coin alım satımı(binance-btc turk)

Selam kızlar bol kazançlar, nasılsınız nasıl gidiyor ?
Chz herkesi mutlu etti sanırım, beni de etti tabi koluma chz dövmesi yaptıracağım bu gidişle
Chz'i nereden alıyorsunuz btc turkte yok? Binance indirdim kullanımı biraz karışık geldi btc Türke göre. Komisyon oranları nasıl, bir de para yatırma işlemi için papara dışında yöntem var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar Allah rızası için biri bana binance'a nasıl para yatırabilecegimi anlatsın. Btc turkte aylardır işlem yapıyorum, bunu çözemedim kendimi gerizekali gibi hissediyorum şu an. Yatırma ekranına giriyorum, nakit yazan yere tıklıyorum sadece coin isimleri çıkıyor. Buraya btc turkteki gibi bankadan para aktaramiyor muyuz?

papara dan aktarıyorum btc ye göre karışık duruyor evet ama alışırsınız.
Sayfada yukarıda 'kripto al' kısmında try yatırın var orayı takip edin

Bnb ile chz aldım düştü, sasirdikmi hayır
Artık binanceyi çok açıp bakmıyorum baktıkça oynayıp zarar ediyorum bnm yaptığım doğru degil

Kizlar merhaba Twitter dan takip ettiğim bi kac sayfa sxp icin chz gibi hareketler yapabilir diye tüyo vermis benfe bir parca aldim. Ytd

Kizlar merhaba Twitter dan takip ettiğim bi kac sayfa sxp icin chz gibi hareketler yapabilir diye tüyo vermis benfe bir parca aldim. Ytd
Bende de ondan var. Şimdi baktım 23 şubatta almışım. Düştü baya aldığımdan beri ama satmadım. Şimdi baya kara geçtim. Ben güveniyorum bakalım. Ytd diyeyim ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…