heh bak koltuğa tutunmaya benimkiler park yatağın kenarına ben tutturdum öyle öylee kendi kendilerine bi yerlere tutunup kalkmayı öğrendiler. benimkiler sabah kahvaltısından sonra 2 saat kadar uyuyorlar 10' dan 12' ye kadar genelde bazen de 12.30' da uyanıyorlar. öğleden sonra da 1,5 saat kadar uyuyolar o da genelde 16.30-18.00 arası oluyor. gece uykusuna da 21.00' de yatıyorlar genelde. hoş bu bir haftadır falan gündüzleri kızım gündüzleri 2 saat anca uyuyor kendisi uyumadığı gibi kardeşini de uykusundan uyandırıyor odasına götürdüğümde. ben sallamaya baştan beri alıştırmadım çok zorlandım ama kızımı hala sallamıyorum bi alışırlarsa başedemezler diye sadece kendi uykuları geldiği zaman yatırıyorum zaten oğlum gündüz uykusunda düzenli de kızım arıza çıkarmaya başladı işte.
bu arada kızım şimdiye kadar uyanmadı ilginç yorgun düştü herhalde bakalım bu gece nasıl geçecek.
uyku saatlerimiz sabah aynı ,öğleden sonra da ben 1530-1700 arası yatırıyorum akşam da 9 gibi yatıyorlardı ama 2030 a çektiler dayanamıyorlar çok huysuzlanıyorlar yatırıyorum ben de ..bizimkiler bi ara çılgın gibi uyanıyorlardı ,bu ara nispeten daha ii ama yine de her biri 2-3 kez kalkıyor gece yani toplamda 5-6 kez uyanıyorum ,umarım düzelir ,önceden sabaha kadar kesintisiz uyurlardı