• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Ama güzel battık ya. Belliydi böyle olacağı
Çıkar ama dimi inşallah geri 🤦🏻‍♀️ Ay bi de benim salaklığım ne yaptım ben ont aldım bugün baktım düşüyor dedim alayım çünkü hep böyle düşer gibi olup çıkmaya başlıyordu aaa bi de baktım ki aldığımdan bi de 2 lira da düşmüş 😥😥

Çıkar ama dimi inşallah geri 🤦🏻‍♀️ Ay bi de benim salaklığım ne yaptım ben ont aldım bugün baktım düşüyor dedim alayım çünkü hep böyle düşer gibi olup çıkmaya başlıyordu aaa bi de baktım ki aldığımdan bi de 2 lira da düşmüş 😥😥
Çıkar diye düşünüyorum ama btc çıksa bile altlar kendini önün kadar hızlı toparlayamiyor sanki.

Vaziyet budur

Eklentiler

• 20210513_204005.jpg
    20210513_204005.jpg
    371,2 KB · Görüntüleme: 39
Dun herşeyi bozdurup yatırmıştım bisiler şuan bakmak dahi istemiyorum 🤧🤧🤧🤧
Düzgün coinlere yatırım yaptıysanız endişe etmeyin, tekrar yükselirler. Bayramın tadını çıkarın derim naçizane.

Edit: düzgün ve btc paritesinde henüz yükselişine başlamayanlar diyeyim. Chz de iyi coindir ama gitti gideceği kadar, dahası da vardır belki ama risk sonuçta.

Meraba. Ben ılkkkez gecen hafta coın aldım doge ve chz. Azaldı. Dün ana para mıktarına ulasınca sattım hemen. Hangı coınlerı onerıyorsunuz. Guvenılır olarak. Cok bılgım yok. Teşekkür ederim şimdiden

Back
X