Sabırsız olmamak gerekiyor, yani panikle insanın hemen satası geliyor ama bu yanlışa sürüklüyor. Sabır her zaman kazandırırGünaydın
Bende öyle indirmiştim bi baktım alıp satım yapıyorum
Güzel kâr etmişsiniz,
Bende 1700 tl ile girdim , hatam beklememek oldu biraz yükselince hemen satıyorum düşer tekrar alırım diye ,
Bnb var şuan bende , diğerleri yükselişte gibi gördüm umarım bnb de artar 1 haftadır bekletiyor sınır bozucu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
coin alım satımı(binance-btc turk)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet malesef işte bu konuda yanlış yapıyorumSabırsız olmamak gerekiyor, yani panikle insanın hemen satası geliyor ama bu yanlışa sürüklüyor. Sabır her zaman kazandırır
Biraz artınca bozayım tekrar alayım diyorum çünkü bazen artıp aynı rakama düşüyor gün içinde dha çok kâr ederim diye ama olmadı
Aslında al-sat kazandırır evet ama bunun için çok iyi analiz etmek gerekiyor, ve düşünce beklemeyi göze almak gerek.Evet malesef işte bu konuda yanlış yapıyorum
Biraz artınca bozayım tekrar alayım diyorum çünkü bazen artıp aynı rakama düşüyor gün içinde dha çok kâr ederim diye ama olmadı
Eth almıştım bende bir ara bilmeden yüksekten almışım meğer iki hafta alım yerine gelmesini bekledim sonra paramı kurtardım. Sonra daha düşükten al sat yaptım. Böyle böyle öğreniliyor inşallah çok daha güzel karlar edersiniz
günaydın canımGünaydın kızlar
bende gireli 1 ay olacak doge ile başlamıştımgünaydın
_Sitare_ geçen hafta girdim binance ye, chz ile 620,00 lira kar ettim hemde küçük bir rakamla
sanırım bu sıralar en mantıklısı bu YTD.
güzel karlar aldım ama öncelikli altından ettiğim zararı kurtarmaktı o yüzden karlı sayılmam
8500 zararımı aldım ama o net
şu an elimde doge bnb ve lınk var bekliyorum çıkmalarını
eth almıştım sattım tekrar düşünce alacağım
bide atom almak için emir verdim ufak bi parça tl cinsinden yok bnb nin %25 i ile emir verdim
hepimize bol kazançlar
binanceye papara ile para yatırıp çekebiliyorsun canımMerhaba dün gece forumu okudum girmek istiyorum biance hesabı açtım nasıl para yatırmalıyım bilemedim yardımcı olurmusunuz
8500 çok iyi gerçekten.bende gireli 1 ay olacak doge ile başlamıştım
güzel karlar aldım ama öncelikli altından ettiğim zararı kurtarmaktı o yüzden karlı sayılmam
bide atom almak için emir verdim ufak bi parça tl cinsinden yok bnb nin %25 i ile emir verdim
hepimize bol kazançlar
Eth için 9000 küsürlerde çok güzel alımlar verdi önceki gün şimdi de güzel çıkıyor, hoş bende değerlendiremedim o alımı güzel kar getiriebilirdi.
Bol kazançlar olsun
Ben de chz de yaşadım aynısını şuan bnb de yaşıyorum eth baya hareketli takiple al sat da iyi kazandırır gibi duruyor benceAslında al-sat kazandırır evet ama bunun için çok iyi analiz etmek gerekiyor, ve düşünce beklemeyi göze almak gerek.
Eth almıştım bende bir ara bilmeden yüksekten almışım meğer iki hafta alım yerine gelmesini bekledim sonra paramı kurtardım. Sonra daha düşükten al sat yaptım. Böyle böyle öğreniliyor inşallah çok daha güzel karlar edersiniz
Canım sen tam olarak kaç parayla bu kârı elde ettinbende gireli 1 ay olacak doge ile başlamıştım
hepimize bol kazançlar
yaklaşık 30 bin attım ama full girmedim 5 er binlik parçalarla alım yaptım canımCanım sen tam olarak kaç parayla bu kârı elde ettin
mesela dogede beklerken 2 hafta önce 1700 den 2 tane bnb alıp 2050 filan satıyordum arada 700-800 lük karlar alıyordumyaklaşık 30 bin attım ama full girmedim 5 er binlik parçalarla alım yaptım canım
en son yüklü karımı geçen hafta chz den aldım yanılmıyorsam 10 bilk 0,36 dan aldım 0,40 a sattım 1150 kar aldım
zaten dogede 2 parçam var 11 bin tl civarı 2-3 haftadır kilit
Evet iyi takip etmek gerek, ama şu an eth baya yüksekBen de chz de yaşadım aynısını şuan bnb de yaşıyorum eth baya hareketli takiple al sat da iyi kazandırır gibi duruyor bence
kartı beklemene gerek yok mevcut hesabından paparaya aktarıp ordan da binanceye aktarbilirsinPapara hesabı açtım ama kartım yok onun gelmesinimi beklemeliyim yoksa direk papara hesabına para yatirsammi
doge için dava açılacak diyorlar şu Elon Musk yazdıkları için, biraz kötü etkilenebilirmiş.mesela dogede beklerken 2 hafta önce 1700 den 2 tane bnb alıp 2050 filan satıyordum arada 700-800 lük karlar alıyordum
en son yüklü karımı geçen hafta chz den aldım yanılmıyorsam 10 bilk 0,36 dan aldım 0,40 a sattım 1150 kar aldım
zaten dogede 2 parçam var 11 bin tl civarı 2-3 haftadır kilit
Tabi ne kadar doğru ne olur bilemiyorum, kaçtan almıştın ?
doge için dava açılacak diyorlar şu Elon Musk yazdıkları için, biraz kötü etkilenebilirmiş.
Tabi ne kadar doğru ne olur bilemiyorum, kaçtan almıştın ?
doge yüksek canım keklik gibi avlandım
0,47 den ve 0,53 den var 2 tane
Tamam canım çok sağol şuan hangisini almalıyım tavsiyen nedirkartı beklemene gerek yok mevcut hesabından paparaya aktarıp ordan da binanceye aktarbilirsin
Vergiyi kullandığımız şirketin kesintisinden alıyormuşum devlet. Kullanan bir arkadaş sabah söyledi.kızlar bide şu an piyasa çok ölü geçen haftaya kadar günlük en az 500-1000 rahat kar alıyodum
eski haline gelse bayram ederiz
bide vergilendirilme muhabbeti ülkelerin tanımama vs durumları var buda etkiliyor bence piyasayı