4.77den aldığımı 4.20den sattımChz den ne kadar zararınız oldu
Umarım digerlerinden kârınız olurda zararınız karşılanır4.77den aldığımı 4.20den sattım
Ben de az miktarla işlem yapıyorum ama az da olsa çok da olsa insan fırsat kaçırdığında üzülüyor. Zaten hep ne oluyorsa yetinmeyi bilmemekten oluyor yaBenim de pek becerebildiğim söylenemez. Bu dediğini ben de yaptım emin ol hem de çok kez
Kazandığım da oldu. Terste kaldığım da.
İhtiyacım olmayan parayla girdim miktar az ama geliri yüksek biri değilim ve kaybetmekten korkuyorum haliyle
Genelde çoğunluk altcoinleri usdt ile alıyor.. Şuan çok yüksek olduğu için ben almam ama illa girecekseniz de usdt mantıklı olan. Btc hiç almadım bilmiyorum. YtdKızlar ben ilk kez dün akşam binance programını yükledim. Btc dün gece -3’lerde iken bugün +4,79 felan gördü. Keşke dün gece alsaydım diye düşündüm ama bugün de yükselişte almak istemedim.
usdt hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kazandigimizi bi yere aktarip tl olarak mi elimize geçiyoruzBinanceden almadiniz o zaman binance de tl cinsinden yok bende bnb ye filan cevirmekle ugrasmak istemiyorum
Hayir bazi coinler tl cinsinden yok usdt bnb vs cinsinden alınabiliyor bende ugrasmak istemediğim için tl cinsinden olanlari alıyorumKazandigimizi bi yere aktarip tl olarak mi elimize geçiyoruz
Ahh chz reiz üzdü hepimiziChzyi zararla sattım başka iki coine yatırdım. Zararı çıkardım üstüne kara bile geçti.
Chz ilk başta çok güzel kazandırmıştı ama son yaptığı hiç yakışmadı
Binance tr de mi alıyorsunuz binance da yok sanırım tl cinsi dimi ?Hayir bazi coinler tl cinsinden yok usdt bnb vs cinsinden alınabiliyor bende ugrasmak istemediğim için tl cinsinden olanlari alıyorum
Ben mesela dent aldim usdt ile ciktim sonra anlamiyor insan ne kadar kar zararBinance tr de mi alıyorsunuz binance da yok sanırım tl cinsi dimi ?
Binance tr degil global kullanıyorumBinance tr de mi alıyorsunuz binance da yok sanırım tl cinsi dimi ?
Globalde tl ile alamıyoruz ki ama nasıl yapıyorsunuz ?Binance tr degil global kullanıyorum
Hangi coini diyorsunuz kaçırmışım onu benGlobalde tl ile alamıyoruz ki ama nasıl yapıyorsunuz ?
Yani genel olarak coinler globalde dolar karşılığı ile alınıyor diye biliyorum yalnış mı biliyorum benHangi coini diyorsunuz kaçırmışım onu ben
Yok canim mesela hot,bnb,doge,chz,btc,trx tl cinsinden alinanlar aklimda kalmayanlar var dahaYani genel olarak coinler globalde dolar karşılığı ile alınıyor diye biliyorum yalnış mı biliyorum ben
Hmmm o zaman binance tr de tl cinsinden alınanlar globalde de tl cinsinden alınıyor geri kalanı usd o zaman global kullanmanın avantajı yok gibi diyebiliriz tl ile alınacaksa öyle mi ?Yok canim mesela hot,bnb,doge,chz,btc,trx tl cinsinden alinanlar aklimda kalmayanlar var daha
Hayir ben binance global kullanıyorum tl cinsinden var kiz bende kendimden suoheye düşecem nerdeyseHmmm o zaman binance tr de tl cinsinden alınanlar globalde de tl cinsinden alınıyor geri kalanı usd o zaman global kullanmanın avantajı yok gibi diyebiliriz tl ile alınacaksa öyle mi ?
Evet tamam şimdi kontrol ettim binance globalde tr cinsinden alınabilen coinlerin tamamı binance tr de var. Binance tr de olmayan coinler globalede zaten başka para birimleri üzerinden alınabiliyormuş. Siz de benim gibi daha az ve net coinler üzerinden alım yapmayı seviyosunuz sanırım. O kadar çok coin var ki ben belli başlı kafama yatanlar haricine dalmaktan hoşlanmıyorum.Hayir ben binance global kullanıyorum tl cinsinden var kiz bende kendimden suoheye düşecem nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?