Evet enfeksiyon riskinden dolayı havuza asla dedi. Evet şişme havuz hem pratik hem de çabucak şişiriyosun pompa hediyeli olanlardan al gittigidiyor' dan aldım ben de 25 lira falan
tamam teşekkür ederim sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet enfeksiyon riskinden dolayı havuza asla dedi. Evet şişme havuz hem pratik hem de çabucak şişiriyosun pompa hediyeli olanlardan al gittigidiyor' dan aldım ben de 25 lira falan
Enigma maşaallah bebişlerine, inşaallah tahlil sonucunuzda temiz çıkar,sen işe başlayınca bence kilo verirsşn, bu arada yürüteç için kendin mi aldın, dr. A sordun mu hiç
merhaba kızlar nasılsınız ? enigma sonucun iyi çıkmasına çok sevindim belki sıcaktan dolayı çok su içiyodur oğlun bir de hareketlendiler ya ter atıyorlar haliyle de susuyorlar.
benim kuzular 8. aylıklar ek gıda konusunda birçok sorunumuzu aştık şükür emmeyi de bırakmadılar inşallah 1 yaşlarına kadar böyle devam ederler en azından 1 sene alsınlar istiyorum anne sütünü. birçok şeyi anlıyorlar konuşmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar tabii. özellikle kızım çok dilbaz ama kelimeleri daha çıkaramıyor uğraşıyor üstüne düştüm 2-3 gündür az buçuk bişeyler öğretmeye çalışıyorum konuşması için. sadece '' babababa '' dediğinin babası olduğunu öğretmeye çalışıyorum işe yarıyor gibi sadece babasına bakıp bir tek '' bababa '' demeye başladı. oğluşumda henüz ses seda yok anca egu egu agu agu bi de şarkı söylüyor kendince işte :) akşam üstleri güneş çekilmeye başlayınca parka götürüyorum orada biraz oynuyoruz daha sosyalleştiler parktaki çocuklar da gelip bunları seviyorlar diye çok mutlular kuzularım bütün çocuklara gülüyorlar falan. küvet ve havuzda kendilerini suyun üzerine çıkarıp su içinde ilerlemeyi öğrendiler biraz daha kassam yüzmeyi öğretcem küçücük havuzda herhalde hehe. yüzümüzü sevip '' cici cici '' yaptırmayı öğrettim ama cadı kızım sadece babasını ve erkek kardeşini cici cici diye elleriyle seviyor bana yapmıyor cadı çünkü bildiğiniz babasını benden içgüdüsel olarak kıskanıyor galiba ne zaman eşime sarılsam öpsem ya da gülsem bu kız kendi kendini sıkıp ağlamaya başlıyor electra kompleksi midir ne diyorlardı kızların babalarını kıskanmalarına ondan olmasından korkuyorum alıştırmaya çalışıyorum bu duruma ileride sorun yaşamak istemiyorum. parka gitmenin bir yararını daha gördüm parktaki çocuklar elleriyle '' gel gel '' yapmayı öğrettiler bizimkilere :) bir de el sallamayı öğretelim falan diyorlar ama birden benimkilere yüklenmek istemiyorum acelemiz yok yavaş yavaş öğrensinler istiyorum. tavsiye ediyorum kızlar akşamüstleri alın bebişleri yakınınızda çocuk parkı varsa götürün gerçekten çok faydalı oluyor hem siz de hava almış oluyorsunuz hem de bebekler çok mutlu oluyorlar orada oynayan çocukları görünce. şimdi yaramaz kızım ağlıyor yine uğrarım hepinizi öptüm
cincik harika vallahi ben de mi havuz alsam ama daha o kadar isinmadi ki havalar burda hos arka sitemde havuz var giriyor millett.
sen evin icinde mi yizduruyorsun anlayamadim tam olarak.
Maşaallah cincikk, senden güzel haberler alınca, çok mutlu okuyorum, hevesleniyorum gelecek adına :) siz baya ilerlemişsiniz ne güzel bizim ek gıda niraz sıkıntılı, ama normal diyorum, birden sevmelerini beklemiyorum zaten, büyük oğlum, yoğurt ve sebze yemiyo, çok zor az az veriyorum, inatlaştırmakta istemiyorum, bir an önce senin zamanlarına gelelim
canım evet evde yüzdürüyorum bazen küveti dolduruyorum (zaten genel havuza sokmam asla doktor sakın sokma dedi genel büyük havuzlara)bazen de hani şişme havuzlar var ya bebekler için ben onların biraz daha büyüğünü aldım içini ılık suyla dolduruyorum ya yüzdürüyorum ya da oturtuyorum birbirlerine su sıçratıyorlar falan oynayıp eğleniyorlar. küveti de doldurduğum zaman yüzdürdükten sonra banyolarını da yaptırıyorum iki işi aynı anda çıkarmış oluyorum :) tavsiye ederim şişme havuz al bebekler için gittigidiyordan almıştım ben yanında pompasını da hediye ediyorlar hem çok pratik hem de bebekler çok eğleniyor sen de al yüzmeyi öğret yavaş yavaş şimdi küçük olduklarından daha elverişliler öğrenmeye alışsınlar şimdiden suya hem de çok eğleniyorlar ben bazen yemeklerini de havuzun içindelerken yediriyorum ben sığsam ben de girerdim valla hevesleniyorum :) şimdiki çocuklar çok şanslı bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu.
arkadaşlar merhaba,
bebeklerinize yalnız mı bakıyorsunuz? ikisi birden acıkınca ya da aglayınca ne yapıyorsunuz? bir süre sonra sonra ben de yalnız kalacagım bana yol gösterir misiniz ne nasıl yapılır?
Mrb , ben 6 aydır annemle bakıyodum, büyük rahatlığını gördüm, şimdi yalnızım, tabi annemle yakınım, annem yine gelir gider ama artık yanızım, biberonla beslemek en kolayı, maslesef çoğunlukla sallayarak uyutuyoruz, çok isterdim, bi köşeye bırakayım, kendi uyuyakalsın, ama olmadı, bazen ikisi birden kudurunca birini ayağımda sallıyorum, diğerini elektrikli beşikte... İnş uytma konusunda kendi kendine uyumayı alıştırırsın, ama beslenmeyi biberonla yapmanı tavsiye ederim
arkadaşlar merhaba,
bebeklerinize yalnız mı bakıyorsunuz? ikisi birden acıkınca ya da aglayınca ne yapıyorsunuz? bir süre sonra sonra ben de yalnız kalacagım bana yol gösterir misiniz ne nasıl yapılır?
şişme havuz bende aldım ama bizimkiler henüz oturmadıkları için kullanamıyorum..oturdukları zaman içini havuz topuyla doldurup onlara oyun alanı yapmayı düşünüyorum..