Kizlaaaar merhaba, gecenin bu saatinde tabii ki bebis sallıyorum ayağımda:)
benim emrede anne karninda gelisim geriligi olmuştu hatırlarsanız, yavaş yavaş yaşıtlarımızı yakaliycaz insallah...suan tam 8,5 aylık ve 72 cm. İnternette bin tane persentil tablosu var o yüzden emin olamadım, sizin Bebislerin boyunu öğrenebilir miyim?
merhaba canım benim kızım da 8 aylıkken 72 cm idi ve doktor normal demişti. en son 9 aylıkken boylarına bakıldı kızım 74 cm, oğlum 77 cm olmuştu. haftaya 10 aylık olacaklar ne kadar uzadılar 1 ayda bilmiyorum.
benim kızımı ve beni sivrisinek ısırıyor eşimle oğluma dokunmuyorlar ne iş anlamadım :S sivrisinek kovucu aldım bir tane bakalım.
dün oğlum yatağın ortasından gözümün önünde saniyeler içinde yuvarlanarak düştü Allahtan yatak yüksek değildi aklım çıktı bir anda neye uğradığımı şaşırdım feci bir çığlık attım hayır 1-2 saniyede nasıl yuvarlandı bir anda anlamadım.
ben benimkileri park yataklarında yatırıyorum malum park yatağın kenarları oldukça yüksek yetişemiyorlar, geçen gün kızımı uyuttum 1,5 saat sonra '' annneee anneee '' diyordu gittim baktım oturmuş kendi kendine bir yere tutunmadan korktum bir an ben oturtmuş muydum bunu diye düşündüm halbuki yatırmıştım kendi kendine bir yere tutunmadan kalkıp oturmuş bi de beni çağırmış bu gece kalkıp oturdu bir iki mızmızlanıp uyudu.
kendi kendine şarkı söylüyor bu kız bi de büyük adam gibi '' lay lay lay laaaayyy '' ben de öğretmedim nereden öğrendi sıpam bilmiyorum. her yeri herşeyi karıştırıyorlar yürüdükleri zaman nasıl başedicem bilmiyorum.