- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ben bu piyasaya girsem mi diye iki gündür takip amaçlı grafiklerine hareketlerine bakma kararı almıştım. Bana güvensiz bir platform geldiği için girmemiştim. Fakat dünden beri çok ilgimi çekti. Keşke girseydim dedim.Bildiğim kadarı ile 0.017 nin altına inmedi bir daha Yani benim takip ettiğim kadarıyla öyle arada o cüzdanıma bakınca gözüme çarpıyodu. Siz aldınız mı
Grafik yorumlayabilmek için teknik analiz bilmeniz gerekiyor birazda. Mesela şöyle düşünün 1 $ yatırımcı geldi. Alış oldu hacimlendi, 1.3 $ olunca satış yedi. Değeri düşmeye başladı. Bunu şöyle ön görebilirsiniz. Tekrar 1 $ gelip güç toplayıp çıkacak diye. Bunu eski hareketlerine bakıp yapmanız daha kolay oluyor. En çok tepki verdiği yeri bulmanız lazım. Hangi fiyata düşerse alıcı gelir mantığı gibi. Tabi bunun pivot seviyeleri, fibonacci seviyeleriyle hesaplayınca her şey daha kolay oluyor. Ben şuan grafik işleyip işlemediğine baktım. Sonuçta bilmediğim bir şey olunca neye göre alıp satacağımı bilmek istedim.Desteklerin coinler üzerinde etkisi tam olarak nedir? Her grafik yorumunda bu çok geçiyor da
Yoksa ben sizin yanınızda çok ama çok acemiyim daha hesap bile açmaya cesaret edemedim.