• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Gunaydın kızlar
Coinlere bayramdan beri bakmıyorum moralim bozulmasin diye resmen🥴
Esimin arkadasi da kriptolarla hasir nesirmis konu acilinca biraz anlatmis da..Kendi isini birakip sadece kripto isini kovalamaya başlayabilirim cok iyi kazaniyorum demis.Çok sasirdim esim söylediginde dogrusu..
Ben 3-5 rakamlarla öğrenme deneme amacli girdigimden beri 2 ileri 3 geri gittim.
Eskiden belki daha iyiydi kaymagini yiyen yedi diye düsünüyordum fakat boyle duyunca moralim bozuluyor resmen🙈

Gunaydın kızlar
Coinlere bayramdan beri bakmıyorum moralim bozulmasin diye resmen🥴
Esimin arkadasi da kriptolarla hasir nesirmis konu acilinca biraz anlatmis da..Kendi isini birakip sadece kripto isini kovalamaya başlayabilirim cok iyi kazaniyorum demis.Çok sasirdim esim söylediginde dogrusu..
Ben 3-5 rakamlarla öğrenme deneme amacli girdigimden beri 2 ileri 3 geri gittim.
Eskiden belki daha iyiydi kaymagini yiyen yedi diye düsünüyordum fakat boyle duyunca moralim bozuluyor resmen🙈
Bence tehlikeli bir şey ya. Çok çok kazanıp bırakılır iş bence sadece. Çünkü garantisi yok ki. Kotu döneme girince kazanabilecek mı? Tam tersi parası mı gidecek ohoo. Ya da ben çok garanticiyim:)

Bence tehlikeli bir şey ya. Çok çok kazanıp bırakılır iş bence sadece. Çünkü garantisi yok ki. Kotu döneme girince kazanabilecek mı? Tam tersi parası mı gidecek ohoo. Ya da ben çok garanticiyim:)
Kesinlikle haklisiniz ben de ayni fikirdeyim garanticilik konusunda.
Esime kalsa daha büyük rakamlarla coin almami soyluyor ama ben risk sevmiyorum 😀
Finalde mutsuz olmak istemem dogrusu..
Ne güzel yükseldiginde aldigim rakamlara gelmisti gecen haftalarda zararimi kapamistim cekmedim.Keske cekseydim diyorum simdi büyük girsem demek ki elim kalbimde gezerim 😅

arkadaşlar kripto dünyasında ortam karışık. stop loss koymadan işleme girmeyin derim.

Back
X