3955 den aldım son
Bende bi sıkıntı olmadi canim esimde aradi sordu hattaBinance hesabınızda para görünüyor mu çöktü galiba site para görünmüyor
Bilmiyorum ki Umarım geçicidir.Bende bi sıkıntı olmadi canim esimde aradi sordu hatta