coin alım satımı(binance-btc turk)

Gate io diye bi borsa varmış mesala o olabilir mi ? Ya ben de onlara girmek istiyorum ama onlara nası para yatırılacak hiç anlamadım

Kızlar yaa bir şey sorcam size. Şimdi ben binance ye üye oldum. Coin alcam ya ödeme ekranına falan geliyorum ödeme yap deyince aea dışı ülkelere ait kartlarda uluslararası işlemleri etkinleştirdiğinizden lütfen emin olun diyor. Kartım yurtdıșı alışverişe açık. İşte o açıklamada yazan ülke içindeyim hem mastercard hem visa ile yapabiliyorum ödemeyi. Ama olmuyor bir türlü. Neden ki?

Ben kartla almadım hiç bilmiyorum ama binance tr ye bankadan direk eft yapıp sonra globale ücretsiz transfer edilebiliyor . O bana daha kolay geliyor .

Grafik okumak yönünü tayin erkende yararlı olabilir. Ama kesinlik vermez. Zaten şu ara elini neye atsalar kazandırıyor. Çok okumakla da alakası yok. O önden almaya da o kadar çok talep oluyor ki şansına çıkarsa alabiliyorsun. Birinde gelse birinde gelmiyor falan. Çok sanssizsan hiç birinde. Ama öyle alınca önden yaptıkları satışa bağlı olarak 10x 20x 30xlar yapılıyor. Bir de hepsine girilmez sağlam olduğunu araştırıp görmek gerek. Nerde çıktığı da önemli. Yoksa alırsın ama bekler durursun çıkacak diye. Bazıları yarim saat önceden oluyor. Bazıları günler önceden.bazilari 6 ay 12 ay beklemeli oluyor. Ay ay bozuyorsun yani..bazilari ballı kaymaklı oluyor ama uğraşmak ve üstüne tutturmak gerekiyor falan. Yani dikkat gerek oralarda da. Bir de sans.

Ama gate io da fln zaten listelenmekte olan fakat binance a gelmemiş kriptolar için alım yapılıp binance a Geçtiğinde kar yapma fırsatı yok mudur ?

Ama gate io da fln zaten listelenmekte olan fakat binance a gelmemiş kriptolar için alım yapılıp binance a Geçtiğinde kar yapma fırsatı yok mudur ?
Evet vardır tabii ki ama ilk defa mı çıkıyor yoksa başka borsada işlem görüyordu zaten binance a mı yeni gelecek o da önemli.

Tabi bende zaten detaylı bilmiyorum hemen yapabileceğim bir şey değil araştırmadan girmemek lazım..

Benim haberim olsaydı kykmın yarısını yatırırdım en azından okurken borcu biterdi
Sanırım bizim hocamızda bizi teşvik etmek için her derste bir kripto paralarının değerlerini söylüyordu. Öyle yapanlar oldu. Keşke bende diyorum çektiğim krediyi yatırsaydım en azından erken kapama yapardım ama bende cesaretin bir gramı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…