• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Geçen hafta 1700 lerden alip 2100 lerden satiyordum. 2 parçayla 800 kar ediyordum
Yine gelecektir diye umut ediyorum ben canim bozmadım elimdekini
Valla yarın 1 hafta olcak
1890 dan aldım 1.64
Pazar günü de 1600lerden 1800 tırmanınca yine aldım 1875 den el elde baş basda bekliyorum simdi😑
Bnm gözüm eth de , o daha hareketli ve kârlı görünüyo sanki

Valla yarın 1 hafta olcak
1890 dan aldım 1.64
Pazar günü de 1600lerden 1800 tırmanınca yine aldım 1875 den el elde baş basda bekliyorum simdi😑
Bnm gözüm eth de , o daha hareketli ve kârlı görünüyo sanki
O zaman 1900 a emir ver bozar büyük ihtimalle
Ama bozunca da yükselir :D
Hep böyle aksi olur ne dipten yakalariz,ne tavandan satariz
Eth geçen haftalar 13-14 bindi
Zaten o eski hali olsa piyasanin iyi kar ederdin
Kizkardesim 4 binle basladi 1 hafta olmadan 6 bin etti parasını
Diğer kizkardesimde 2 günde bnb ile 1800 kar etti.Ama iste biz gec basladik gec keşfettik tek sıkıntı orda.

O zaman 1900 a emir ver bozar büyük ihtimalle
Ama bozunca da yükselir :KK70:
Hep böyle aksi olur ne dipten yakalariz,ne tavandan satariz
Eth geçen haftalar 13-14 bindi
Zaten o eski hali olsa piyasanin iyi kar ederdin
Kizkardesim 4 binle basladi 1 hafta olmadan 6 bin etti parasını
Diğer kizkardesimde 2 günde bnb ile 1800 kar etti.Ama iste biz gec basladik gec keşfettik tek sıkıntı orda.
Zaten öyle oluyo kız,
Bozunca yukseliyo
Bnm biraz kâr yapıp ek hesabımı kapamam lazım faiz isliyo🤦‍♀️
Bn 600 filan kâr ettim galiba , ama şimdi 1900 olmazsa o kâr gider bekledigim günler de boşa yani

Zaten öyle oluyo kız,
Bozunca yukseliyo
Bnm biraz kâr yapıp ek hesabımı kapamam lazım faiz isliyo🤦‍♀️
Bn 600 filan kâr ettim galiba , ama şimdi 1900 olmazsa o kâr gider bekledigim günler de boşa yani
Etheryumu 10 binlerden alim dedim 11.150 lere gelmis su an emzirme için uyandim baktim kararsızım sabaha ne olur acaba

Günaydın arkadaşlar gece öylesine bakarken denk geldi okudum. Hevesle indirdim Binance. Şimdi baktım tüm coinler yeşilde yani yükselişte demek galiba. Denemek istiyorum ama biraz gözlemleyip.

Ne kadar miktarla girdiniz özel değilse. Ve nasıl bir yöntemle acaba. Al sat emri gibi mi takipte kalarak yükselince satarak gibi mi?
1100 lirayla girdim ilk kez alacaktım çünkü, iki kere al sat yaptım birini 0,36 dan alıp 0,40 larda bozdum tam hatırlamıyorum.
diğerini 0,3630 dan alıp 0,45 ten bozdum. ama hiç bozmasaydım daha iyi kar edermişim. emir vermeyi tercih ediyorum genelde çünkü bazen tepelere anlık çıkıyor kaçırmamak adına.

Binance de ilk olarak Chz almıştım bende ,
Şuan yükseldi baya bu rakamdan alınmaz sanki düşer mi tekrar acep
bugün diğer borsalarda açılış olacakmış ondan bu yükseliş.
gece emir vermeyi unuttum 0,40 tan alım fırsatını kaçırdım, yine de 0,54 ten aldım ben bugün yükseliş bekleniyor.

Yalnız özellikle söylemek isterim çok deneyimli değilim bu konuda söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Günaydın arkadaşlar gece öylesine bakarken denk geldi okudum. Hevesle indirdim Binance. Şimdi baktım tüm coinler yeşilde yani yükselişte demek galiba. Denemek istiyorum ama biraz gözlemleyip.
Günaydın 😊
Bende öyle indirmiştim bi baktım alıp satım yapıyorum 😂
1100 lirayla girdim ilk kez alacaktım çünkü, iki kere al sat yaptım birini 0,36 dan alıp 0,40 larda bozdum tam hatırlamıyorum.
diğerini 0,3630 dan alıp 0,45 ten bozdum. ama hiç bozmasaydım daha iyi kar edermişim. emir vermeyi tercih ediyorum genelde çünkü bazen tepelere anlık çıkıyor kaçırmamak adına.

bugün diğer borsalarda açılış olacakmış ondan bu yükseliş.
gece emir vermeyi unuttum 0,40 tan alım fırsatını kaçırdım, yine de 0,54 ten aldım ben bugün yükseliş bekleniyor.

Yalnız özellikle söylemek isterim çok deneyimli değilim bu konuda söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Güzel kâr etmişsiniz,
Bende 1700 tl ile girdim , hatam beklememek oldu biraz yükselince hemen satıyorum düşer tekrar alırım diye ,
Bnb var şuan bende , diğerleri yükselişte gibi gördüm umarım bnb de artar 1 haftadır bekletiyor sınır bozucu 🙄

Back
X