selam senin de sesin çıkmıyor .biz 8 aylığı geçtik bile :) bizimkiler oğlum 5,5 aylıkken kızım 7 aylıkken emeklemeye başladı ..1 aydır da tutunup kalkıyorlar ,oturuyorlar ,kalktıkları yerden iniyorlar ,adım atıyorlar ,uğraşsam yürüyecekler çok az kaldı yürümelerine.
biz bir hastalık dönemi geçirdik ,bebeler ve ben hasta olduk bir hafta yattık ,hastalıktan sonra kız iice çıldırdı ,gece hiç uyumuyor ,sabaha kadar ayaktayız ,bi de kalkıp ieş gidiyoruz, gece uykusuz harap bitap geçiyor günlermiz,bizimkilerde henüz 2 diş var ,diğerleri arkadan geliyordur ama farkedemiyoruz daha ,kreşte yemeğe alıştılar çok şükür ,yiyorlar artık .bizde de sürekli kucak olayı var ,hele kızım ayağımın dibinden ayrılmıyor sürekli ayağıma sarılıyor beni al diye.kreşte özlüyorlar sanırım ..geçip gidiyor büyüyorlar işte be yaaaww :))
geçmiş olsun ya bii ara herkes hastaydı evet. yok benimkiler de 3-4 aydır emekliyolar da zaten artık elele gidiyolar her yere kızım kardeşine '' denişş del '' diyip eline yapışıyor yapışık ikizler gibi her yere beraber gidiyolar :) yemek sorunumuz bizim de yok ama 3 öğüne çıkaramadım bi türlü çıkardığımda süte yer kalmıyor mecbur iki ana öğün ve ara öğünlerle günü geçiriyoruz sütle beraber.tüm gün şarkı söylüyolar karılıklı repertuarları da sınırlı anca laylaylay :)