Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi tam 2.5 olucak:)
Daha saydiklarim beni derinden etkileyenler birde gunluk hayatta yasadiklarimiz var..
Kapilarin boyasini kazimasi cok gicik ama yinede o kazi aninda verdigi mucadele cok hos:)) bazen bende yardim ederim yetismeye calistigi noktarda:) elimden gelen bisi yok bari birlikte eglence olsun:))
onunla birlikte kapı boyası kazımak :))) eee bazen karşı çıkmak yerine yardım etmek lazım demekki bunu öğrendiğim iyi oldu belki sen de yapınca kazımaktan vazgeçer
Simdi tam 2.5 olucak:)
Daha saydiklarim beni derinden etkileyenler birde gunluk hayatta yasadiklarimiz var..
Kapilarin boyasini kazimasi cok gicik ama yinede o kazi aninda verdigi mucadele cok hos:)) bazen bende yardim ederim yetismeye calistigi noktarda:) elimden gelen bisi yok bari birlikte eglence olsun:))
Benimki inşallah kapı filan kiraciyiz atarlar bizi evden valla zaten gecenin 2 sinde oyuncaklar havada uçuşuyor bayaaaa bi gurultucuyuz yani sizinki dizide kendine benzetmiş takdir etti kendisini ellerinden öptüm :)
Onemli olan huylar vardir mesela uyku duzeni yemek aliskanligi diger cocuklarla anlasabilme gibi..
Aksam 8 de yatar sabah 7:30 kalkar yemek secimi yapmaz veya yemesi icin pesinden kosmam, masaya gelir yer kalkar.
Parkta veya misafirlikte ortama uyar keyfi kiskancliklari yoktur.
Ikaz ettigim ciddi konularda inatlasmaz..
Genel yapi olarak cok begenirim kucuk askimi:)
Ama simarik simarik simarik:) evi dagitir oyuncaklari kirik dokuk. Alisveris yapariz marketi dort doner..
Ama illaki cocuk bu yapicak simaricak.
Aksama kadar kosusturmaca var.
bu yaz tatilinden sonra tam 2.5 oluyo ve zorunlu okula baslicak insallah cok yorulup bana iskence etmeye daha az gucu kalicak:)