- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Bende haftalık dergilerde okuyorum heran her şey olabilir tarzında yazıyorlar.Şu anda çok artmış olan coinlere hot gibi bi anda çakılacak fln diyorlar. 2017 de tron böyle çok yükselip bi anda çakılmış. Bunu görünce korktum. Çoğu yerde de 1 liraya gidecek fln diye gazlıyorlardı. Üzüldüm . Ytd
Buna katılıyorum. O zaman en ufak detayın bile ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun.Piyasa kaybederek öğreniliyor kesinlikle
Bende nette onu pazarlayanlar vardı merak ettim pazarlayan kişi güvenilir mi diye ama demekki kayda almaya gerek yok.Hacmi çok kötü baktım şimdi :/ Bende yok
Bunun linkini arkadaşım bana da yollamıştı ama sanırım hep açık mı olmalıymış gün içinde girip tıklaman mı ne lazımmış. Bir de ekstra kazanma şansın varmış. Diye duydum.Pi hakkında bilgisi olan var mı kızlar bugün twitterda gördüm . Duruduğun yerde madencilik mi ne yaptırıyomuş . Borsaya da girecekmiş . Ama hiç bişi anlamadım bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ?
ytd
Güvenilir mi acaba yaBende haftalık dergilerde okuyorum heran her şey olabilir tarzında yazıyorlar.
Buna katılıyorum. O zaman en ufak detayın bile ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun.
Bende nette onu pazarlayanlar vardı merak ettim pazarlayan kişi güvenilir mi diye ama demekki kayda almaya gerek yok.
Bunun linkini arkadaşım bana da yollamıştı ama sanırım hep açık mı olmalıymış gün içinde girip tıklaman mı ne lazımmış. Bir de ekstra kazanma şansın varmış. Diye duydum.
Aslında durmak daha çok kazandırıyor bazen kâr ettim ne güzel diyip çıkınca 3 güne fırlatabiliyor ah keşke çıkmayaydım derken 2 güne düşebiliyor daCoin piyasası vur kaç piyasası anlık değişiyor her şey ama küçük mebla koyup unutmak istiyorum o sabrı gösterebilirsem eğer
Yok boğa piyasası yok mega boğa geliyo yok öyle çıkcak böyle yükselcek derken elim vur kaça gitmiyor işteCoin piyasası vur kaç piyasası anlık değişiyor her şey ama küçük mebla koyup unutmak istiyorum o sabrı gösterebilirsem eğer
Allahtan tamamı gitmedi .Bende o hatayı gecenin bir yarısında yaptım dün maalesef gitti btt tamam kar yaptım ama satmasaydım daha da iyi olacaktı. Şimdi gözüm holo dasepette duruyor bakalım elimde kör olasıca chz de var bi kurtulsam ondan iyi olacak. Ytd
Bu çok doğru.. Binancede hacmi iyi olan coinler ortada.. Hele bir de düşükten aldıysan iyice korkuyor insan çıkmaya..Aç gözlülük değil çünkü dönüp dolaşıp yine aynı coinleri alacağın için bu fiyattan alamama korkusu
Ben anlık bir coine girdiysem karı görür görmez kaçıyorum:)Kızlar ben de satacağım.yeri bilemiyorum
Aç gözlü muyum, cesaretsiz miyim, anlamıyor muyum. Valla hangisi bilmiyorum ama
Bir ara yüzde 15 kar gör kaç yapıyordum güzeldi
Şimdi 230 koydum 418 gördüm aslında satmalıyım. Ama bakıyorum öyle ekrana
Bana tüm coinler çıldırmış gibi geliyorXrp çıldırdı az bi hedefim var yakalarsam kaçış ytd
Ay çıkar diye beklerken düşmeye başladı hay şansımaBana tüm coinler çıldırmış gibi geliyor
Xrp şuan beni kendine kendine çekiyor yoksa hakkında vaadedilenler doğru mu diye düşünmüyor değilimXrp çıldırdı az bi hedefim var yakalarsam kaçış ytd
Sorma bendeki xvg ve iost hariç nerden bulaştım ya uyuyorlar yaprak kımıldamıyorrrBana tüm coinler çıldırmış gibi geliyor
Satmayacaksan onları günlük takip etme, chzde ben onu çok yaşadım bilirim o duyguyu...Sorma bendeki xvg ve iost hariç nerden bulaştım ya uyuyorlar yaprak kımıldamıyorrrytd
Satıcam canım ya bi yerde kısa süreli coin diye okuyup almıştım . Bi hafta oldu yaprak kımıldamıyor. Kitlendi kaldı sanki . He bi de chz var tabi öylece duran ama ona takılmıyorum uzun vade düşündüğümden . YtdSatmayacaksan onları günlük takip etme, chzde ben onu çok yaşadım bilirim o duyguyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?