coin alım satımı(binance-btc turk)

Ben de az miktarla işlem yapıyorum ama az da olsa çok da olsa insan fırsat kaçırdığında üzülüyor. Zaten hep ne oluyorsa yetinmeyi bilmemekten oluyor ya Neyseki kriptoda çok büyük kayıp olmadığı sürece başka coinlerle birkaç haftada toparlamak mümkün..

Kızlar ben ilk kez dün akşam binance programını yükledim. Btc dün gece -3’lerde iken bugün +4,79 felan gördü. Keşke dün gece alsaydım diye düşündüm ama bugün de yükselişte almak istemedim.
usdt hakkında ne düşünüyorsunuz?

Genelde çoğunluk altcoinleri usdt ile alıyor.. Şuan çok yüksek olduğu için ben almam ama illa girecekseniz de usdt mantıklı olan. Btc hiç almadım bilmiyorum. Ytd

Binanceden almadiniz o zaman binance de tl cinsinden yok bende bnb ye filan cevirmekle ugrasmak istemiyorum
Kazandigimizi bi yere aktarip tl olarak mi elimize geçiyoruz

Kazandigimizi bi yere aktarip tl olarak mi elimize geçiyoruz
Hayir bazi coinler tl cinsinden yok usdt bnb vs cinsinden alınabiliyor bende ugrasmak istemediğim için tl cinsinden olanlari alıyorum

Chzyi zararla sattım başka iki coine yatırdım. Zararı çıkardım üstüne kara bile geçti.

Chz ilk başta çok güzel kazandırmıştı ama son yaptığı hiç yakışmadı
Ahh chz reiz üzdü hepimizi
Su an kardan zarardayim tamamen ac gozlulukten cikmadim

Yok canim mesela hot,bnb,doge,chz,btc,trx tl cinsinden alinanlar aklimda kalmayanlar var daha
Hmmm o zaman binance tr de tl cinsinden alınanlar globalde de tl cinsinden alınıyor geri kalanı usd o zaman global kullanmanın avantajı yok gibi diyebiliriz tl ile alınacaksa öyle mi ?

Hmmm o zaman binance tr de tl cinsinden alınanlar globalde de tl cinsinden alınıyor geri kalanı usd o zaman global kullanmanın avantajı yok gibi diyebiliriz tl ile alınacaksa öyle mi ?
Hayir ben binance global kullanıyorum tl cinsinden var kiz bende kendimden suoheye düşecem nerdeyse

Hayir ben binance global kullanıyorum tl cinsinden var kiz bende kendimden suoheye düşecem nerdeyse
Evet tamam şimdi kontrol ettim binance globalde tr cinsinden alınabilen coinlerin tamamı binance tr de var. Binance tr de olmayan coinler globalede zaten başka para birimleri üzerinden alınabiliyormuş. Siz de benim gibi daha az ve net coinler üzerinden alım yapmayı seviyosunuz sanırım. O kadar çok coin var ki ben belli başlı kafama yatanlar haricine dalmaktan hoşlanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…