slm kizlar ben de 12.10.2012 de dogurdum ikizlerimi.bu arada ikisi de kiz.Allaha sükür de 2 aylikken uyku,yemek düzene girdi.sadece 4 ay emzirebildim.o da tamamen degil,mama da veriyordum
.cunku ben iki ay önce dogum yaptim.ve 1,5 ay hastanede kaldik.hergün git gel stresinden ve sezeryanli olusumun stresinden yeterince sütüm olmadi.
ek gidayi 4 aylik oldugundan beri veriyorum. tavuk, balik, sebze , meyve, corba ne olursa vitaminini alsinlar istiyorum.süt ve bal haric herseyi tattiriyorum..aksamlari hazir kasik mamalari var.onlardan veriyorum ama icine biraz cicibebe koyuyorum.bayagi tok tutuyor.tavsiye ederim.gece sorun olmadiginda genelde kalkmazlar Allaha sükür.
alttan iki disimiz var ve üsttekiler geliyor bu aralar.biri komando gibi sürüne sürüne evi turluyor.cok hiperaktif masallah kücügüm
digeri ucak gibi ucuyor
istediginde gidiyor ama zilli
sanirim tutunup yürümeye hazirlaniyoruz..
kücügüm `Bababa..` diyip duruyor.büyügüm ise `Geh-gel gibi seyler söylemeye calisiyor
Gece 8-8.30 da yatiyoruz (yaz saatimiz) kisin 7-7.30da kesin yataktayiz:
sabah ta 7-7.30 arasi kalkiyoruz. Allaha sukur kayinvalidem hep yardimci oluyor.eskiden daha zordu fakat simdi düzen oturunca tek basima da haklarindan gelebiliyorum
bazen kayinvalideme veriyorum bir gece kaliyorlar ve biz de kari koca kendimize zaman ayirip,kendimizi disari atiyoruz.yoksa gercekten insan gece olunca bayilip gidiyor.
gercekten zor,cok fedakarlik gerektiriyor hele bizimkiler iki kat fazla..ama bir gülücük bir sarilma bütün yorgunlugu atiyor..harika bir duygu
Allahim herkese annelik duygusunu yasatsin.Bir kadinin hayatinda yasamasi gereken tek ve degisilmez duygu bence budur
cok uzun oldu.özür dilerim sktiysam ama cocuklardan konusacak kimse de bulamiyoruz.cenem düstü valla