- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Biraz sabır istiyor bu iş iyi takip etmek gerekHadi inşaallah iyi olur bu sefer,ben zarardayim hep
Birde nasip galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz sabır istiyor bu iş iyi takip etmek gerekHadi inşaallah iyi olur bu sefer,ben zarardayim hep
Beklenen mega boğa gelecekmi dersinNasilsiniz kizlar
Sabrettim ama coook keyifli gunler geldi sonunda ya...
Heyecan dolu gunler bizi bekler
Beklenen mega boğa gelecekmi dersin
ben 400 tL atmıştım evladiyelik öyle bıraktım.Geçen hafta 1800tL ye kadar çıktı attığım para şu an 900 TL canımShiba için ne düşünüyorsunuz, aldım bekliyorum bakalım.
Bende bi 150 daha attım. 96 ve 10 daha attım sonra hepsini shibe yatırdım, toplamda 406 tl evet düştü sabahtan, şuan 388e yükseldi, Yükselecek ama inanıyorum:)) lakin ytd. Yukardan mı almıştın canım?ben 400 tL atmıştım evladiyelik öyle bıraktım.Geçen hafta 1800tL ye kadar çıktı attığım para şu an 900 TL canım
Ben en başından binance globalde basladim canim tl ile yapıyordum.paparadan cekim kapatılınca binance tr yi indirdim Eylül de 8,40 dan tüm parayi zaten usdt ile transfer edebildigim icin usdt ye bağlamıştım su an usdt ile takılıyorum çekeceğim zaman binance tr ye atip cevirip cekiyorumBende bi 150 daha attım. 96 ve 10 daha attım sonra hepsini shibe yatırdım, toplamda 406 tl evet düştü sabahtan, şuan 388e yükseldi, Yükselecek ama inanıyorum:)) lakin ytd. Yukardan mı almıştın canım?
Peki usdt mi try mi takılıyosun. Sen binanceye geçmiş miydin?
Ben tr sini kullanıyorum. Binancede de açtım ama hesapları bağlayamadım transfer yapamıyorum.
Merhaba kizlar, bu aralar coinlere sardım. Mega boğa başlıyor diyorlar. Bir çok coin değerini ortalama 10x yapacakmış. Bazı coinlere en azından bin lira bile yatırım yapsam güzel bir kâr bırakacak gibi görünüyor. Bu arada şunu sormak istiyorum. Coin alırken TL ya da usdt cinsinden almanın bir farkı var mı? Sanki satıldığında çok farklı değil gibi. Usdt olsa da TL karşılığını almıyor musunuz? Bu sorunun cevabı daha önce verilmiş olabilir. Okuyamadım kusura bakmayın.
Merhaba kolay gelsinMerhaba kizlar, bu aralar coinlere sardım. Mega boğa başlıyor diyorlar. Bir çok coin değerini ortalama 10x yapacakmış. Bazı coinlere en azından bin lira bile yatırım yapsam güzel bir kâr bırakacak gibi görünüyor. Bu arada şunu sormak istiyorum. Coin alırken TL ya da usdt cinsinden almanın bir farkı var mı? Sanki satıldığında çok farklı değil gibi. Usdt olsa da TL karşılığını almıyor musunuz? Bu sorunun cevabı daha önce verilmiş olabilir. Okuyamadım kusura bakmayın.
Merhaba, sağ olunMerhaba kolay gelsin
kızlar kriptopara piyasasında detaylı bilgisiolan varmı bu düzeltmeyle ilgili
Merhaba hamiskızlar kriptopara piyasasında detaylı bilgisiolan varmı bu düzeltmeyle ilgili
Merhaba hamis
Çinde büyük bir fabrikanın iflas ettiğini ve iflas eden fabrikanın yüklü miktarda bitcoini olduğu söyleniliyor.
Merhaba hamis
Çinde büyük bir fabrikanın iflas ettiğini ve iflas eden fabrikanın yüklü miktarda bitcoini olduğu söyleniliyor.