• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Özgür demirtaşı bende dinledim kızlar.
yüzde doksanı çöp olucak diyor. Uzun vade hnt tavsiye edilmişti. Bir aydır takibimde o coin. Uzun vade almak istediğim bir coin. Hepsi düşerken bile o kolay kolay düşmüyor. Çok yükselmiyorda. Yavaş yavaş sağlam adımlarla gidiyor. Yatırım tavsiyesi değil tabi bu söylediklerim 😁

yüzde doksanı çöp olucak diyor. Uzun vade hnt tavsiye edilmişti. Bir aydır takibimde o coin. Uzun vade almak istediğim bir coin. Hepsi düşerken bile o kolay kolay düşmüyor. Çok yükselmiyorda. Yavaş yavaş sağlam adımlarla gidiyor. Yatırım tavsiyesi değil tabi bu söylediklerim 😁
Eht de çöp olmaz sanırım ytd

Geçenlerde Trb aldım. En yüksek 125 görmüştü o zaman. 85 dolardan aldım. 60 dolara kadar düştü. Aldığım maliyete gelince sattım. Bir kaç önce 150 dolara kadar çıktı. Bekleyenler kazanıyor.
Ben ilk btc türkle basladim oradan acemilikle yüksekten btc,xrp,eth,trx almistim.
Ben aldiktan bir gün sonra kan gölüne döndü ortalık dibi gördü piyasa.Suan btc de hala az da olsa zarardayim.
Eth yi 19 dan almistim 22 yi görünce sattim binance tr kullanıyorum diye oraya yatirdim parayi.
Eth costu gitti.🤷🏻‍♀️
Suan xrp biraz artiya gecirmis ama cekmek ne kadar dogru bilmiyorum.
Btc türktekileri kara cıktıkca cekip tek uygulamadan kullanmak istiyorum
Hnt hangisi canım? Ben görmedim onu sanki?
Bir de benim suan al sat yaptigim miktar atla deve degil ama tl olarak duruyor dolara mi cevirmeli?
Bakiyorum herkes dolar bazinda aliyor.

Ben ilk btc türkle basladim oradan acemilikle yüksekten btc,xrp,eth,trx almistim.
Ben aldiktan bir gün sonra kan gölüne döndü ortalık dibi gördü piyasa.Suan btc de hala az da olsa zarardayim.
Eth yi 19 dan almistim 22 yi görünce sattim binance tr kullanıyorum diye oraya yatirdim parayi.
Eth costu gitti.🤷🏻‍♀️
Suan xrp biraz artiya gecirmis ama cekmek ne kadar dogru bilmiyorum.
Btc türktekileri kara cıktıkca cekip tek uygulamadan kullanmak istiyorum

Hnt hangisi canım? Ben görmedim onu sanki?
Bir de benim suan al sat yaptigim miktar atla deve degil ama tl olarak duruyor dolara mi cevirmeli?
Bakiyorum herkes dolar bazinda aliyor.
Helium

Back
X