- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ben bu piyasaya girsem mi diye iki gündür takip amaçlı grafiklerine hareketlerine bakma kararı almıştım. Bana güvensiz bir platform geldiği için girmemiştim. Fakat dünden beri çok ilgimi çekti. Keşke girseydim dedim.Bildiğim kadarı ile 0.017 nin altına inmedi bir dahaYani benim takip ettiğim kadarıyla öyle arada o cüzdanıma bakınca gözüme çarpıyodu. Siz aldınız mı
Grafik yorumlayabilmek için teknik analiz bilmeniz gerekiyor birazda. Mesela şöyle düşünün 1 $ yatırımcı geldi. Alış oldu hacimlendi, 1.3 $ olunca satış yedi. Değeri düşmeye başladı. Bunu şöyle ön görebilirsiniz. Tekrar 1 $ gelip güç toplayıp çıkacak diye. Bunu eski hareketlerine bakıp yapmanız daha kolay oluyor. En çok tepki verdiği yeri bulmanız lazım. Hangi fiyata düşerse alıcı gelir mantığı gibi. Tabi bunun pivot seviyeleri, fibonacci seviyeleriyle hesaplayınca her şey daha kolay oluyor. Ben şuan grafik işleyip işlemediğine baktım. Sonuçta bilmediğim bir şey olunca neye göre alıp satacağımı bilmek istedim.Desteklerin coinler üzerinde etkisi tam olarak nedir? Her grafik yorumunda bu çok geçiyor da
Teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız. Ben çok büyük meblağ ile işlem yapmadığım için direkt twitter youtubedaki önerilerle sepet yapmıştım. Grafik okumanın üstüne çok düşmedim ama son günlerde sepetimdekiler çok hareketlenmeye başlayınca artık öğrenmem gerektiğini düşünüyorumBen bu piyasaya girsem mi diye iki gündür takip amaçlı grafiklerine hareketlerine bakma kararı almıştım. Bana güvensiz bir platform geldiği için girmemiştim. Fakat dünden beri çok ilgimi çekti. Keşke girseydim dedim.
Grafik yorumlayabilmek için teknik analiz bilmeniz gerekiyor birazda. Mesela şöyle düşünün 1 $ yatırımcı geldi. Alış oldu hacimlendi, 1.3 $ olunca satış yedi. Değeri düşmeye başladı. Bunu şöyle ön görebilirsiniz. Tekrar 1 $ gelip güç toplayıp çıkacak diye. Bunu eski hareketlerine bakıp yapmanız daha kolay oluyor. En çok tepki verdiği yeri bulmanız lazım. Hangi fiyata düşerse alıcı gelir mantığı gibi. Tabi bunun pivot seviyeleri, fibonacci seviyeleriyle hesaplayınca her şey daha kolay oluyor. Ben şuan grafik işleyip işlemediğine baktım. Sonuçta bilmediğim bir şey olunca neye göre alıp satacağımı bilmek istedim.
Yoksa ben sizin yanınızda çok ama çok acemiyim daha hesap bile açmaya cesaret edemedim.
Grafik benim için candır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bunun bir etkisi de borsanın istikrarsızlık yüzünden yatırımcı kaybetmesi bence. Ben bile coin piyasasına güvenmezken girsem mi diye düşünüyorum. İster istemez insan çok etkileniyor.Teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız. Ben çok büyük meblağ ile işlem yapmadığım için direkt twitter youtubedaki önerilerle sepet yapmıştım. Grafik okumanın üstüne çok düşmedim ama son günlerde sepetimdekiler çok hareketlenmeye başlayınca artık öğrenmem gerektiğini düşünüyorum
Teknik analiz çok bilmiyorum ama bilenler kriptoda bistten daha iyi çalıştığını söylüyor.Grafik yorumlayabilmek için teknik analiz bilmeniz gerekiyor birazda. Mesela şöyle düşünün 1 $ yatırımcı geldi. Alış oldu hacimlendi, 1.3 $ olunca satış yedi. Değeri düşmeye başladı. Bunu şöyle ön görebilirsiniz. Tekrar 1 $ gelip güç toplayıp çıkacak diye. Bunu eski hareketlerine bakıp yapmanız daha kolay oluyor. En çok tepki verdiği yeri bulmanız lazım. Hangi fiyata düşerse alıcı gelir mantığı gibi. Tabi bunun pivot seviyeleri, fibonacci seviyeleriyle hesaplayınca her şey daha kolay oluyor. Ben şuan grafik işleyip işlemediğine baktım. Sonuçta bilmediğim bir şey olunca neye göre alıp satacağımı bilmek istedim.
Yoksa ben sizin yanınızda çok ama çok acemiyim daha hesap bile açmaya cesaret edemedim.
Evet dün gece takip edince aynen öyle olduğunu gördüm. Bist bizim çok sıkıntı hep kendi ceplerini düşünüyorlar. Uzun vade yatırımcı olmak çok tehlikeli. Direnç noktasında satamadın mı bekliyorsun. Hele de maliyetin yüksekse vay haline.Teknik analiz çok bilmiyorum ama bilenler kriptoda bistten daha iyi çalıştığını söylüyor.
