Ayy ne zaman gelir kimbilirGelir moralini bozma
Boşboş bekliyorum gelsede 10 tl kâr etmiş olcam şaka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne zaman gelir kimbilirGelir moralini bozma
Geçen hafta 1700 lerden alip 2100 lerden satiyordum. 2 parçayla 800 kar ediyordumAyy ne zaman gelir kimbilir
Boşboş bekliyorum gelsede 10 tl kâr etmiş olcam şaka gibi
Valla yarın 1 hafta olcakGeçen hafta 1700 lerden alip 2100 lerden satiyordum. 2 parçayla 800 kar ediyordum
Yine gelecektir diye umut ediyorum ben canim bozmadım elimdekini
O zaman 1900 a emir ver bozar büyük ihtimalleValla yarın 1 hafta olcak
1890 dan aldım 1.64
Pazar günü de 1600lerden 1800 tırmanınca yine aldım 1875 den el elde baş basda bekliyorum simdi
Bnm gözüm eth de , o daha hareketli ve kârlı görünüyo sanki
Zaten öyle oluyo kız,O zaman 1900 a emir ver bozar büyük ihtimalle
Ama bozunca da yükselir
Hep böyle aksi olur ne dipten yakalariz,ne tavandan satariz
Eth geçen haftalar 13-14 bindi
Zaten o eski hali olsa piyasanin iyi kar ederdin
Kizkardesim 4 binle basladi 1 hafta olmadan 6 bin etti parasını
Diğer kizkardesimde 2 günde bnb ile 1800 kar etti.Ama iste biz gec basladik gec keşfettik tek sıkıntı orda.
Etheryumu 10 binlerden alim dedim 11.150 lere gelmis su an emzirme için uyandim baktim kararsızım sabaha ne olur acabaZaten öyle oluyo kız,
Bozunca yukseliyo
Bnm biraz kâr yapıp ek hesabımı kapamam lazım faiz isliyo
Bn 600 filan kâr ettim galiba , ama şimdi 1900 olmazsa o kâr gider bekledigim günler de boşa yani
Nasil yani binance 50 lira komisyon mu aldi?Bugün 2 al satla 100 tl kazandim 5000 tl atmistim binance a 50 t komisyon aldi 4950 kalmisti su an 5045 var yatirim tavsiyesi değildir
11313 şuanEtheryumu 10 binlerden alim dedim 11.150 lere gelmis su an emzirme için uyandim baktim kararsızım sabaha ne olur acaba
hiç deme güvenip almadık uçtuChz 054
evet para yatırma çekmelerde %1 komisyon alıyorNasil yani binance 50 lira komisyon mu aldi?
_Sitare_ geçen hafta girdim binance ye, chz ile 620,00 lira kar ettim hemde küçük bir rakamlahiç deme güvenip almadık uçtu
Ne kadar miktarla girdiniz özel değilse. Ve nasıl bir yöntemle acaba. Al sat emri gibi mi takipte kalarak yükselince satarak gibi mi?günaydın
_Sitare_ geçen hafta girdim binance ye, chz ile 620,00 lira kar ettim hemde küçük bir rakamla
sanırım bu sıralar en mantıklısı bu YTD.
Binance de ilk olarak Chz almıştım bende ,günaydın
_Sitare_ geçen hafta girdim binance ye, chz ile 620,00 lira kar ettim hemde küçük bir rakamla
sanırım bu sıralar en mantıklısı bu YTD.
GünaydınGünaydın kızlar
1100 lirayla girdim ilk kez alacaktım çünkü, iki kere al sat yaptım birini 0,36 dan alıp 0,40 larda bozdum tam hatırlamıyorum.Ne kadar miktarla girdiniz özel değilse. Ve nasıl bir yöntemle acaba. Al sat emri gibi mi takipte kalarak yükselince satarak gibi mi?
bugün diğer borsalarda açılış olacakmış ondan bu yükseliş.Binance de ilk olarak Chz almıştım bende ,
Şuan yükseldi baya bu rakamdan alınmaz sanki düşer mi tekrar acep
GünaydınGünaydın arkadaşlar gece öylesine bakarken denk geldi okudum. Hevesle indirdim Binance. Şimdi baktım tüm coinler yeşilde yani yükselişte demek galiba. Denemek istiyorum ama biraz gözlemleyip.
Güzel kâr etmişsiniz,1100 lirayla girdim ilk kez alacaktım çünkü, iki kere al sat yaptım birini 0,36 dan alıp 0,40 larda bozdum tam hatırlamıyorum.
diğerini 0,3630 dan alıp 0,45 ten bozdum. ama hiç bozmasaydım daha iyi kar edermişim. emir vermeyi tercih ediyorum genelde çünkü bazen tepelere anlık çıkıyor kaçırmamak adına.
bugün diğer borsalarda açılış olacakmış ondan bu yükseliş.
gece emir vermeyi unuttum 0,40 tan alım fırsatını kaçırdım, yine de 0,54 ten aldım ben bugün yükseliş bekleniyor.
Yalnız özellikle söylemek isterim çok deneyimli değilim bu konuda söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.