valla seninkiler de iyi uyuyor masallah.ben bu sekilde uyutsam kesin sabaha kadar asker gibi dikerler beni ayaga kücükken bende cok uyuturdum gündüzleri.ama zaman gectikce uyumak degil oyun istiyor benimkiler.normal olan da büyüdükce uyku saatlerinin azalmasi zaten.ben öyle düsünüyorum.sanirim sen kiyamadigin icin,yorulduklari icin uyutuyorsun 3 saatte bir.bu yüzden de gece fazla uyanirlar.ben 17den sonra uyutmam ki gece 20de yatakta olsunlar.yorulduklari icin de daha dogrusu ben bilerek yordugum icin de sabaha kadar kalkmadan uyurlar. alistirmaya bagli cnm.gün gectikce düzelir zaten.öglen uykusu cok önemli.sen de onu düzene oturtmussun.ama bana göre 18e kadar uyku fazla.kirk yilda bir gece kalkarsa süt veriyorum.yoksa sabah 7de biraz iciyorlar cunku damaklari icin hap verdigim icin.daha sonra hep yemek,kasik mamasi..gece yatarken de özellikle su ile hazirlanan kasik mamalarindan yapiyorum ama icine özellikle bebe bisküvisi koyuyorum.daha tok tutuyor.istersen deneyebilirsin.gün icinde 50cc su 150 cc bitki cayi veriyorum.gece uyanmadiklari sürece de ne odaya girerim ne su veririm.beni hissettikleri zaman gözleri faltasi gibi aciliyor.yoksa geceyarisi fisfis kayikci oynamak zorunda kalirim
Mrb, bizde 7 aylığız , bizde de gece uyku sorunu var, gündüz az uyut, oyun oyna filan demişsin ama bu mümkün değil, bizimde belli uyku saatlerimi var, o saatler gelince ne yaparsan yap, kuduruyolar uyumayınca, her bebeğin alışkanlığı farklı işte, ne yaparsan yap...
Bitki çayı ne veriyosun bende metak ettîm, bi de siz kaç aylıktınız?