- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay keşke dün alsaymışız dünden bu güne yüzde 50 değer kazanmışEvladiyelik ship alip aticam kizlar ben
Kazanmadı Aslında o kadar. Hatta düştü sonra tekrar cıktı depresyon sebebi:)Ay keşke dün alsaymışız dünden bu güne yüzde 50 değer kazanmış
Bi 10 dolar atıp unutulur sanki yaKazanmadı Aslında o kadar. Hatta düştü sonra tekrar cıktı depresyon sebebi:)
Binance de bi kac gün önce listelendiAy keşke dün alsaymışız dünden bu güne yüzde 50 değer kazanmış
Bi 10 dolar atıp unutulur sanki ya
Bende 50 dolar atıp unutcamBi 10 dolar atıp unutulur sanki ya
Evet coinler önceki gibi pump yapıp kazandırmıyor. Çoğu coin en fazla bir iki lira falan oynuyor. Kuruşlu olanlar zaten şuan yerlerde. Doge market dengesini bi hayli bozdu bemce. Eth da da çok para toplanmış gibi duruyor. Haliyle altcoinler oynamıyor.Sanki coinler son 2 aydır önceki kadar iyi kazandirmiyor...Ben de adını duyup evladiyelik aldim
Ben nakitteki tüm paramla ZIL aldım. %50 görünce çıkmayı düşünüyorum. YtdNe aldınız
Win vardi bende wtc derken onu mu kastettinizBende 50 dolar atıp unutcam
Wtc çıktınız mi
Ben bisey aldim gece ama bakalimBen nakitteki tüm paramla ZIL aldım. %50 görünce çıkmayı düşünüyorum. Ytd
Yok canım. Tuh yaa bekle sakin panik yapma geri çıkcakWin vardi bende wtc derken onu mu kastettiniz
Yok 5 bin atmistim en son 1750 tl olmustu