coin alım satımı(binance-btc turk)

Arkadaşlar ben bu binance tr den globale tl aktarmasından hiç bişi anlamadım . Sadece kripto olarak mı transfer ediliyor ?

Btt ye attigim 2 bin 6 bini gecti vay be holoda 7500 girmistim 0,022 kurusken cikmasam 3 e katlamistim sans iste
Bende ilk kez öylesine yatırdım bugün para btc 20 dolar koydum aynı öyle duruyor. Anlamak için biraz Zaman lazım sanırım

Bende ilk kez öylesine yatırdım bugün para btc 20 dolar koydum aynı öyle duruyor. Anlamak için biraz Zaman lazım sanırım
Ben ilk başladığımda doge revaçtaydı ufak başlayıp kazanınca 35 gr altinimi 8500 zararla bozdum girdim full işlem yapıyordum acemiydim ama doge dusmeden 10 bini birakip 1500 civari karla bozmuştum Allah korumuş beni o zaman 0,60 lardaydi simdi 0,40 larda
Şükür tüm zararimi çıkardım üstüne kar oldu su an tek pismanligim holodan cikip chz ye atmam o bakiyeyide zararda degilim ama kardan zarar var iste
Acemilik bitmedi bende de 1 gün dogeyi izleyip basladim al sata subatti feci hareketliydi coinler simdiki gibi değil

Bende öğrenirim umarım.
ben öylesine çöpe atar gibi yatırdım çünkü asla bilmiyorum.
bu ana para olsun şimdilik çıktıkça belki sonra üzerine para koyar öyle devam ederim.
umarım kimse hayal kırıklığı yaşamasın emekleri çöpe gitmesin.
arada burda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

Arkadaşlar ben bu binance tr den globale tl aktarmasından hiç bişi anlamadım . Sadece kripto olarak mı transfer ediliyor ?
Ben binance trden usdt satın alıp onu aktararak globalde işlem yapıyorum.. papara ve paribudan aktararak işlem yapanlar da var ama ben hiç bilmiyorum orada belki direkt tl yollanıyordur.

Tabii paylaşıyoruz zaten:)

Hayir bazi coinler tl cinsinden yok usdt bnb vs cinsinden alınabiliyor bende ugrasmak istemediğim için tl cinsinden olanlari alıyoru
Telefondan mi giriyorsunuz hangi uygulama kullanıyorsunuz yani güvenli olan hangisi sizce

Telefondan mi giriyorsunuz hangi uygulama kullanıyorsunuz yani güvenli olan hangisi sizce
Telefondan giriyorum ben şükür şimdilik güvenlikle ilgili bi pürüz yasamadim.Her istediğimde parami cektim.Dun hatta 50 tl ufak bi parca bozup manav alışverişi yaptim

Düzeltme gelir mi kızlar coinlere ya alıcam alıcam alamıyorum elim gitmiyo bu kadar yüksekken bi yandan da daha yükselirse diye içim içimi yiyo. Uzun vade düşünüyorum gerçi ama bi 500 lirayı dağıttım coinlere üstüni dağıtamadım. Elime para da geçti almamak için zor duruyorum

Bende acemilik atayim deniyim bi dedim 200 atmistim holoya 250 kar yapti cektim bugun paribudan takip ediyorum digerlerini hic bilmiyorum biraz yuksek miktarla almak istiyorum ama suan cok yuksek varmi sizin onerileriniz birde tek bi yere yatrmak mi mantikli yoksa parca parca mi. Cok oyle Uzun vadeli degilde al sat yapmak istiyorum. Cok soru sordum kusura bakmayin fikirlerinizi merak ettim

Telefondan giriyorum ben şükür şimdilik güvenlikle ilgili bi pürüz yasamadim.Her istediğimde parami cektim.Dun hatta 50 tl ufak bi parca bozup manav alışverişi yaptim
En baştan bu ise nasıl başlamalıyız inanın bilgiler çok zayıf kalıyor beynimde anlamakta güçlük cekiyorum.
Hangi program ve uygulamaları indiriyoruz detaylı bilgiye açız çünkü cahil kaldığımız bi konu bu konu

Bir çok uygulama daha doğrusu borsa var. Bunlardan en bilinen ve en yaygın kullanılanı binance. Ama türkiye için konuşacak olursak paribu btcturk gibi uygulamalar da mevcut artık hangisini seçersen sana kalmış hepsinin farklı komisyon oranları bankadan para yatırma durumu vs var. Ben kendi adıma binance tr kullanıyorum. İstediğim bankadan direk tl gönderip tl ile coin oynamak bana daha kolay geliyor. Bu işlerde yeni ve acemi olduğumdan çok karmaşık borsa ve coinlere girmek istemedim açıkçası. Bende yeni olduğumdan çok fazla bişi diyemiyorum. İnternette bir çok bu konuyu anlatan videolar vs var onları da inceleyebilirsin . (Ytd) .

Bu işin çiftlik bank hikayesine bir tosuncuk vakasına dönüşmesinden korkuyorum açıkçası çünkü herkes uygulamayı kuruyor harward da 3 öğrenci pi adında bir uygulama kurmuş ama henüz borsada değiller çok hilekârlık olan uygulamalar da var o yüzden ne kadar işimize gelen bi şey olsa da bu coin şeysi başımıza bela olmaz umarım tek yandigim konu bitcoini neredeyse ilk duyanlar arasindayim hatta girişenler diyebilirim ama o zamanda aynı korkularım vardı o yüzden yarida bırakmıştım klasik ama o zaman coin e girseydim şimdi zengindim , şimdi de tutuştuk haliyle kel kaldık

Ben de holo yu zirveden almak gibi bi çılgınlık yapmış bulunmaktayım neden zengin olamıyoruz soruların ufak basit yanıtları riske edememek sabredememek galiba

Ben de holo yu zirveden almak gibi bi çılgınlık yapmış bulunmaktayım neden zengin olamıyoruz soruların ufak basit yanıtları riske edememek sabredememek galiba
Öyle tabi ama elle tutulur bir şey olsa hiç düşünmem zaten kaç tl ile başlamalıyım peki tl mi diyoruz onu da bilmiyorum gerçi tl ile coin mi alıyoruz sonra onu uygulamada işleme sokuyoruz ve katlanıyor bu mu mantığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…