- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkar ama dimi inşallah geri Ay bi de benim salaklığım ne yaptım ben ont aldım bugün baktım düşüyor dedim alayım çünkü hep böyle düşer gibi olup çıkmaya başlıyordu aaa bi de baktım ki aldığımdan bi de 2 lira da düşmüşAma güzel battık ya. Belliydi böyle olacağı
Çıkar diye düşünüyorum ama btc çıksa bile altlar kendini önün kadar hızlı toparlayamiyor sanki.Çıkar ama dimi inşallah geri Ay bi de benim salaklığım ne yaptım ben ont aldım bugün baktım düşüyor dedim alayım çünkü hep böyle düşer gibi olup çıkmaya başlıyordu aaa bi de baktım ki aldığımdan bi de 2 lira da düşmüş
46 bin ana para mi yoksa kar da var mi icinde, kac kaldi su an, cikar insallah46 binim vardı düşünün halimi .....
Dun herşeyi bozdurup yatırmıştım bisiler şuan bakmak dahi istemiyorum46 bin ana para mi yoksa kar da var mi icinde, kac kaldi su an, cikar insallah
Dun herşeyi bozdurup yatırmıştım bisiler şuan bakmak dahi istemiyorum
Düzgün coinlere yatırım yaptıysanız endişe etmeyin, tekrar yükselirler. Bayramın tadını çıkarın derim naçizane.Dun herşeyi bozdurup yatırmıştım bisiler şuan bakmak dahi istemiyorum
Merhaba tatluMerhaba herkese iyi bayramlar. Ufak bir miktar girmiştim coine...Ne bahtsizim düştükçe düştü...Ama sabırlı olmak gerekli..Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
bir-kac tane aldım doge burger sxpMerhaba tatlu
Hangisine girmiştin. Btt mi yoksa?
Yok beklemedeyim canim bozmam :)Ben bisey aldim gece ama bakalim
Yok canım. Tuh yaa bekle sakin panik yapma geri çıkcak
Burger bende de var. Uzun vadeli satmayı düşünmüyorum ytd.bir-kac tane aldım doge burger sxp
Sonra sattım şimdi up lara girdim minik miktarlar