çoğul gebelikte cinsellik

burcuturkcapan

MUCİZELERİM BENİMLE
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
12
1
286
44
İzmir
selam kızlar ben 3,5 aylık ikiz gebeyim 17 gün önce üçüz başlayan gebeliğimi ikize indirgettim dr ilk 3 ay düşük tehlikesi için cinselliği yasaklamıştı gebelikte bebeklere zararı yok diye biliyorum dr a sormaya çekiniyorum siz neler yaptınız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:

merhaba canım,
bende dün üçüzden ikize indirttim. sen sağ salim atlatmışsın nee güzel darısı başıma. walla bizim çoğul çıktıından beri yasak, şimdi redüksiyon sebebiyle de olmas sanırım belki 4. aydan sonra izin verirler.
sen redüksiyon sonrasını nasıl geçirdin ağrı kanam a vs oldu mu? devamlı yattın mı?

geçmiş olsun inşallah sorun yaşamazsın bana en başından beri istirahat verdiler 3 ayrı dr muayene etti çalışmam yasaklandı hep evdeyim bazen kısa yürüyüşler yapıyorum genelde hep dinleniyorum redüksiyondan 11 gün sonra şiddetli bir kanama geçirdim çok şükür bebeklerime birşey olmadı karın ağrılarım oldu ama kanamadan sonra geçti şimdi iyiyim ama ben en başta da yoğun kanamalar yaşadım sendede aynısı olacak diye birşey yok umarım problemin olmaz bebişlerini sağlıkla alırsın kucağına

canım merhaba.öncelikle hayırlısıyla sağlıkla rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini...
ben 20 haftalık ikizlerime hamileyim rabbime şükürler olsun.herhangi bir sakıncası olmadığını söylesede dr lar biz cinselliği kendi kendimize yasakladık.sağlıcakla kal...a.s.

valla ben transferden sonra asla denemedim.riske asla atamam.şunun şurası 9 ay dimi ama....

cinsellik mi dedin??
o da ne :))
ben bebeklerimi aldım kucağıma da hala kavuşamadım kocişime..şimdi de fırsat yok :))

Bende 20 haftalık hamileyim ve ilk günden beri eşimle kararımız ortaktı YANı CıNSELLıK YOK..
zaten onları sabırsızlıkla 3 yıl bekledik şimdide kıyamıyoruz vijdanım sızlıyo ve hiç rahat olamıyoruz o konuda..
Varsın sağlıklı dosunlar hiç önemli değil iz sabrederiz nasılsa YARINLAR BıZıM..bol boool vaktimiz olucaktır:))
sizede tavsiyem dikkatli olmanız ,bence erteleyin .sonuçta çoğul gebelik yaşıyoruz ve rahmimizin kasılması iyi olmaz..

benimde başımdan 3 gebelik kaybı geçti 4. gebeliğimde eşimle 9 ay boyunca uzak durduk. ama doğumdan sonrada hemen herşey yoluna girmedi tabi. daha yeni yeni yoluna koyduk biz herşeyi. Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kavuşun bebeklerinize.Gerisi nasıl olsa gelir...

dr bana ılk 3 ay keısnlıkle yasakladı 3 aydan sonra abartmamak sartıyla haftada en fazla 2 kez yapabılırsın dedi :))) herhangı bır sakıncası olmadıgını soledı rahım kasıldıgında olan sey sadece bebek hareketlerı 15 20 dakıka kesermıs uyurmus bebege herhangı bır sakıncası yokmus yanı cogullarda ılk ve son 3 ay yasaklıorlar aradakı 2 3 ay serbest oluor

cinsellik mi dedin??
o da ne :))
ben bebeklerimi aldım kucağıma da hala kavuşamadım kocişime..şimdi de fırsat yok :))

Valla bucincim süpersin.çok güzel anlatmışsın biz ikiz annelerinin durumunu.kaydirigubbakcemile5

Bende 25 haftalık hamileyim.25 haftadır eşimle kardeş kardeş dolanıyoruz.olumunekankayizsmile
Bizde doğuma +lohusalık dönemi var.o zamana kadar erteledik.:a015:

bize hicbir uyarida bulunmadi doktorlar dolayisiyla o konuda hayatimizda pek bisey degismedi yerimseniben hicbir sorunda yasamadim allaha sukur son ay dikkat etmek kosuluyla sorun olacagini sanmiyorum cinselligin

valla ben ıkızlerıme dogal yoldan hamıle kalmıs olsamda dr rum yapmasanız ıyı olur dedı.bunu soyleyen bı prof.o yuzden bızde yapmamayı tercıh edıyoruz.yavrularım daha onemlı.

biz de "ölümüne kankayııııızzzzz" :))

evlilikte dostlukta çok önemli biz bu süreçte çok iyi arkadaş olduğumuzu anladık 4 aya olacak bizde erteledik bebekler sağlıklı olsunda sonra telafi ederiz

Ben doğal yolla tek yumurta iki gebeyim.26.haftam..Ve cinsel hayatımızı etkilemedi.Bu da eşler için önemli dr um yasaklamaya henüz gerek görmedi..Çok iyi ve tanınmış bir prof ayrıca..

Tabiki daha dikkatli olmak gerekiyor ama eşler arasındaki ilişki de evhamlar sebebiyle ertelenmemeli.Gerçekten gerekiyorsa ona sözüm yok tabi..

Sağlıcakla kalın

ben nerdeyse dogum yapmak üzereyim ve bizde yumoslarim topladiktan buyana iliskiye girmedik,doktorum ilk 3 ay yasak dedi ama riske atmak istemedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…