- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
bu hafta daha hareketli geçecek gibi sende karını kurtarırsın inşallahEth 10800 lere kadar düştü bi ara
Ben bnb de takılı kaldigim için alamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta daha hareketli geçecek gibi sende karını kurtarırsın inşallahEth 10800 lere kadar düştü bi ara
bende daha da düşerr diye almadım gece uyandığımda yükselmiştiEth 10800 lere kadar düştü bi ara
Inşallah hayırlısı bakalimbu hafta daha hareketli geçecek gibi sende karını kurtarırsın inşallah
Bnb takipteyim bende bugünbende daha da düşerr diye almadım gece uyandığımda yükselmişti
bakalım izlemedeyim tekrar
sağol canım hepimizinkine olsun bol bereketBereketli olsun canım.
Bnb takip etmekden migrenim tutcaksağol canım hepimizinkine olsun bol bereket
bende lınk ya 226 dan almıştım geldi satmadım bu kadar bekledim azıcık kar alayım diyeBnb takip etmekden migrenim tutcak
1850 küsür oluyo seviniyorum yine dsuyo
Sen hangi coinleri alıyosun canımbende lınk ya 226 dan almıştım geldi satmadım bu kadar bekledim azıcık kar alayım diye
geri düştü
canım bnb lınk ve doge var şu anSen hangi coinleri alıyosun canım
Yazsana bna takip edeyim bende
Hangi coinleri takip ediyorsuncanım bnb lınk ve doge var şu an
Canım ben btc aldım 250 tl ye yanlismi yaptım acaba yardımcı olurmusunada atom lınk eth doge chzltc takip eidyorum canım
ne kadarken aldın canımCanım ben btc aldım 250 tl ye yanlismi yaptım acaba yardımcı olurmusun