cocukum cok hemde cok otesi yaramaz

aspirin89

Yaramaz Oğlummm....
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
779
154
53
Ya kafayi yemek uzereyim acaba oglum hipetaktifmi biran yerinde durmuyor napicam :(

Ben yeni üye oldum benim gibi bebeği yaramaz olan yokmu yaaa sakinleştirmek için neler yapiyosunuz valla ben bazen insanlıktan çıkıyorum sizin taktikler neler yardımcı olun

Merhaba aspirin89 yaramaz hiperaktif mi dedigin bebişine mesela neler yapıyo ondan bahsetmemişsin merak ettim

Saymakla bitmez son iki günde yaptıklarını yaziyim tuz kovasını devirmek,damacanadaki suyu dokmek,sehpalari ters çevirip üstüne çıkmak,dışarı her gidenin peşine aglamak ve en son 2 saat önce marketteki reyonlari devirdi ve bi saniye içinde aslında yapmadıklarını yazsam daha kısa sürerdi ve bir sürü şey haaa en büyük vukuatı 1kiloluk yağı mutfağa boca etti ve oğlum daha 1 yaşında :)

Hepsi normal seyler bunlarin..
Baskasinin cocugu ile kiyaslama yapma bence.
Benim oglum 1 yasindayken tencere ile vurup tv yi kirdi cok zevk almis ki yerine aldigimiz yenisinide eve girer girmez ayni tencere ile kirdi.. Artik tv yukarda duvarda monte edilmis sekilde:))
Laptopu kirdi telefonu kirdi halilar hep boya en onemlisi kapilarin boyasini kaziyo simdi:)))
Bende Allaha biran once buyusun dediklerimi anlasin diye dua ediyorum:)

Aman Allahım kendiminkine ısındım birden yaaa Allah kolaylık versin benimkide o yolda ilerliyor daha bir yaşında seninki kaç yaşında merak ettim baya becerikliymis :)

Simdi tam 2.5 olucak:)
Daha saydiklarim beni derinden etkileyenler birde gunluk hayatta yasadiklarimiz var..
Kapilarin boyasini kazimasi cok gicik ama yinede o kazi aninda verdigi mucadele cok hos:)) bazen bende yardim ederim yetismeye calistigi noktarda:) elimden gelen bisi yok bari birlikte eglence olsun:))

Daha saydiklarim beni derinden etkileyenler birde gunluk hayatta yasadiklarimiz var..
Kapilarin boyasini kazimasi cok gicik ama yinede o kazi aninda verdigi mucadele cok hos:)) bazen bende yardim ederim yetismeye calistigi noktarda:) elimden gelen bisi yok bari birlikte eglence olsun:))

onunla birlikte kapı boyası kazımak :))) eee bazen karşı çıkmak yerine yardım etmek lazım demekki bunu öğrendiğim iyi oldu belki sen de yapınca kazımaktan vazgeçer:16::16::16:

onunla birlikte kapı boyası kazımak :))) eee bazen karşı çıkmak yerine yardım etmek lazım demekki bunu öğrendiğim iyi oldu belki sen de yapınca kazımaktan vazgeçer:16::16::16:

Onceleri yapma diye engel olunca daha cok ilgisini cekiyodu. Gizli gizli yapmaya basladi:)
Yaparken yanina durdum bende yaptim. Resim cizdik falan:)))
Simdi saglam kapi kalmadigi icin hevesi kalmadi.:))
Biraz buyusun artik kapilari oyle boyazticaz simdi yine yapar bosa masraf diye dokunmuyoruz hic..

Benimki inşallah kapı filan kiraciyiz atarlar bizi evden valla zaten gecenin 2 sinde oyuncaklar havada uçuşuyor bayaaaa bi gurultucuyuz yani sizinki dizide kendine benzetmiş takdir etti kendisini ellerinden öptüm :)

Benimki inşallah kapı filan kiraciyiz atarlar bizi evden valla zaten gecenin 2 sinde oyuncaklar havada uçuşuyor bayaaaa bi gurultucuyuz yani sizinki dizide kendine benzetmiş takdir etti kendisini ellerinden öptüm :)

Onemli olan huylar vardir mesela uyku duzeni yemek aliskanligi diger cocuklarla anlasabilme gibi..
Aksam 8 de yatar sabah 7:30 kalkar yemek secimi yapmaz veya yemesi icin pesinden kosmam, masaya gelir yer kalkar.
Parkta veya misafirlikte ortama uyar keyfi kiskancliklari yoktur.
Ikaz ettigim ciddi konularda inatlasmaz..
Genel yapi olarak cok begenirim kucuk askimi:)
Ama simarik simarik simarik:) evi dagitir oyuncaklari kirik dokuk. Alisveris yapariz marketi dort doner..
Ama illaki cocuk bu yapicak simaricak.
Aksama kadar kosusturmaca var.
bu yaz tatilinden sonra tam 2.5 oluyo ve zorunlu okula baslicak insallah cok yorulup bana iskence etmeye daha az gucu kalicak:)

Onemli olan huylar vardir mesela uyku duzeni yemek aliskanligi diger cocuklarla anlasabilme gibi..
Aksam 8 de yatar sabah 7:30 kalkar yemek secimi yapmaz veya yemesi icin pesinden kosmam, masaya gelir yer kalkar.
Parkta veya misafirlikte ortama uyar keyfi kiskancliklari yoktur.
Ikaz ettigim ciddi konularda inatlasmaz..
Genel yapi olarak cok begenirim kucuk askimi:)
Ama simarik simarik simarik:) evi dagitir oyuncaklari kirik dokuk. Alisveris yapariz marketi dort doner..
Ama illaki cocuk bu yapicak simaricak.
Aksama kadar kosusturmaca var.
bu yaz tatilinden sonra tam 2.5 oluyo ve zorunlu okula baslicak insallah cok yorulup bana iskence etmeye daha az gucu kalicak:)

AŞKINIZLA MUTLU SAĞLIKLI UPUZUUUUUUUUUUN Bİ HAYAT DİLİYORUM:nazar:

Back