• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

zaten tüm paran orada değilmiş boşver :KK48:

ama varya direkten dönmüşüm ilk 7 bin attım sonra altınıda bozdum attım full girdim baktım kar yazıyo ama dalgalanmaya başladı 1500 karla çıktım.
sonra düşmeye başladı iyiki çıkmışım dedim yoksa altında 3 ay terste beklediğim gibi bunda da beklerdim
verilmiş sadakam varmış :nazar:

ama varya direkten dönmüşüm ilk 7 bin attım sonra altınıda bozdum attım full girdim baktım kar yazıyo ama dalgalanmaya başladı 1500 karla çıktım.
sonra düşmeye başladı iyiki çıkmışım dedim yoksa altında 3 ay terste beklediğim gibi bunda da beklerdim
verilmiş sadakam varmış :nazar:
Huuu uçurumun dibi :skandal:
Birim küçük olduğu için en ufak oynamada çok fark ediyor, inişte zarar çıkışta kar büyük oluyor.
chz de öyle bugün 0,80 hedef verdiler çıkarsa 1750 girdim 1000 lira kar edeceğim, ama çıkmazsa kötü çakılacağım büyük risk bakalım :KK70:

Huuu uçurumun dibi :skandal:
Birim küçük olduğu için en ufak oynamada çok fark ediyor, inişte zarar çıkışta kar büyük oluyor.
chz de öyle bugün 0,80 hedef verdiler çıkarsa 1750 girdim 1000 lira kar edeceğim, ama çıkmazsa kötü çakılacağım büyük risk bakalım :KK70:
eşimde 0,58den girdi bakalım sen kaçtan aldın

Ay tam aradığım başlık ne güzel sohbetler bunlar 😂 çevremdeki kimse ilgilenmiyor evde kendi kendime yorum yapıyordum. Kazancı bol olsun herkeslerin 👏🏻

Biance hesabıma nasıl papara hesabımdan para aktarabilirim kart numarası istiyor

1.png

Back
X