coin alım satımı(binance-btc turk)

Bende haftalık dergilerde okuyorum heran her şey olabilir tarzında yazıyorlar.
Piyasa kaybederek öğreniliyor kesinlikle
Buna katılıyorum. O zaman en ufak detayın bile ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun.
Hacmi çok kötü baktım şimdi :/ Bende yok
Bende nette onu pazarlayanlar vardı merak ettim pazarlayan kişi güvenilir mi diye ama demekki kayda almaya gerek yok.
Bunun linkini arkadaşım bana da yollamıştı ama sanırım hep açık mı olmalıymış gün içinde girip tıklaman mı ne lazımmış. Bir de ekstra kazanma şansın varmış. Diye duydum.

Coin piyasası vur kaç piyasası anlık değişiyor her şey ama küçük mebla koyup unutmak istiyorum o sabrı gösterebilirsem eğer

Güvenilir mi acaba ya

Coin piyasası vur kaç piyasası anlık değişiyor her şey ama küçük mebla koyup unutmak istiyorum o sabrı gösterebilirsem eğer
Aslında durmak daha çok kazandırıyor bazen kâr ettim ne güzel diyip çıkınca 3 güne fırlatabiliyor ah keşke çıkmayaydım derken 2 güne düşebiliyor da çok tuhaf şeyler olabiliyor

Yok boğa piyasası yok mega boğa geliyo yok öyle çıkcak böyle yükselcek derken elim vur kaça gitmiyor işte Az önce yalnışlıkla bişi denim derken 200 liralık btt mi satmışım perişanım şuan ytd

Bende o hatayı gecenin bir yarısında yaptım dün maalesef gitti btt tamam kar yaptım ama satmasaydım daha da iyi olacaktı. Şimdi gözüm holo da sepette duruyor bakalım elimde kör olasıca chz de var bi kurtulsam ondan iyi olacak. Ytd

Allahtan tamamı gitmedi .

Ben anlık bir coine girdiysem karı görür görmez kaçıyorum:)
Ama düşük fiyattan girdiysem biraz daha uzun bekliyorum. Özellikle küçük kuruşlu paralar uzun vadede hep kazandırmış:) burdan kızlarından gördüğüme göre.
ytd.

Satmayacaksan onları günlük takip etme, chzde ben onu çok yaşadım bilirim o duyguyu...
Satıcam canım ya bi yerde kısa süreli coin diye okuyup almıştım . Bi hafta oldu yaprak kımıldamıyor. Kitlendi kaldı sanki . He bi de chz var tabi öylece duran ama ona takılmıyorum uzun vade düşündüğümden . Ytd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…