Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
coin alım satımı(binance-btc turk)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sabır et bozma sakın.. İllaki yerine gelir. Ben Matic ve algorand almıştım matic yerine geldi Algo düştükce düşüyorKızlar hepsini bozmus olsam buralardan alsam neler neler olurdu ne güzel
Nerdeyse hepsi aldigim yerde
Anapaya geldim ama digerlerinden mesela windaki 5 binim 700 t oldu
Bir ay önce yatırımcı olarak geldiğim kripto para piyasasına batırımcı olarak devam ediyorum.
ahahha gülmekten gözümden yaş geldi hemen eşime okudum... biz de öyle biz de
Ben de ufak girmiştim oldukça düşmüş...Şu an girmek varmış. Ne zaman toparlar acaba...Kızlar hepsini bozmus olsam buralardan alsam neler neler olurdu ne güzel
Nerdeyse hepsi aldigim yerde
Anapaya geldim ama digerlerinden mesela windaki 5 binim 700 t oldu
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var
Benim mi Allahım bu çizgili yüz, ya gözler altında ki mor halkalar
Neden böyle düşman görünürsünüz yıllar yılı dost bildiğim kriptolar
Benim mi Allahım bu çizgili yüz, ya gözler altında ki mor halkalar
Neden böyle düşman görünürsünüz yıllar yılı dost bildiğim kriptolar
Bozmayacam canimSabır et bozma sakın.. İllaki yerine gelir. Ben Matic ve algorand almıştım matic yerine geldi Algo düştükce düşüyor
Ayı sezonu olduğuna inanmıyorum..ayı piyasasına girdik resmen. bu dönem iniş çıkışlar çok sert olacaktır. sabırlı ve dikkatli olunmalı
Sakin olmalısın sakın panik yapmayasın..Anaparadan -7 k icerdeyim
Yok canım beklemedeyim dün törene emir vermiştim 00 dan oda 14 de kapatmis jusuratla alamadım %50 kar yapacaktim neyse kısmet değilmiş parada kalamdı ki en düşükten alayım. Aldigim seviyeyi yakalasam kaçacaktım ama onuda yakalayamadimSakin olmalısın sakın panik yapmayasın..
Daha düşmez herhalde dedikçe daha düşüyor bu coinler nerden alsan zarar eder duruma geldik resmen ben düşüşlerde çıkamamıştım coinlerden yükselsin zararına satmayım dedikçe para eridi gitti Satamıyorum da satsam aşırı zararına satıcam böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum
Bekliyeceksin canım 2 haftadır böyle illa yükselecek sakin satmaDaha düşmez herhalde dedikçe daha düşüyor bu coinler nerden alsan zarar eder duruma geldik resmen ben düşüşlerde çıkamamıştım coinlerden yükselsin zararına satmayım dedikçe para eridi gitti Satamıyorum da satsam aşırı zararına satıcam böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum
Selam kızlar, sizlerden ayrı kaldım ufak bir erken doğum yaşadık. Sarılık, gaz, uykusuz geceler derken hiçbir şeye vakit bulamadım. Bebiş biraz toparladı kendini. Sizle konuşmayı özledim. Para durumuna gelirsek geçen gün çok ani bir düşüş olmuştu gaza gelip aldım şimdi daha da düştü mecbur bekliyoruz. Alsam mı dedikçe düşüyor halen bekliyorum
Selam kızlar, sizlerden ayrı kaldım ufak bir erken doğum yaşadık. Sarılık, gaz, uykusuz geceler derken hiçbir şeye vakit bulamadım. Bebiş biraz toparladı kendini. Sizle konuşmayı özledim. Para durumuna gelirsek geçen gün çok ani bir düşüş olmuştu gaza gelip aldım şimdi daha da düştü mecbur bekliyoruz. Alsam mı dedikçe düşüyor halen bekliyorum
hayirli uğurlu olsun gule güle büyüt bebeğini canim hosgeldin tekrar
Ben chz yi 7500 tl karla bozdum
Btt yide cok ufak bi karla bozdum ac gozlulugun sonu kari bıraktık iste
Win duruyor
2 milyon kadar shib aldim
Baskada bisey yok izlemedeyim
Teşekkür ederim, ben de birkaç şeyden ufak tefek zarardayım zaten hiç bakamadım da sağlık olsun dedim saldımhayirli uğurlu olsun gule güle büyüt bebeğini canim hosgeldin tekrar
Ben chz yi 7500 tl karla bozdum
Btt yide cok ufak bi karla bozdum ac gozlulugun sonu kari bıraktık iste
Win duruyor
2 milyon kadar shib aldim
Baskada bisey yok izlemedeyim