coin alım satımı(binance-btc turk)

Şuanda baktım şimdi tam karşılığını veriyor tl olarak dün neden öyle gözüküyordu ki Şimdi elimdeki coin sayısını piyasa fiyatıyla çarpıyorum tam benim cüzdanımdaki tl karşılığını veriyor şuan doğru ama sabah yazdığımda öyle değildi cidden bundan hiç bişi anlamadım

Ben hep try cinsiyle aratip ucuz coin bulursam ufak girmeye çalışıyorum btt yi oyle cok ucuz bulunca alayım dedim tamamen şans
Try ile alınacak çok az şey var. Ben mi göremedim yokss. Tekrar bakayım. Btt hot trx hepsi yükselmiş zaten

Try ile alınacak çok az şey var. Ben mi göremedim yokss. Tekrar bakayım. Btt hot trx hepsi yükselmiş zaten
Ben btt ve hotu görüp aldigimda listede yeni görmüştüm btt 0,010 du hot 0,022 di hotu bozdum btt yi bozmadim bozmasam 7 binlik almistim 3 e katlamıştı
Trx hiç almayi düşünmedim
İlk ikiside yeniydi 7-8 martti sanirim

Dün akşam pek hareketliydi . Eos cosmos neo bir anda arttı . Ben 10 binlik atom almıştım bir saat sonra arttı 2200 kar yazdı . Böyle anlık artışları yakalamak iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…