- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Teşekkür ederim bilgi için.Evet farkı olur ref linki komisyon indirimine yarıyor. Ben o hatayı binance tr de yaptım geri de alınmıyor bi kere girince ömür boyu öyle kalıyo maalesef artık ref linki kullanamazsın yani .
Günaydın kizlar btt guzel coştu 20 bini geçti yatirimim
Btt yi uzun vade için almıştım bozmayacam yil sonuna kadar filanMasallah bereketli olsun
Btt ne zaammn bozmayı düşünüyorsunuz
Nasıl artmış öyleWRX te çok güzel kazandırdı.
alanlar çok güzel kara geçmiştir.
Benim de ilk aldığım holoHolo ilk aldığım coin o benim çocuğum gibi bi ona kıyamıyorum
Ben aldım . 0.013 seviyesindeydi aldığımda sonra çıktı baya en son 0.017 ye indi diye biliyorum. Daha bakmadım ama . Pek takip etmiyorum onu ucuz diye az bişe alıp attım . Artık şansıma . Ytd.Kızlar dent alan var mı aranızda
Ne kadar sürede kazandınız?İki coin im var toplam 1800 yatırmıştım 6900lerde geziyor bugün
Ana paramı çeksem mi diyorum ama coin miktarı azalır bu seferde. Yoksa ds düşerseler üzülürüm
Ne kadar sürede kazandınız?
Bereketli olsun.İki coin im var toplam 1800 yatırmıştım 6900lerde geziyor bugün
Ana paramı çeksem mi diyorum ama coin miktarı azalır bu seferde. Yoksa ds düşerseler üzülürüm
Bende destekten tepki görür mü diye merak ettim güzel tepki veriyor. Tekniğe uyuyor gibi gözüktü. Benim gördüğümde şuana kadar güzel prim yaptı.Ben aldım . 0.013 seviyesindeydi aldığımda sonra çıktı baya en son 0.017 ye indi diye biliyorum. Daha bakmadım ama . Pek takip etmiyorum onu ucuz diye az bişe alıp attım . Artık şansıma . Ytd.
Bildiğim kadarı ile 0.017 nin altına inmedi bir dahaBende destekten tepki görür mü diye merak ettim güzel tepki veriyor. Tekniğe uyuyor gibi gözüktü. Benim gördüğümde şuana kadar güzel prim yaptı.
Desteklerin coinler üzerinde etkisi tam olarak nedir? Her grafik yorumunda bu çok geçiyor daBende destekten tepki görür mü diye merak ettim güzel tepki veriyor. Tekniğe uyuyor gibi gözüktü. Benim gördüğümde şuana kadar güzel prim yaptı.
Teşekkür ederim hepimizn yatırımları bereketli olsunBereketli olsun.
hangi coinler bunlar?
Teşekkür ederim hepimizn yatırımları bereketli olsun
Hot ile btt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?