coin alım satımı(binance-btc turk)

Ne güzel hocalarınız varmış ah ah nasip değilmiş demek ki çok da üzülmeye değmez

Aynen öyle. Açıkçası onların bilgisi lisans hocalarımdan daha iyiydi. Tek sorun ben zamanında değer vermedim bilgilerine. Şimdi onu görüyorum.
Aslında hala geç kalınmış sayılmaz.. Devir kriptoya evriliyor.. Uzun vadede sağlam projeli coinler asla üzmez diye düşünüyorum.. İnsanlar açgözlülükten kaybediyor. Kredi çekerek araba satarak girilecek şey değil.. İstiyoruz ki hemen 1 haftada zengin olalım yok öyle bir dünya maalesef

Aaa ne güzel o zaman teknik vs anlıyorsunuzdur
Borsa sayesinde grafiklerle biraz alakam vardı. O yüzden dün gece takip edince grafiklere uyduğu gözüküyor. Tabi teknikte ister istemez benimde birçok eksiğim var ama eski hareketlerine göre yeni grafik çizmek bunlarda daha kolay gözüküyor. Hedefleri daha keskin.
Size katılıyorum. İnsanlarımız her şeyin kolayına kaçıyor. Çalışmadan cüzdanım dolsun istiyorlar. Bence de bu yanlış. Tabi benimde geçmişte yaptığım hatalarım oldu. Kardayken karı küçümsedim sonra zarara geçtim. O yüzden açgözlü olmamak çok önemli.

Şu anda çok artmış olan coinlere hot gibi bi anda çakılacak fln diyorlar. 2017 de tron böyle çok yükselip bi anda çakılmış. Bunu görünce korktum. Çoğu yerde de 1 liraya gidecek fln diye gazlıyorlardı. Üzüldüm . Ytd

Daha 1 sene olmadi yerlerde geziyordu. Kârı arada almakta fayda var Aslında.

Piyasa kaybederek öğreniliyor kesinlikle

Birçok coin btcyi takip ediyor.. Btc çakılırsa altcoinler de büyük oranda çakılacak.. İnşallah ülkeler kriptoya yaptırım getirmezler beni de o korkutuyor.. Hindistan yasakladı Türkiye vergi alacak vs yatırımcıyı soğutan haberler

Bence hem borsada hem kripto paradayım borsada uzun vadeli yatırımcıyım gözümü kararttım sene sonuna kadar bekleyeceğim nasipse kripto da cahil cesareti gerek öyle fazla yükleyip sabredeyim işi biraz zor

Eee isterler mi insanlar zengin olsun bugün bi btt 1 lira olsa bir çok insanın belki hayatı kurtulacak . Ona izin vermezler işte diye düşünüyorum ama bir yandan da umut yok değil

Pi hakkında bilgisi olan var mı kızlar bugün twitterda gördüm . Duruduğun yerde madencilik mi ne yaptırıyomuş . Borsaya da girecekmiş . Ama hiç bişi anlamadım bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ?
ytd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…