- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Gözünün yaşına bakmıyorlar desene. Allah gözlerini doyursunBir balina vardı enistemi batırdı kendi acıldı yüzüyor suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünün yaşına bakmıyorlar desene. Allah gözlerini doyursunBir balina vardı enistemi batırdı kendi acıldı yüzüyor suan
Eht de çöp olmaz sanırım ytdÖzgür demirtaşı bende dinledim kızlar.
yüzde doksanı çöp olucak diyor. Uzun vade hnt tavsiye edilmişti. Bir aydır takibimde o coin. Uzun vade almak istediğim bir coin. Hepsi düşerken bile o kolay kolay düşmüyor. Çok yükselmiyorda. Yavaş yavaş sağlam adımlarla gidiyor. Yatırım tavsiyesi değil tabi bu söylediklerim
Ben ilk btc türkle basladim oradan acemilikle yüksekten btc,xrp,eth,trx almistim.Geçenlerde Trb aldım. En yüksek 125 görmüştü o zaman. 85 dolardan aldım. 60 dolara kadar düştü. Aldığım maliyete gelince sattım. Bir kaç önce 150 dolara kadar çıktı. Bekleyenler kazanıyor.
Hnt hangisi canım? Ben görmedim onu sanki?Özgür demirtaşı bende dinledim kızlar.
yüzde doksanı çöp olucak diyor. Uzun vade hnt tavsiye edilmişti. Bir aydır takibimde o coin. Uzun vade almak istediğim bir coin. Hepsi düşerken bile o kolay kolay düşmüyor. Çok yükselmiyorda. Yavaş yavaş sağlam adımlarla gidiyor. Yatırım tavsiyesi değil tabi bu söylediklerim
Olmaz bence Öyle ki bitcoini bile tınlamıyor bu aralarEht de çöp olmaz sanırım ytd
Parayı Eht ile dogeye bağladım doge düşünce Eht artıyor sol cepten sağ cebe yani YtdOlmaz bence Öyle ki bitcoini bile tınlamıyor bu aralar
HeliumBen ilk btc türkle basladim oradan acemilikle yüksekten btc,xrp,eth,trx almistim.
Ben aldiktan bir gün sonra kan gölüne döndü ortalık dibi gördü piyasa.Suan btc de hala az da olsa zarardayim.
Eth yi 19 dan almistim 22 yi görünce sattim binance tr kullanıyorum diye oraya yatirdim parayi.
Eth costu gitti.
Suan xrp biraz artiya gecirmis ama cekmek ne kadar dogru bilmiyorum.
Btc türktekileri kara cıktıkca cekip tek uygulamadan kullanmak istiyorum
Hnt hangisi canım? Ben görmedim onu sanki?
Bir de benim suan al sat yaptigim miktar atla deve degil ama tl olarak duruyor dolara mi cevirmeli?
Bakiyorum herkes dolar bazinda aliyor.
Doge piyasanın dengesini bozuyor. Alt yapısı sağlam olmamasına rağmen uçup gidiyor.Parayı Eht ile dogeye bağladım doge düşünce Eht artıyor sol cepten sağ cebe yani Ytd
8ine kadar tutucam bakalım düşerse uzun vadeci olurum .Doge piyasanın dengesini bozuyor. Alt yapısı sağlam olmamasına rağmen uçup gidiyor.
değişik bir coin. Uzak duruyorum:)
Hadi bakalım:)8ine kadar tutucam bakalım düşerse uzun vadeci olurum .
Dogeyi kactan almistin?Projesi olanlarda btc düşünce çakılıyor bildiğin şans işi o da bende ne arar
Ortalama 0.38. Ama diğerlerini zararına satıp aldım o yüzden çok da karda değilimDogeyi kactan almistin?
Dolar mi peki?Ortalama 0.38. Ama diğerlerini zararına satıp aldım o yüzden çok da karda değilim
Papara iptal onuca dolar yaptım nakiti. Sağol. İnşallah türkler hep kazanır. Enflasyondan başka türlü sıyıramicaz yoksa.Dolar mi peki?
Umarim zararlarina deger 8 i görür
İnsallah..Papara iptal onuca dolar yaptım nakiti. Sağol. İnşallah türkler hep kazanır. Enflasyondan başka türlü sıyıramicaz yoksa.
Dolarda idi bnm 0.70 te sattım düşünce aldım yine, duramıyom .Drderdimderin canım merhaba doge çakıldı görüyor musun? Elon amca cuvallatti..
Ne yaptın 6 yi gördügünde satmissindir umarim.