Aslında al satları son zamanlarda hep desteklerden yapıyordum ama tembellikten neden desteklerde girildiğini araştırmamıştımGrafik benim için candır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bunun bir etkisi de borsanın istikrarsızlık yüzünden yatırımcı kaybetmesi bence. Ben bile coin piyasasına güvenmezken girsem mi diye düşünüyorum. İster istemez insan çok etkileniyor.
Öneriler güzeldir ama bir yere kadar dikkatli olmak lazım. Speklerin olduğu yer hacimlidir, hareketlidir, inişler çıkışlar daha hızlı olur. Grafikte bence bu yüzden önemli kar satışı yeme ihtimali olan bir coine girmek yerine destekte önerilene girmek güzel kar almanızı sağlayabilir.
Grafiğine bakınca bollinger bandı açılmış. Yukarı gösteriyor.Kızlar xrp alanınız var mı ?
Davası devam ediyor diye ben almamıştımKızlar xrp alanınız var mı ?
Rica ederim. Bendeki sorun da sonucu ne olabilir görüp cesaretlenememek.Aslında al satları son zamanlarda hep desteklerden yapıyordum ama tembellikten neden desteklerde girildiğini araştırmamıştımtekrardan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim İçine girmeden bazı şeyler askıda kalıyor bence siz grafik bilmeyenlere göre çok daha bilinçli kârlar edersiniz cahil cesareti istiyor biraz da bu kripto
Ripley mi bu açılımına hiç bakmamıştım. Bunun sayesinde bitcoin birden 18000 ken 30000 lere çıkmıştı. Ekim ayında kasım ayında dolanıyordu. 18000_19000 seviyelerinde. Ben mi yanlış hatırlıyorum.Davası devam ediyor diye ben almamıştım
Xrp için biraz uçuk şeyler söylüyorlar ama davası fln da varmış şuan pek kimseden duymuyorum da ama yavaş yavaş gidiyor gibi de yukarı kafamı karıştırdı doğrusu . Alınır mı acaba bu seviyeden Ytd .Davası devam ediyor diye ben almamıştım
Normalde ben cesaretlendirirdim ama piyasa yeşil yeşil bir yandan korkuyorum da bir anda tepe taklak da olabilir bu kadar artmışkenRica ederim. Bendeki sorun da sonucu ne olabilir görüp cesaretlenememek.
Bence cahil cesareti güzel bir şey keşke bende o olsaydı dün gece kaydımı oluştursaydım.
Ben garantici ve korkak biri olarak sanırım böyle görür bakar şu kadar kazanabilirdim diyen dış kapının mandalıyım
Bir ara çok olay olmuştu ama hiç takip etmedim zaten o dönemler ilgilenmiyordum hiç coinleRipley mi bu açılımına hiç bakmamıştım. Bunun sayesinde bitcoin birden 18000 ken 30000 lere çıkmıştı. Ekim ayında kasım ayında dolanıyordu. 18000_19000 seviyelerinde. Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Evet bende bir iki haftaya öyle bir şey bekliyorum. Sanki çok şişmiş gibi gözüken bir durum da var. Ama ya gene cesaretim kaçtı.Normalde ben cesaretlendirirdim ama piyasa yeşil yeşil bir yandan korkuyorum da bir anda tepe taklak da olabilir bu kadar artmışkenmarjin işlemcileri silkeleme de yapılabilir yine...
Ben o riske girmezdim sanırım bir sürü coin var zatenXrp için biraz uçuk şeyler söylüyorlar ama davası fln da varmış şuan pek kimseden duymuyorum da ama yavaş yavaş gidiyor gibi de yukarı kafamı karıştırdı doğrusu . Alınır mı acaba bu seviyeden Ytd .
Ben elime toplu para geçince artık binanceden almayı düşünmüyorum.. aklımda birkaç tane merkeziyetsiz borsalarda olan coinler var risk alıp onlara girmek istiyorum. Proje sağlamsa binance'e mutlaka geliyor coinler sonra tavan yapıyor... bizde 0.5den 0.7den alınca x2 kârı bir şey sanıyoruz.. halbuki millet 0.0005lerden alıp vurgunu yapıyormuşEvet bende bir iki haftaya öyle bir şey bekliyorum. Sanki çok şişmiş gibi gözüken bir durum da var. Ama ya gene cesaretim kaçtı.
Benden olmaz olmaz.
Aaaa hiç bilmiyorum onları benim coinlerden haberimin olma tarihi şubat mart flnBir ara çok olay olmuştu ama hiç takip etmedim zaten o dönemler ilgilenmiyordum hiç coinle
Bu bilgi mükemmel bir bilgi. Bunu da araştırmak lazım.Ben elime toplu para geçince artık binanceden almayı düşünmüyorum.. aklımda birkaç tane merkeziyetsiz borsalarda olan coinler var risk alıp onlara girmek istiyorum. Proje sağlamsa binance'e mutlaka geliyor coinler sonra tavan yapıyor... bizde 0.5den 0.7den alınca x2 kârı bir şey sanıyoruz.. halbuki millet 0.0005lerden alıp vurgunu yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?