Sogukkanli davranan kazanir.Ben de holo yu zirveden almak gibi bi çılgınlık yapmış bulunmaktayımneden zengin olamıyoruz soruların ufak basit yanıtları riske edememek sabredememek galiba
Bende acemilik atayim deniyim bi dedim 200 atmistim holoya 250 kar yapti cektim bugunparibudan takip ediyorum digerlerini hic bilmiyorum biraz yuksek miktarla almak istiyorum ama suan cok yuksek varmi sizin onerileriniz birde tek bi yere yatrmak mi mantikli yoksa parca parca mi. Cok oyle Uzun vadeli degilde al sat yapmak istiyorum. Cok soru sordum kusura bakmayin fikirlerinizi merak ettim ❤
Tl ile alınan coinler de var usdt ile de var btc ile alınanlar da çeşit çok ama tl ile alınan coinler maalesef çok az. Biraz daha piyasa kurdu olsam yeni listelenen ya da listeleme öncesi coinleri alırdım. Ama beceremiyorum nereden alıcam ben onları sonra binance a nası çekicem falanÖyle tabi ama elle tutulur bir şey olsa hiç düşünmem zatenkaç tl ile başlamalıyım peki tl mi diyoruz onu da bilmiyorum gerçi tl ile coin mi alıyoruz sonra onu uygulamada işleme sokuyoruz ve katlanıyor bu mu mantığı
Ben de önceden holo vardı zaten ama 20 tl likSogukkanli davranan kazanir.
Fomo iste bu, kapilmamak zor
Holoyu takip etmiyorum. Ftxte listelenen coinlerle ilgileniyorum genel olarak. Bence iyi yapmissin duzeltme ne zaman gelir, ayi sezonu ne zaman baslar kimse bilemez. Daha boga piyasasinin basinda bile olabiliriz.Ben de önceden holo vardı zaten ama 20 tl likunutmuştum onu sonra benim 500 lira ile yaptığım yatırımım güzel katlamaya başlayınca erkek arkadaşım beni sıkıştırarak para verdi bunu değerlendir dedi elime para geçince de oynamak istedim. Yoksa düşüş sezonunu beklemekti amacım. Elimde para olunca alamıyor olmak delirtti beni ve bismillah dedim daldım gerçi holoda şunu farkettim düzeltmelerde vs çok düşmeyen bi coin evet yatay bi hareket alıyor ama çok düşmüyor. O yüzden pek korkmuyorum. En fazla biraz şu düzeltme dönemini fln beklerim gibi (Ytd)
Bende yeni sayılırım çok öneri yapacak yetkinlikte değilim ama gözlemlediğim kadarıyla kısa vadeli işlemler için anaparayı 3-4 coinden fazlasına dağıtmak az kazandırıyor.. Param katlansın, kaybetsem de bütçemi sarsmaz diyorsanız risk alıp en fazla 3-4 coinle al sat yapın.. Tabi mutlaka twitterdan anlık grafik analizi yapanları takip edin.. Kafanıza göre hareket ederseniz büyük zarar edebilirsiniz de..Bende acemilik atayim deniyim bi dedim 200 atmistim holoya 250 kar yapti cektim bugunparibudan takip ediyorum digerlerini hic bilmiyorum biraz yuksek miktarla almak istiyorum ama suan cok yuksek varmi sizin onerileriniz birde tek bi yere yatrmak mi mantikli yoksa parca parca mi. Cok oyle Uzun vadeli degilde al sat yapmak istiyorum. Cok soru sordum kusura bakmayin fikirlerinizi merak ettim ❤
Söylenenler btc nin 70 80 bin dolar bandına çıkacağı yönünde oraya çıkarsa artık düzeltme gelirmiş. Şuan 58 binlerde olduğuna göre evet boğanın başında olabiliriz gibi de geliyor bana . Çok başında olmasak da tam ortasında sayılmayız sankiHoloyu takip etmiyorum. Ftxte listelenen coinlerle ilgileniyorum genel olarak. Bence iyi yapmissin duzeltme ne zaman gelir, ayi sezonu ne zaman baslar kimse bilemez. Daha boga piyasasinin basinda bile olabiliriz.
Genel olarak coinler extrem haller disinda benzer hareketler yapar ve bi kanal icinde ilerler. Holoyu takip edeceksen kanal olusturmaya calis. Dipte al, tepede sat.
En baştan bu ise nasıl başlamalıyız inanın bilgiler çok zayıf kalıyor beynimde anlamakta güçlük cekiyorum.
Hangi program ve uygulamaları indiriyoruz detaylı bilgiye açızçünkü cahil kaldığımız bi konu bu konu
Btt çok güzel kazandırdı gerçekten . Keşke şöyle btt gibi kuruşlardan bi coin çıksa da kazansak. Zaten belli bi seviyeye gelmiş coinlere hem yatırım yapmak zor hem kazanma oranı az oluyor.Btt ye 2100 atmistim 9 bin oldu bugün hota 7500 atmistim 0,022 ken acele ettim erken bozdum kizmet 0,90 dan girdim 2 bin attim onada 1000 kar veriyor su an Allah bin bereket versin
Bana defalarca oldu sinir bozucu gerçektenNeoyu 2 gün önce almalıyım almalıyım dedim ben ağzımı ayırırken fırladı gitti gözümün önünde
Belki yazan kişi mesajları takip etmiyorsa görmeyebilir. Siz telegram arama kısmına öğretmenler kripto falan yazın belki çıkar öyleKripto için öğretmenlerin olduğu telegram grubu varmiş daha önce biri yazmişti o arkadas grbun linkini atabilir mi acaba
Doğru söylüyosun 7 coine dağıttım ne uzuyorum ne kısalıyorumBende yeni sayılırım çok öneri yapacak yetkinlikte değilim ama gözlemlediğim kadarıyla kısa vadeli işlemler için anaparayı 3-4 coinden fazlasına dağıtmak az kazandırıyor.. Param katlansın, kaybetsem de bütçemi sarsmaz diyorsanız risk alıp en fazla 3-4 coinle al sat yapın.. Tabi mutlaka twitterdan anlık grafik analizi yapanları takip edin.. Kafanıza göre hareket ederseniz büyük zarar edebilirsiniz de..
Risk alamam diyorsanız da yine youtubeda twitterda sepetini paylaşanlar oluyor oralarda paylaşılanları tekrar araştırıp azar azar ekleyip karışık sepet oluşturabilirsiniz.. Bir anda paranız ikiye üçe katlanmaz ama zarar etseniz de gözünüze batmaz.
Ytd
Benim de öyle ama kafam daha rahat sürekli takip etmek zorunda kalmıyorumDoğru söylüyosun 7 coine dağıttım ne uzuyorum ne kısalıyorumbeklicez bakalım bi iki tanesi 2 3 x yapsa kazanırım ancak
Ay ben bu halde bile gözümü kripto ile açıp kripto ile kapatıyorum. Dün akşam 3 saatlik canlı yayını başından sonuna dek izledim. Neyse bu gidişle belki kripto uzmanı fln olurum da ordan kazanırım parayıBenim de öyle ama kafam daha rahat sürekli takip etmek zorunda kalmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?