bende daha ev almadan koltuk takımı bile bakmaya başladımŞu düşüşte alım yaptım biraz çıksa da fon perde alsam dua gücüyle yatırımların yeşile dönmesini bekliyorum
Benim hedef biraz daha ufak 300-400 kurtarıyor nerden aklıma esti fon perde bilmiyorum. İnşallah ev aldığınız günler de gelir o zaman söz size kârla ev hediyesi de alırım :)bende daha ev almadan koltuk takımı bile bakmaya başladım
yaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim :)Benim hedef biraz daha ufak 300-400 kurtarıyor nerden aklıma esti fon perde bilmiyorum. İnşallah ev aldığınız günler de gelir o zaman söz size kârla ev hediyesi de alırım :)
İnşallah kalpten diliyorum bunu, gönlünüze göre bir eviniz olur. Hepimiz için verdiğimiz emekler mutlu eder umarınyaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim :)
evimiz var aslında 2+1 ve çok eski 2 çocukla sığamıyoruz.Yatak odasında komidinlerim bile üst üste.Hep hayalimdi o komidini yatağımın yanına alayım gece 1 bardak su içeyim alıp diye ama kısmet işte
4+1 ev almayı çok istiyorum hayaller hayatlar :)))
Allah razı olsunİnşallah kalpten diliyorum bunu, gönlünüze göre bir eviniz olur. Hepimiz için verdiğimiz emekler mutlu eder umarın
bende accık bi hot vardı onu sattım, onu satınca şeytan dürttü bi an az az aldığım her şeyi satıp tamamen tl'ye geçtim. bir şeyler düşerse tkerar bakacağım :')Merhaba kızlar ne var ne yok piyasalarda tat yok hic dent alip sattim sonra holo aldim tersteyim
Chz de bekliyorz kardan zarardayim ama acelem yok
Merhabaa benim de chz dışında hepsi çok güzel arttı chzciğim resmen satalım diye uğraşıyorMerhaba kızlar ne var ne yok piyasalarda tat yok hic dent alip sattim sonra holo aldim tersteyim
Chzyi zararla sattım başka iki coine yatırdım. Zararı çıkardım üstüne kara bile geçti.Merhaba kızlar ne var ne yok piyasalarda tat yok hic dent alip sattim sonra holo aldim tersteyim
Ben hiç beceremiyorum bu al sat işini.. Birkaç gün önce twitterda birisinin tweeti üzerine 1.36dan storja girdim bir anda düşüşe geçti 1.20lere indi en fazla 1.32yi görür görmez korkumdan çıktım. Dün bi baktım 3.8 olmuşChzyi zararla sattım başka iki coine yatırdım. Zararı çıkardım üstüne kara bile geçti.
Chz ilk başta çok güzel kazandırmıştı ama son yaptığı hiç yakışmadı
Psikolojik savaş veriyoruz sanki. Bende de var öyle bir şey hiç artmıyor ama düşerken hızlı düşüyor. Sürekli aynı yerlerde gidip geliyor. ama inat ettim bu sefer satmayacağım. Acele etmemek de fayda var ama ne olacağı da belli olmaz daha bundan 8 ay önce falan sürünüyordu yerlerde çoğu. Her an her şey olabilir.Ben hiç beceremiyorum bu al sat işini.. Birkaç gün önce twitterda birisinin tweeti üzerine 1.36dan storja girdim bir anda düşüşe geçti 1.20lere indi en fazla 1.32yi görür görmez korkumdan çıktım. Dün bi baktım 3.8 olmuşCüzdana dokunmaya korkar oldum çok acele ediyorum
Acele etmeyen bir şekilde kazanıyor.. Uzun vadede aldıklarım düşüşe geçtiği zaman hiç üzülmüyorum bir şekilde toparlar diyorum öyle de oluyor ama kısa vadeli al satlar hiç benlik değilmiş çok şanssızım gerçekten.. Düşükten aldığım coine en az 1 hafta dokunmama kararı aldım bakalımPsikolojik savaş veriyoruz sanki. Bende de var öyle bir şey hiç artmıyor ama düşerken hızlı düşüyor. Sürekli aynı yerlerde gidip geliyor. ama inat ettim bu sefer satmayacağım. Acele etmemek de fayda var ama ne olacağı da belli olmaz daha bundan 8 ay önce falan sürünüyordu yerlerde çoğu. Her an her şey olabilir.
Chz den ne kadar zararınız olduChzyi zararla sattım başka iki coine yatırdım. Zararı çıkardım üstüne kara bile geçti.
Chz ilk başta çok güzel kazandırmıştı ama son yaptığı hiç yakışmadı
Ben youtubeda bol takipçili birinin videosundaki referans kodunu girmiştim %20likti sanırım.. hangisi olduğunu hatırlamıyorumBenim binance tr de hesabım var . Şimdi binance globale geçmek istiyorum. Onda da hesap açıcam . Binance globalde hesap açarken kendi binance tr hesabımdan aldığım referans numarasını kullansam oluyor mu komisyon indirimi için ? Ya da internette falan verilen indirim için komisyon referans numaraları güvenilir mi sizce ? Binance da komisyonların ücretsiz olması için sanırım bi miktar bnb tutmak lazımmış ne kadar tutsak oluyor ? Bunlar konusunda bilgisi olan var mı amma soru sordum yav kusura bakmayın
Benim de pek becerebildiğim söylenemez. Bu dediğini ben de yaptım emin ol hem de çok kezBen hiç beceremiyorum bu al sat işini.. Birkaç gün önce twitterda birisinin tweeti üzerine 1.36dan storja girdim bir anda düşüşe geçti 1.20lere indi en fazla 1.32yi görür görmez korkumdan çıktım. Dün bi baktım 3.8 olmuşCüzdana dokunmaya korkar oldum çok acele ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?